IRC-Galleria

psychotropic

psychotropic

Everybody has their own opinion and own ideas of what beauty is.

Hullu maailmaLauantai 08.02.2014 19:31

Mä nyt nauran varmaan ikäni. Yksi isin kaverin muija lisäs mut sitten facebookissa kaveriksi ja no nyt se sitten jakaa kaikki samat jutut mitä mie. Naurettavin tais olla toi juttu "Isä kielsi tytärtää puhumasta "likaiselle motoristille" - tässä hänen vastaus!" jonka kyseinen nainen sitten myös jakoi omalla aikajanallaan. No ei siinä muuta, mutta tää naishenkilö kyllä välttää kaikkia "likaisia motoristeja" mahdollisimman kaukaa ja haukkuu kaikki liiviä kantavat kriminaaleiksi ja rikillisjärjestöön kuuluviksi vankilakundeiksi. Joten mitä voimme tästä päätellä? Niimpä.

Toinen hyvä esimerkki sit olis tää juttu, tätä se ei kuitenkaan jakanut omalla aikajanallaan sillä hän nyt valitettavasti kärsii jonkin tasoisesta homofobiasta. Uskon kuitenkin että tähänkin tautiin tullaan tulevaisuudessa löytämään hoitokeinon joten älkää huoliko rakkaani!


Noh - ei oh, meni yks kirjain piiloon kun laitoin nimen päälle hiukan väriä :3

Hänhän nyt ilmeisesti luulee minua pesun kestäväksi heteroksi jota en niin mitenkään päin ole. Olen bi-seksuaali ja ylepä siitä! Minulla ei ole mitään hävettävää, minä olen minä ja muuksi en muutu.

Linkki ylempään juttuun tässä ja tuohon alempaan tässä, jos joitain kiinnostaa kyseiset artikkelit lukea :)

Niin ja muistuttakaamme itseämme siitä, ettei ihminen ole aina sitä miltä näyttää! Jokainen on kaunis omalla persoonallisella tavallaan ja jokainen on arvokas ihmisenä ja uniikki yksilönä. Toista samanlaista ei maailmasta löyty ja olkaamme kaikki kiitollisia siitä mitä meillä on tallomatta muita allemme. Tää nyt oli vähän tallanen avautuminen siitä kuinka mua ärsyttää se että ihmiset luokitellaan ulkonäön tai suuntautumisen takia. Kaikki me ollaan ihmisiä, kaikki me hengitetään samaa ilmaa ja syödään samaa ruokaa ja kyllä se paska haisee yhtä lailla niin heterolla ku homollaki tai oli se seksuaalinen suuntautuminen ihan mikä tahansa tai kanto se mies päällään liivejä tai ei. Joka tapauksessa ollaan kaikki ihan saman arvosia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.