IRC-Galleria

Mysteriously, she was not happy about itLauantai 23.06.2007 22:14

Juhannus kohta ohitse, vihdoin. Onkin ollut sellaista raatamista, stressaamista ja turhautumista ettei ole vähään aikaan nähty. Kaikki nyt kasautuu kerralla ja juuri kun ajattelee että on hoitanut oman osuutensa niin sitten jotkut randomit sössii kaiken. Nojaa, mikäs tässä, Siiperiia opastaa ja sitä paitsi tuntuupahan sitten ainakin siltä että olen ansainnut lomaa kaikesta. Hankala jaksaa odottaa.

Deesee ja mediapleijeri nyt kyllä on jotenkin kierossa yhteistyössä mua vastaan. Yksi hemmetin biisi pitäis saada ja kyllähän sen saa mutta se ei soi. Se on ämpärissä ja siitä sitä ei saa koneelle. Voi pelkkari. Ja tietenkään Anttilassa ei ole myynnissä yhtään O.C-mixiä enää. Saatana. Toivottavasti neloskausi olisi myynnissä kun palaan Suomeen. Ja toivottavasti toni äänittää sen päätösjakson. Pitäisi varmaan pistää soittimeen salisten ja ooseen tunnarit niin sitten voi kuunnella niitä jos koti-ikävä iskee. Mitäpä muuta ikävä tulisikaan :)

Aika kyllä loppuu kesken ja kommunikointi ei pelaa. Tarvitsen emmin ja heidin ja kumpikaan ei vastaa minulle. Ja miksei ole mitään muuta huomenna auki kuin abc? MIKSEI ole pankki! tai normaalikauppa! Tai jos ABC kerran on niin täydellinen niin voisi hankkii 24/7 pankin, kampaajan, vaatekaupan ja muut tavarataloelementit. Sitten olisi mitä mainostaa niistä hemmetin kovaäänisistä aina 5 minuutin välein JUURi silloin kun tulee jonkun hyvän laulun paras kohta.


RMJ:llä oli kuulemma döödannu muutama. Anu, kuittaa jos ok. Kuulin juttua että häkämyrkytykseen teltassa :DD:D: Voi vitun evot, kuinka tyhmä voi oikeasti olla? Paitsi toi kyllä vaatii jo taitoa. VOin tietysti olla kuullut ihan höpöjuttuja, ei voi tietää. Hyvää juhannusta vian niillekin, nyt tuntuu oma mittumaari melkein siedettävältä..
Mä en jää tänne, minä en tahdo nähdä lunta talon katolla. Venuksessa on kuulemma kasvihuoneilmiö. Aika pahan näköinen. Kyllä täällä saisi ilma lämmetä, mutta happosateet ei ole enää hirveän jees. Pitäisi ehkä rekkautua pariin 'syökää tofua ja säästäkää hybridiin'-kerhoon, olisi ainakin periaatteessa tämä kansalaisvelvollisuus täytetty.


Patrick Park - Something Pretty (O.C)

At the most IÂ’m a glare,
IÂ’m the hopeless son whoÂ’s hardly there.
IÂ’m the open sign thatÂ’s always busted.
IÂ’m the friend you need, but canÂ’t be trusted.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.