IRC-Galleria

Mikä siinä on.Maanantai 31.07.2006 21:12

Kylläpä tuli taas tuutin täydeltä. Että ne, jotka haluavat auttaa ja antaa ovat ne, joilla ei oikeasti edes välttämättä ole sitä rahaa. Ja silti he lähtevät mukaan. Oikeasti. Ei vaan "miettimään ja ehkä sit joskus toiste kun nyt on kiire/pakastetuotteita repussa/koira tai tyttöystävä kotona/naapuri on jo mukana niin mä sitä kautta jo.. Onko se jotenkin, että kun asiat on hyvin niin muiden huonosti olevat asiat eivät vaan liikuta? Ei oikeestaan oo mun ongelma. Mä voin kyllä kitistä progressiivisesta verotuksesta, kun SE KOSKETTAA MUA ja MUN PARIN TONNIN KUUKAUSITULOJA.

Ja hei. Ei se oikeesti auta mitään se turpiin vetäminen. Kun on nuori pentu niin JUMALAUTA älä lyö vaikka joku ärsyttääkin, varsinkaan ittees kolme kertaa pienempää poikaa niin että hampaat irtoo. Älä lyö. Sinä et sillä ratkaise omia etkä muiden ongelmia. Sen sijaan laitat ittes kulkemaan semmosta polkua, joka on kyllä se huonoin polku sun elämälle. Se on kuitenkin vaan se yks mikä ihmisellä on, miksi käyttää se toisten hakkaamiseen ja turhanpäiväisten asioiden vatvomiseen.

Ei ne asiat aina jaksa koskettaa. Ei tänään eikä eilen eikä huomenna ei vaan jaksa kun ei nyt. Ja joo tempasen turpiin ku en muuta keksi. Väistelkää mua, mä oon vihanen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.