IRC-Galleria

Siis ku yrittää löytää et _Mikä yksittäinen päivä_ 10's provinssirockissa esiintyvät pändivaljakko Bullet for my valentine ja A day to remember, NII EI VITTU VOI MISSÄÄ PERSEES LUKEE VITTU SAATANA ET MIKÄ VITUN PÄIVÄ NE VITTU ESIINTYY KU TOSSA ON VITTU MONTA VITUN PÄIVÄÄ VAIHTOEHTOINA MUT VITTU EI SINNE KAI SIT OLLA MENOSSA KU SE JUMITTUU SIIHE ET PITÄIS OSTAA KAIKILLE PÄIVILLE LIPPU NIIKU TÄN HIENON NYKYAJAN MULLISTUKSEN "INTERNETIN" MUKAAN! vittu mitä paskaa vittu ei voi ottaa näi pahasti päähä.

vittu ku se on se oleellisin tieto millä ihmiset tekee paljon enemmän ku jonku vitun paska rammsteinin elämänkerralla mitä tuol viljellää vittu tunkis perseesee kaikki saatanan viikatteet ja rammsteinit täs kiinnostais lähinnä teoriatieto jota kesällä vois soveltaa käytäntöön et tietäis niiku mitä on ostamassa. tai sit ne lukee jossai sivun alhaal monen eri linkin takana et joo.

Toine vastaava hyvä esimerkki on se, et tänää tuli poissaoloja koulusta sen takia ku netissä luki et päivä on peruttu et on etätehtävii senditty meiliin. Noh netissä luki että;

DLTI-7 DLTI 7 9-10.2 Etätunnit. Kts. sposti (09.02.2010 09:15)

MITÄMITÄMITÄ MITÄ VITTUA!!! Kuulin että toi tarkotti jotain muuta ainetta kokonaan et toi koodi kertoo sen mikä aine on kysessä. No mikä vitun KOODI miks ei tos voi lukea että MATIKKA ja heittää noi lyhenteetki viel selvällä suomen kielellä normaalisti kuka vittu tollasest CS nettislangist jaksaa ottaa mitää tolkkuu. Mä en saa tosta mitää irti vaik kuinka yritän :D ketä vittuu kiinnostaa lukee sillee rivien välistä ja jotai vitun päivämääriä ja aikoja miks ei voi lukee vaa et "09.02.10 matikan tunnit peruttu" hyvällä esimerkillä :D:D:D:DD onks se nii vitun maailman mullistavaa osaa lukee jotain vitun koodi kieltä vittu pitäis olla tripeis et noist saatanan hieroglyfeist ymmärtäis jotai suomeks vittu tappais ittensä joka noi o tonne kirjottanu. Se on vitun surullinen ja väkisin tehty käsite et tän teknologian pitäis jotai auttaa ainakaa sillo ei tapahdu mitää ku jotai yrittää ettii. Vittu mä näkisin noi provinssi päivät jollai savumerkeil ja aurinkokellol paljo selvemmin .___. :)

HAHA "mitä meil o huome koulus?"
"meil on DLTI-7 koe ainakin." :D Oldschoolii kiitos en voi ku nauraa tollaselle vitun paskalle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.