IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

SavolaistuneenaTiistai 22.08.2006 00:35

Nyt oon ollu tasan viikon töissä. Hyvältä on tuntunu ja välillä pahaltakin. Ei töissä liian kivaa saa olla!!!

Parempi puoliskoni on edelleen Espanjassa ja Ellun ikävöinti on siis tunteista päällimmäisenä. Yritänkin kuluttaa aikaani ahkerasti kaikenlaiseen mukavaan aktiviteettiin, jotta ikävä hetkittäin unohtuisi. Esim. netissä pörräilemällä ja ja ja netissä surffailemalla ja ja ja öö netissä!

Turta meininkiä nauhotusten merkeissä touhuiltii äijäin kaa 11-12.8. Kolome rallia saatiin purkkiin. Nyt mie vaa innolla odottelen että olliboy tekee työnsä miksaajana ja masteroijana loppuun. Sit piäsen nautiskelemaan loistavasta uudesta materiaalista.

Oon täs harkinnu auton ostoa. Täytynee jatkossa sen verta paljo ravata tuol etelämmässä savossa, eli varkaudessa, että kärryautomobiilikulkupeli täytyy olla. Sopivan löytämiseen vaa menee helekatin paljo aikaa. Tai ei kai siin menis jos tietäis mitä on ettimässä ja luottas kykyynsä valita sopivan. Mut mie oon iha paska noissa teknillis-sosiaalisissa autonvalinta jutuissa. Paskaa ku ei kehtaa ostaa, ei vaik halavalla sellane löytyskii.

Helvetin hyvi menee, jos ikävää ei lasketa. Oon äärimmäisen rakastunut, onnellinen, terve (tai en sen sairaampi ku ennenkää), miul on munat ja kaikki, töitä ja nälkä joten menen iltapalan tekoon siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.