IRC-Galleria

elamaaMaanantai 13.02.2006 08:45

Hassua, tama nettikahvila kokee, etta rievun, sallin, garryn ja nekkukettusen kommentointi on forbidden site, mut tsiksimiami ja muutama muu on sit ihan jees. hyva sensuuri, ymmartaa ketka teista on niita riilisti likasia jatkia... mut joo, melbourne viikko numero kaksi on lahtenyt kayntiin. viikonloppuna kavin lauantaina kuuntelemassa kaverin laulantaa yhdella klubilla, jooka oli aika kumma, guestlist only, ihan tosi vahan vakea mut silti ne ei paastany porukkaa sisaan. taa on tallasta taalla joskus, halutaan et paikan porukka on just tietyn tyylista, et ne sopii sen paikan imagoon. muuten viikonloppu meni hiljaiseloa viettaessa, rahaa saastaessa. sunnuntaina paivalla kavin kaverin kanssa katsomassa melbourne observation deckilla maisemia (250m korkeudessa) ja sit federation squarella kahvilla, jonka jalkeen viela katsastimme botaniqal gardenin, iso puisto, kauniita kukkia. siella on myos moonlight movie theater, eli voi menna ulos piknikevaiden kanssa katsomaan nurtsille jotain elokuvaa. ajattelin kayda jossain vaiheessa tsekkaamassa hitch hickers guide to the galaxyn, sit kun on enemman niita toita.. :)

talla hetkella siis tyoskentelen kolme iltaa viikossa pizza piazzassa, tosi tyylikas, pieni ja intimii ravintola, jazzia taustalla ja kynttilat poydassa. ja mina suosittelemassa viineja. hyva setti.. kohta menen tyohaastatteluun toiseen ravintolakahvilaan, jotka toivottavasti voivat tarjota hieman enemman tunteja.

kiitos kovasti kaikille kommenteista ja maileista, tosi kova ikava teita kaikkia. taalla ollessani en tosiaan siis voi olla niin usein netissa, mutta olette silti koko ajan mielessani
isot halit kaikille
paljon pusuja sallille
Tuulikki

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.