IRC-Galleria

purkkipaprika

purkkipaprika

★ take distance from life, it's called a dream ~ ? ★

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

moi ~Keskiviikko 25.02.2009 21:17

Me oltii vähä karaokes ja me vähä ymmärrettii et mite se toimii. Mä hajosin aika totaalisesti meiä ilmeille :'D
1. millä nimellä esiinnyn kännykässäsi?
2. kuvaile minua yhdellä sanalla?
3. kuinka tärkeä olen sinulle?
4. mitä sanoisit jos kuolisin?
5. rakastatko minua?
6. jos saisit pyytää minulta mitä vain mitä se olisi?
7. kerro yksi muistosi/haaveesi minun kanssani.
8. Voisitko halata minua?
9. Voisitko suudella minua?
10. Voisitko nukkua kanssani?
11. Voisitko olla ystäväni?
12.Voisitko varastaa minulta?
13. Voisitko itkeä takiani?
14. Voisitko tappaa minut?
15. Voisitko kopioida tämän, niin voisin vastata myös sinulle?

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 21:53

Nais. Sainpas just kuulla faijapuoleltani että veli muuttaa viikon päästä rovaniemelle. Okei mä tiesin et se lähtee mut mä luulin et se lähtis tyylii puolen vuoden päästä tjtn.
Thänks for the update ~

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 20:01

The everlasting early hollow silent spring of my life has started:
Almost there but never completely.

Tokio part jokuPerjantai 20.02.2009 05:49

Täällä sataa. Iha mälsää. Ei oikee keksi et mitä tekis ku ei kestä enää yhtää shoppausta (=lue: matkalaukku ei kestä enää shoppausta) ja ulos ei viitti mennä ku siel sataa kaatamalla. Ehkä sitä pitää nysvää pari levykauppaa tänää läpi ja silleesti. : 3 Eilen käytiin karaokes ja siel oli Sanni ( [Candy-Dive]) ja sen äiti mukana. Se oli aika mielenkiintonen kokemus :'DD Siel oli vaa talo täynnä käytäviä joitte varella oli karaoke semmosii huoneita. Ja se "laulaminen" eli kauhee nenästä tuleva kiljunta mitä ne siellä veti oli aika kaunista kuunneltavaa : DD Että semmosta tänään. Kello on 10.49 ku teil on vielä yö : D että ehkä te joskus seittemän tunnin päästä aikasintaa heräätte.

Tokyo, Japan (Tokyo Tower)Torstai 19.02.2009 14:29

Me emme sit välitä siitä et horisonttiviiva on vähä vinohko .. Tässäku ei oo mitää millä muokata ni ei oikee voinu suoristaa sitä :'D Mäpäs en muute tuu takas tai mä koomaan ne loput vuodet ennenku pääsee pois suomesta. n_________n""

tokio, japani part 2Sunnuntai 15.02.2009 16:46

Nää niinku syö täällä banaanei jotka on kuorutettu jollai ihme mössöllä joka on ehkä karkkia. ei voi tietää :'DD Ja nää ihmiset ku päättää tuijottaa ni ne sit kans tuijottaa täysin avoimesti :'D hassuja pikkuimmeisiä. Sit nähtii kahet häät ja mies puhdisti autoa pölyhuiskalla. >< hassuu. Tänää me vähä shopattii ja shopattii lisää ja sit syötii vähä lisää. Huomenna mennää kalatorille. Herätys viideltä eli oisko puolen yön mais suomen aikaa. kö? Että naisnais : D Ja sit nähtii iha miyvin näköne miyavi cossaaja. hieno oli. otettii siitä ainaki 100 kuvaa yhteensä : D Ja mä voin sanoo et harajukus oleva semmonen kiva shoppaus katu on aika nais ku siel oli ni paljo ihmisiä et mä en usko et koko hesasta löytyy pahimpana ruuhka-aikanakaa ni paljo ihmisiä. Ja tääki arvio oli täysin alakanttii : D Ja mepäs muuten syötii eile sitte raakaa hevosta. Että onpas sitte tultu syötyä raakaa heppaa (terveisiä heppatytöille<3) ja se oli hyvää : D Ja nyt kyl iha oikeesti pitää mennä nuqq ku kello on 21.43 ja jos pitää herää viidelt. Yöt <3

[Ei aihetta]Lauantai 14.02.2009 15:27

ja unohdin mainita, että täällä on outoi automaattei joka paikas. Pelkäs tokios on 6 miljoonaa automaattia. Että melkeempä mitä vaa saa automaatista : D naisnais.

Tokio, Japani <3Lauantai 14.02.2009 15:16

Yattaa <3 Japanista on kiva dataa. Onnee teille suomee täällä oli tänää 23 astetta : DDD Että kuuma oli ja mä olin koko päivän semmonen suomalainen lasketteluun tarkotettu pipo päässä, että loogisuuden loppuhuipentuma (varsinki ku suomes en ikinä pidä pipoo ees pakkases). Sit me oltii tänää Ghibli museos ja siel oli kivaakivaa. Sit mä kuvasin tänää PALJON hottoja jätkiä ja ne vähä katto ku kuvasin suoraan ja huomattavasti niitä muttä voivoi : D Sit me syötii jotain, ei oikee mitää hajua mitä, mut hyvää oli. Ja sit pari jätkää huomas ku oltii syömässä et me tuijotettii niitä ja sit toinen niistä rupes heruttaa meille iha tahallaa vatsaansa (nam<3) ja tuijottaa meitä ja sit ne jäi oottamaa ku ne oli syöny ennen meitä et oltas valmiita ja lähti meiä perää ku lähettii siitä mestasta pois. Ja toinen niistä oli aika pirun hotto. Että jeijei. Sit me ollaa oltu aika hilpeen lahnoi ku aikaerot vähä heitti unirytmei ku oltii joku 30 tuntii valveil. Esim yks todella hilpeyttä aiheuttava sana oli moscow (moskova) = moshaava lehmä. Sääliks kävi lentokonees ihmisii ku naurettii tolle iha kippuras. Ja meiä kämppä on todella ihana tämmönen söpön pieni ja TOSI hyväs paikas. Täst on kahen minsan kävely junalle. Ja tänää oli tosi ihana kävellä täällä ku koko tokio on täynnä söpöjä pareja ku oli ystävänpäivä. Että naisnais. Kello on täällä nyt 20.12 että oisko se sit niinku jotain ... yhen jälkee ? suomes. Että nyt syömää ja pitäkää te suomessa hauskaa pakkases ^^

[Ei aihetta]Tiistai 10.02.2009 18:35

Tänää on kiva ja ei kiva päivä ~
EI KIVAT ASIAT:

- MUN SELKÄ KUOLEE ~ ! jouduin ramppaa koulust eka faijalle hakee mun kameraa, sit sellolle hakee yht kirjaa sit himaa koululaukun kans jos oli semmosii tiiliskivii et huhhuh (esim hissan eepos kirja), kameralaukku joka on täynnä kaikkee kamaa kameran lisäks ja sit viel semmosen saatanan moinen tiiliskivi kirja. -______-" nyt mun hartiat ja varsinki vasen lapaluu on ni kipee et hyvä et sormet liikkuu.

- mua väsyttää. heräsin 5.20 ku piti herää 5.40 ku viksuna aattelin et 20 vaille viis on sama asia ku 5.20. Ja uskokaa tai älkää mut sil 20 minuutil toho aikaa aamuyöstä ON väliä.

- Mä pääsin matikan kokeen läpi vaik tarkotus oli olla pääsemättä et voisin uusia sen heti.

KIVAT ASIAT:
- Mä sain TT:n kokeesta 10-, ussa 9 ½, fyssa ja psyka 9- ja mä pääsin kuviksen kokeen läpi : D yay.

- Sain vihdoinki sen kirjan ja kameran tänne

- Huomenna alkaa loma <3 (koska torstaina lähen japanii ni lusmuun torstai päivän himas : D)