IRC-Galleria

psychique

psychique

melt my heart

[Ei aihetta]Torstai 06.08.2009 01:51

Tänään oli aika jännä päivä. Pyörittiin Lauran kans Vaajakoskella = käytiin vaajalassa, mentiin istuskelemaan vaajakummun pihaan ja siitä sit hortoiltiin vaajalinnankentälle kattomaan Eetun ja Villen jalkapallopeliä.

Siellä koulun pihassa oli edelleen vedenjakelupiste, jota mä menin tutkimaan. Kävi ilme, että sitä vettä tuli kahvaa kääntämällä. Oli sit pakko koittaa niitä kaikkia kahvoja, kun ajateltiin, että jos käännetään oikeaa kahvaa niin sieltä tankista nousee joku. Päätelmä oli valitettavasti väärä. Yhdestä letkusta vettä tuli vähän turhan nopeasti, joten se räiskäytti ne vedet mun päälle ja vaatteet kastu. Hienoa. XD

Sitten istuttiin taas kerran alas ja alettiin miettimään miten Saw-elokuvia voisi hyödyntää tosielämässä ja keksittiinkin kaikkea aika mielenkiintoista.

Vaajalinnankentälle mentäessä me leikittiin Saatanan lähettiläitä (joo ei kannata kysyä mistä se idea tuli) ja kun päästiin perille yritin matkia Kaunan Kayakoa ja onnistuinkin aika hyvin kunnes repesin Lauran ilmeelle. Niin ja Laura kertoi *kuiskaten* "Amandasta". Se tais kuitenkin vain kusettaa mua, oikeasti se on itse se "Amanda". Sit me mietittiin, millainen olisi sen vaajalinnankentän viertessä asuvan hyypiön ilme kun me mentäisiin kyselemään voiko Laura käyttää niitten vessaa.

Kotiintulomatkalla mä yritin syöttää Lauralle kielletyn puun marjoja, mutta ei se suostunut maistamaan. Väitti että käärme tulee ja puraisee jos se uskaltautuu tekemään niin. Johtopäätös: Laura ei ole kuunnellut kovin tarkkaavaisesti uskonnontunneilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.