IRC-Galleria

ToitaKeskiviikko 30.11.2005 09:35

Eilen kannoin taas tiilta tiilin paalle reilut 2000 kpl, tanaan siis tietaa tehneensa vahan duunia hartiavoimilla. teen siis aina paivan silloin talloin waynen rakennustyomaalla (han on muurari) ja kannan tiilet tienvarresta ympari taloa tietynlaisiin pinoihin. rankkaa duunia kuumassa ilmassa, mut ihan nopeasti aika silti kuluu. tanaan olen ollut lounaan (1130-15) toissa Common na Feinessa (the Commo), joka on siis ruokapubi, tai ravintola jossa on myos baaripuoli. Menen sinne takaisin illaksi (n.18-22). Hulluinta on, etta saan taalla parempaa palkkaa tarjoilijan toissa ku mita Suomessa saisin juurikaan missaan ilman koulutusta. Maksan vahemman veroja, ja ne vahatkin saan takaisin palautuksina ennen ku tulen Suomeen, ulkomaalaisena veroni eivat tietenkaan jaa Australiaan.

Palkka maksetaan joka viikon keskiviikko, mika on aika mukava asia, varsinkin kun ei ole mitaan varsinaisia laskuja taalla maksettavana. Puhelinliittymakin on prepaid, joten ei tule niitakaan yllatyksia sitten missaan vaiheessa. Tanaan on lamminta +24 ja huomenna n. +31, joten tyomatka Commolle, jonka kavelen, tulee olemaan tatakin paivaa hikisempi....

Kirjoittakaa mailia tai kommentia, on ihan alyttoman kiva kuulla mita olette tehneet siella, ihan vaikka normiarkijuttuja. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.