IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 16.03.2010 01:01

1. LISTAA 10 IHMISTÄ KERTOMATTA NIMIÄ
2. KERRO JOKAISESTA JOTAKIN
3. ÄLÄ PALJASTA KEITÄ HE OVAT
4. ARVAA SAA MUT YLLÄRIT ON KIVOI.



1. vitun menevä chillari ja hyvä tyyppi seurast riippumat.. saattaa heittää jopa läppää! (:D) eimut fu real, ain siisti nähä ja heittä uusimmat läpät ja sit vaa chillaa ja tyylii ain keksii jotai komediaa iltaan!

2. Arvostettavasti hieno mies vaik harvoin näkee ja henKailee! pitkä matka :< oot spessu jäbyli! kauhia

3. Sä et tiiä et oot täs.. tai en tiiä :o mut ollaa varmaa kerra nähty nyt tai ehkä tai sit oon ollu edellisil kerroil liia sekasi jossai ehkä enkä oo tajunnu keskittyy suhu? Enne tiesin sut vaa passiivisesti puoltuttuna mut hei en tiiä tää on outoo mitä keijupölyy oot heitelly?.. Aerosmith - angel ♥

4. Tää koiruus o ain sellane yllärijätkä jo vittu valovuoden takaa, ain toimii, tekemine muuttuu mut idea säilyy :DD:DD!!

5. Siis muutoin hyvä frendi, ei ongelmaa mitenkää mut et hei! Mies olet osa tätä suurta järjestelmää, maailmaa. teet täällä työsi, et ole jumala tai yli-ihminen, vähä käsitystä todellisuuteen.

6. Ei paljoo vaadittu et muodostu jotai prkl enemmä ku "kamppi br0, wadap? iha jees, ok nii mäki" kaveri! Meil o tää joku connection :D tää o jo hienoo mite samallaisesti nähää maailma pelikenttänä, tää koko pallo pitää käyttää hyväks ja elää ku o siihe varaa ja intoo ja terveyttä. Vitu spessu<3

7. Ois kiva jos vois wörkkii viel ja nähä usein niiku ennen ja olla läheisii ja tollee .. !


Lähinnä!

Ihmiset on mauttomia,kaikist ei saa mitää extraa irti vaik kui miettii, nää valitut on harvas!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.