IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

humuhumunukunukuapua'aLauantai 15.12.2007 19:19

Eilen oli melkein tulipalo kun hiustenkuivaaja räjähti ja lieskoi liekkiä. Hurja paikka. Mutta onneksi olin kylmäpää niin mitään ei käynyt (sammui itsestään).

Sitten oli C-inssi, ja siis voi luoja- piti peruutella johonkin kaninkoloihin ja se oli aika iso auto. Sit vielä katos katos kun mentiin sitten ihan keskelle kaupunkia ja oli niin hauskaa. Vähän ongelmia oli yksisuuntaisissa ja kaistoissa ja kevyessä liikenteessä ja hallinnassa etc. mut tietty pääsin läpi :)

Sit piti lähteä jumbokauppakeskukseen, niin, sen matkan normaalisti pitäisi kestää joku vajaa tunti. Mutta sen saa myös menemään kahteen ja puoleen tuntiin. Mikäli: hankkii ajo-ohjeet enirosta, lopettaa niihin luottamisen, kysyy tieliikennöitsijältä kahvilassa, lopettaa luottamisen niihinkin neuvoihin ja yhdistää edelliset ja omansa ja on erittäin eksyksissä. Sitten pitää soittaa uudestaan eniroon ja nekin neuvot oli ihan perseestä, niinkuin ne oikeasti olikin ja koska minua kuunneltiin niin päästiin perille.

LAimeaa, yritän miettiä sopivaa sijaintia vierailua mutta pisteet a ja b on joko liian lähellä tai liian tunnistamattomassa paikassa.
Onneks haluunkin siivota. Ja onneks onkin joululoma<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.