IRC-Galleria

purkkipaprika

purkkipaprika

★ take distance from life, it's called a dream ~ ? ★

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 30.10.2008 12:03

Vittu että jotkut osaa. Mä nukuin pommii ja en siten kerenny ekalle tunnille. Ei tässä muute mitää mutku se sattu olee matsan tunti ja mä en oo ollu kauhee motivoitunu mantsan opiskelija -_____-" Sit huomasin et mul ois ollu kans RO-haastattelu mutta koska nukuin pommii en kerenny myöskään sinne. Että voi ihana kuinka tää taas meni loistavasti. -______________-"""""

nyt repes perseTorstai 30.10.2008 11:49

Katon muumei ja sit muumipeikko oli menos nukkumaa. Sit se löys sen peitonalta myyn ja myy tuli muumipeikon haaraväliin. ( se oli kuvattu täysin nii et se oli haarois) ja sit se kiehnäs siinä >____<""

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.10.2008 18:33

collision between melancholy and happiness.

[Ei aihetta]Tiistai 28.10.2008 22:58

nyt tuli musikillinen orgasmi.
Donkey Ride - Empty streets

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.10.2008 15:40

Ei kiva.
Yhyy.
Ihan tyhmää.

[Ei aihetta]Torstai 23.10.2008 01:48

I have a HUGE problemo. Mä haluun värjätä hiukset tosi vaaleenruskeeks. Semmoseks tosi vaaleen hunajan väriseks. Mutta:
a) mä just olin kampaajalla joten har inte pengar
b) mä näyttäsin iha tajuttoman idiootilt blondina
c) äiti tappais mut
d) vähä mun hiukset menis huonoon kuntoon
e) vähä kaikki kuristas mut jos ne näkis et mä vaihoin väriä
f) jos menisin kampaajalla värjää hiukset vähänkö ne leikkais näitä ja sit mä itkisin
g) nyt ei voi enää keksii syitä ku en jaksa miettii aakkosii pidemmälle -_____-"

[Ei aihetta]Torstai 23.10.2008 01:13

No voihan vittu. Mun KAIKKI modit teki joukkoitsemurhan. Sit tää vitun separi ei suostunu laittaa mulle takas tätä normi judduu ennenku poistin kaikki modini. Että kiitos modit, mäki rakastan teitä </3

[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 21:35

Nyt tulee stoorii.Maanantai 20.10.2008 00:27

Ensinnäkin: tsukutsukukonis ( eikä onneks hauskaa mulla ei) oli I-H-Q ~ että suurensuuri pienen minttusen kiitos teille kaikille keitte kans hengasin, enemmän tai vähemmän. Tykkäsin eilisistä keikoista ( gari ja sincrea ) aika kivasti. Oli kiva olla keikalla semmosen perusfiiliksen kanssa et ku tuli hyvän kuulonen biisi meni meininkii mukaa ja änkes joukon keskelle ja sitku ei iskeny iha suoraa ni sit jammaili takana. Tykkäsin myös ficci paneeleista, oli aika avartavia keskusteluita. Ja tykkäsin todella paljon Sincrean nyybien kysely judust. Kysymykset oli laatuja mut vastaukset laadumpia. Kiitos erityisesti hänelle ihanalle ihmiselle joka kysyi alkkareitte väriä <3 Uusia tuttavuuksia tuli silleen ihan semi kivasti, tai sit näki niitä enemmä joita oli nähny semisti joskus aikasemmin. Jos joku tunnistaa itsensä tästä ja sattuu siten tätä lukemaan nii mua saa kiusata täällä tai mesessä, mä en pure lujaa.

Asiasta seuraavaan: Muutin tänään faijalle nyt ainaki viikoks. Himassa äitillä ei oikee toiminu yhteiselo ihanan faijapuoleni kanssa, joten katsoin parhaaksi vaihtaa maisemaa. Tosin nytku oon täällä niin mä haluan kotiin äitille. Mä haluun omaan sänkyyn nukkumaan ja haluun pestä meikit pois mun omassa vessassa ja aamulla käydä omassa suihkussa. Että ei kiva. Nyt vituttaa sen takia, joten mun iltaa saa koittaa piristää.

Ja kolmanneksi: mä tarviin uusia kuvia. Mun kuvat on tyhmei ja mä haluun kivoi uusia kuvia. Että rupeette nyt selkeesti kaikki stalkkaa mun tekemisiä ja menemisiä ja sit tuutte olee paparazzei ja räpsitte nii paljo kuvii musta ku vaa kerkeette. Hyvä suunnitelma eikö?

Ja viimeiseksi vielä kiitos niille jotka jakso lukea. Banaani ku saat kuvat laitettuu koneelle ni ilmota.