IRC-Galleria

Löysin päiväkirjani. Ja nyt ajattelin hieman julkistaa sen sisältöä. En ole itseäni ehkä minään ajattelijana tai kirjoittajana ikinä pitänyt, mutta kyllä nyt joku raja pitäisi olla.

Siis, 19.5.97 kerron kuka on paras kaverini "..minun paras kaveri. En tiedä kyllä miksi mutta kyll-se niin vaan on. Hänellä ei ole lemmikejä. Hänellä on oma huone. Joka on minusta hieno."
Sitten tulee 6 tyhjää sivua, ajattelin ilmeisesti kirjoittaa tästä parhaasta ystävästäni hieman enemmän, ajatukseksi jäi. Sitten kerron toisesta tytöstä, joka "on aika kiva mutta ei ihan". Siinä täyttyikin noin viisi riviä. Sitten on aika kääntää jälleen sivua. Seuraavalla sivulla lukee "on minulla myos muita kavereita", selityksen makua oisiko?

Samaista päiväkirjaa on myös pidetty muutamaan otteeseen tallipäiväkirjana (tulee erittäin selväksi, kun yhdellä sivulla 4 merkintää ja jokainen alkaa 'tallipäiväkirja'), kirjoituspäivämääristä en mene vannomaan, sillä päivämääriksi on merkitty esimerkiksi "7.39" ja "11.993", jälkimmäisessä en usko että kyse olisi vuodesta -93, sillä en tiettävästi silloin kovin paljoa kirjoitellut. Tallipäiväkirja on täynnä törkeän hirveää lässytystä "viime sunnuntaina en mennyt hepoilla, vaan tosi ihanalla ponilla, joka todella on tosi ihana". Että jahas. "..ratsastin ponilla joka puri ja potki ja venkoili ja pukitteli ja ei liikkunut ja liikkui liikaa ja raapi (vähän liioittelua, ei paljon), mutta muuten se oli todellakin iki-ihana". MITEN MUUTEN?!? Olen joskus ollut sinisilmäinen ja tyytynyt vähään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.