IRC-Galleria

pussinokkaELÄIN

pussinokkaELÄIN

hang yourself, it makes you feel better

1629.> natsat pt.2Torstai 30.09.2010 02:13

HANKKIKAA JAKISNATSA

huoh, mullaki pienet ilonaiheet :::::::D

1628.> natsatTiistai 28.09.2010 21:21

::::::::::::::::::::::::D !?!?

1627.> moi olen söpöMaanantai 27.09.2010 01:37

PenceyPrep

on hieno ::::D

1625.> türhäTorstai 16.09.2010 02:29

Our psychological state allows us to see only what we want/need/feel to see at a particular time.
What five words do you see?


crush fool sin truth past


1624.> hei muute :DDDDDDDddTiistai 14.09.2010 00:38

ei ois vapaaehtosii tanssii wanhoja mun kans? ::::::::::D
olinpa tos eilen sit annal yötä, syötii ehkä esim. liikaa jätskii ku mua vieläki ällöttää.. väsytti sit kyl tnä nii hirveesti et en oo muuta voinu koko iltan tehä ku istuu ja lagaa :(
ainii paitsi kirpparil kävin tekee näit opiskelijan must-löytöjä, kaulaliinoi ja kenkii :D
hirvee syysmasennusolotila, tahon vaa kasata pääni nyt.

ps. en ees päässy saksan uusintaa läpi. hihhulihei.

1615.> VITUN ANKKA :------DMaanantai 16.08.2010 16:24

En tajuu miten mun faija bongaa mut tuol ankkarockin sivuil olevist kuvist KOKOAJA ! Ihania ilmeitä ja mahtavaa festarifiilistä :
D
MITÄ KAIKKI TEKEE ELI MITÄ ME TEHÄÄ TÄNÄÄ !?!?!??!?!?

1614.> NO-ONE SLEEPS WHEN I'M AWAKEMaanantai 16.08.2010 04:59

SIIS SAAAATANA TÄÄ PÄIVÄ OLI AINAKI NÄIN PARASTA

eka vähä ylikaunista Jenni Vartiaista, sitten SAMULI PUTROA joka oli yhtä upeen röyhkee ku aina, rakastan sitä miestä.
Sitten Disco Ensemble joka oli iiihan yhtä vakuuttava ku aina, vittu et siel tuli KUUMA!
Sit Mokomaa kauenpaa ku se on kans jo vähän turhan nähty mut mukava kuitenki, sit Against Me! joka yllätti positiivisesti. Kuulosti hyvält livenä :)
Sit Monroe joka nyt veti sellasen perusvahvan shown ja sitten ISMO ALANKO , vittu et voi kuulostaa musiikki hyvält samoin kuin ENTER SHIKARI! Eivittu et oli kova veto, makeeeee ! :)

MUT EN EES VOI KERTOO MITEN HYVÄ THE SOUNDS OLI! IHA OIKEESTI, EN OO IKIN HYPPINY JA RIEHUNU NOIN PALJOO VARMAANKAA (viina autto..)!
SIELLÄ OLI JOPA PITTI (''I see some action in there *osottaa keskelle* and during the next song I want to see a moshpit'' tai tjs), EISAATANA OLIN NII ILONEN ET KATOIN THE SOUNDSIN, oli oikeesti PARHAUTTA! :---)

SIIN OLI SE FESTARIKESÄ! KIITOS KAIKKI FESTARISEURAT JA KAVERIT JA KAIKKI MUUTKIN IHANAT IHMISET JOTKA ON TEHNY NÄÄ KAIKKI FESTARIKÄYNNIT MULLE MAHOLLISIKS! RAKKAUTTA JA RAUTAA!

1612.> KORSOOOON PÄIVÄ HYMYILEEELauantai 14.08.2010 15:37

Korsossa o tänään lepposa sää ja lupsakka ilmapiiri sekä ANKKAROCK 2010 joten suosittelen jokaista raahaamaan perseensä tänne ja tulevan RYYPPÄÄMÄÄN :
D
kuittaan ja lähen ite Ankkaan, soittakaaa :)

1609.> helvetin upeeta SONISPHERE '10Tiistai 10.08.2010 17:07

okei, matka perjantaina Poriin alko keravalta med @emoturska 15.40 kohti tamperetta. tampereel näin @dääm ja @OOHFUCK ja päätettii lähtee jatkaa Sonispheree kohti yhdessä.

Porissa otettii ilosesti taksi sit leirintäalueelle ku ei jaksettu raahaa tavaroita, joita mulla oli kyl nii paljon et oisin varmaa selvinny ydinsodastaki. Ku oltii saatu leiri pystyy nii hetihän siinä alko ryyppäys perjantai-illan kunniaks. Tooo drunk tooo furious ja sillee, makee ilta ja makeit ihmisii, oikeesti meil oli siel kunnon telttakommuuni :D

Lauantaiaamu oli aika makee, herään 7 jälkee (ku @neverdawn soitti et se, @ladvesse ja @peräroope on tulos porii kohti..) ja mä vaa hirvees kännis ja rupeen ryyppää yksi+meen suihkuu jopa.. myöhemmin lähettii joskus ennen kymmentä sit kävelee kohti keskustaa, itse sievoisessa humalatilassa olin jo siinä vaiheessa. Olo oli kyl hirvee niitten muutaman tunnin unien + kännin jäljiltä joten laattahan siitä lens komeesti siltä Kirjurinluodolle johtavalta sillalta alas. Ihmiset siinä onnittelivat loistavasta paikkavalinnasta.. :D
Käytii keskustas kaupas ja safkaa, olo oli iha kauhee ja mentii leirintää takas. Yritin lähtee kattoo Stam1naa mut krapula vei.. hyi kauheeta sitä oloa. Lauantain mua vakuuttivat Sejr Tankian, the Cult, Alice in Chains ja VOLBEAT!! Näin myös toki @jasmundo jonka kans oli ihana jorata volbeattiii :)
Illalla paikalle saapui myös @cpa ja hmm kaljaahan sitä taas juotii ilta.

Sunnuntai aamuna virkeä herääminen muutaman tunnin unien jälkeen ILMAN mainittavaa krapulaa. Kauppareissu ja sit kattoo Anthraxii, joka oli niin saaaaatanan kova ! Oikeesti just makee. Samoin seuraavaks soittanu Slayer oli loisto ja pittaaminen upeeta.!!!!!!!!

MUTTA SITTEN KUN SLAYER LOPETTI JA SIIRRYIMME LEIRINTÄÄN, ei saatana SE VITUN TROMBI ISKI. TODELLAKI KERRAN ELÄMÄS VAA KOKEE TOLLAST, en ollu ikin enne tuntenu nii kovaa tuulta saatika ollu sellases raekuuro-vesisade yhdistelmäs. Pidetttii siin teltoist kii ettei ne mee iha paskaks ja voin kertoo et sen jälkee oli nii poikki.. oli mm. teltta lentäny puuhu ja useita menny iha rikki/kastunu täysin. Plus se, että kakkoslava meni iha säpäleiks, saatana Mötley peruutti keikkansa :( ja no okei, Iggy veti iha loistavan akustisen vedon josta annan ainaki NÄÄÄÄÄIN paljon rispectii.. ku kamat oli siis menny paskaks jnejne..

no, kaikki keikat myöhästy mut Cooper saatii lavalle joskus 7 jälkee muistaakseni, oli kyl aikamoinen lavashow, pakko myöntää !
Iron Maiden, wow se lavaenergia iha oikeesti.. ne soitti sinne 12 asti vähintää ja oli muute vitun HYVÄ. En uskois et sanoisin tätä mut kyl kannatti lähtee, tuli nii vitun sellanen fiilistelykeikka et huhhuh!
Last night inda camping was cool too ja sillee, nyt kuittaan ja tällee ! Univelat on nyt kuitattu ja suihkus käyty ja joka paikkaa sattuu eli oli MAKEINTA IKINÄ, ONCE IN A LIFETIME TODELLAKI TOLLANE FESTARIKOKEMUS!
Ensvuon uusiks jos en mihkää kauemmas lähe (: