IRC-Galleria

punaprinsessa

punaprinsessa

rakkaansa rakas ja rakastaa rakastaan ♥

xPerjantai 05.12.2008 13:10

1. Listaa asioita 13 eri ihmisille, joita haluat heille kullekin sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.



1. Sinä olet tosi hyvä tyyppi ja olen tyytyväinen, että löysitte nykyisen miehesi kanssa toisenne. Ihanaa, kun tunnen voivani luottaa kalleimpani teidän huomaan.

2. Tekisi mieli neuvoa sinua lapsenkasvatuksessa aika paljon. Sinä vain luulet osaavasi, koska sinulla on useampia lapsia, vaikka tulokset näyttävät valitettavasti aivan muuta. Säälin sinua, mutta ennen kaikkea läheisiäsi.

3. Olet ihana ihminen, rakas ystäväni. Tuntuu, että en saa koskaan olla tarpeeksi seurassasi. Odotan seuraavaa tapaamistamme. Tekisi mieli juosta luoksesi ja halata sinua. Odotan sinulta sähköpostia.

4. Minä pelkään sinua. Minua aina jännittää seurassasi, haluaisin sinun pitävän minua hyvänä tyyppinä.

5. Olet hyvä tyyppi ja tapaisin sinua mielelläni vieläkin. Toivottavasti törmäämme jossain.

6. Olet rakas ystäväni. Kuulisin mielelläni vieläkin enemmän sinusta, ajatuksistasi ja tuntemuksistasi. Odotan seuraavaa tapaamistamme ja kaikki yhteydenottosi ilahduttavat minua todella paljon.

7. Tunnen ristiriitaisuutta sinua kohtaan. Kun näen sinun yrittävän soittaa minulle, pelkään sinun puhuvan taas vain omaa asiaasi ja yrittävän minua siihen mukaan, vaikka en halua. Tunnen syyllisyyttä siitä. Olet silti minulle tärkeä.

8. Olet minulle vieläkin tärkeä. Välitän siitä, mitä sinulle ja puolisollesi kuuluu. En haluaisi sinun koskaan suuttuvan minulle. Halaisin, jos se olisi mahdollista.

9. Olet ihana, vaikkakin ihmisenä vaikea. Hallitsemistahtosi on rasittavaa ja joudun seurassasi laskemaan kymmeneen usein. Välillä koen syyllisyyttä sinua kohtaan kokemistani negatiivisista tunteista.

10. Olet minulle todella tärkeä. Haluan sinulta tukea ja neuvoja ja pyytää anteeksi, kun käyttäydyn joskus huonosti sinua kohtaan. Olen todella kiitollinen avustasi. Olet rakas minulle.

11. Olet minulle todella tärkeä. Välillä teet jotain, mistä pahoitan mieleni, mutta olen todennut sinun olevan kanssani eri tyyppinen ihminen ja että et sinä tahallasi tee minulle vääryyttä. Annan siis kaiken anteeksi, vaikket tiedä edes tehneesi väärin. Rakastan sinua ja perhettäsi.

12. Rakastan sinua enemmän kuin ketään muuta. Tuntuu kurjalta, kun sinun täytyy välillä olla muualla öitäkin, mutta onneksi tiedän, että sinusta pidetään hyvää huolta. Sieluuni sattuu, kun näen sinun kärsivän. Antaisin oikean käteni vuoksesi - ja enemmänkin.

13. Olet minulle todella rakas. Sinä kohtelet minua aina kauniisti, minkä ansiosta koen olevani todella arvokas sinulle. Iloitsen, että meidän välillä kaikki elämän ja elämisen asiat sujuvat todella hyvin. Haluan jatkaa rinnallasi maailman loppuun saakka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.