IRC-Galleria

Do the hippogriffPerjantai 03.08.2007 22:38

pakko päivittää että toi rastitushöskä menis pois tuosta. järkyn noloa.
Miksei harry and the potterssia löydy deeseellä?
JA MIKSI, kun mulla kerrankin on vapaapäivä, mulla ei ole kavereita? Ihanku niitä muuten olis mut ku nyt ku TARTTISIN, kun ei oo uusia hottisficcejä missään ja muutenkaan mitään tärkeää. Heidi voisi pikkuhiljaa availla, konettaan.

Kauhean vaativia ihmiset nykyään, sosiaalisuus on loppujen lopuksi ihan yliarvostettua kun ei kumminkaan ole hauskaa. Paitsi joo, kesällä voi olla hauskaa, paitsi tälläsenä paskakesänä kun tuulee ja sataa vettä. Tommi sano tänään että talvi tulee vuoden päästä. Toivottavasti siinä on jotain ennustajan vikaa. TOSIN, jos se tarkoittaa että talvi tulee nyt normisti ja sitten vuoden päästä elokuun alussa, voi luoja. Sitten muutan afrikkaan. Egyptiin, tapaan siellä tutankhamonin ja alan sen viidenneksitoista vaimoksi, eipähän tarvitse kyllästyä ihan heti.
Jenna sano tänään että sen pitäisi harkita lukevansa hp:tä. Jes, 'menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni'.

Ostin tänään kengät, kirjan ja sinitarraa. Kusista, en varmaan ikinä tee mitään millään niistä.
Vaikka ne on kaikki kivoja.
Haluisin niiiiiin olla neljätoista, silloin menisin nyt kirkkopuistoon.
'kun minä olen kuningas, niin mikä sinä olet scar-setä' 'vanha ja raihnainen'.. niinhän sitä voisi luulla, kun simba nappasi scaarilta vallan takaisin se oli jo syöty. mm. Ei ollut hääppöinen senkään kohtalo, paitsi huonostihan aina noille ihanille käy, kuten dracolle, VIELÄ PAHEMMIN. en kerro tästä etten saa mitään henkinen julmuus-syytettä niinku jonkun englantilaisen koulun rehtori ku se oli spoilannu pennuille harryy. Voi luoja :D:D Mutta, ihan oikein, lapset oli parkunu ja reksi joutuu linnaan. Siellä elinkautisvangit juttelee 'moi miks oot täällä' "tapoin mun vaimon ja naapurit" "mä söin lapseni elävältä" "ammuin britney spearsin" "spoilasin oppilaille potterii" "JUMALAUTA, toi oli paha"


Taas joku viis jalkaa täyttä paskaa mut täytyy täyttää tilaa. Ps. Haluun synttärilahjoja. PALJON!! KIVOJA!! hiphei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.