IRC-Galleria

pyrstöyskä

pyrstöyskä

on juhlimassa

MÄ OON NII LIEKEISSunnuntai 06.11.2005 19:40

Niilan isoäiti nyt sit alko kummittelee niilal. yöl se tuli kuristaa sitä keltasil kalmasil sormillaa, ja se haisi imelält naisenhielt (joka on muuten karmee döfis) johon ol sekottunu tunkkast, maanalasta löyhkää. ja sitte pojat ei kekannu muut ko et niitte piti mennä kysyy neuvoo Ryssi-Jussilt neuvoo. Jussi ol sellane ko taikonu kerra ittes naiseks ku se karkas siperiast ja sitt se ei onnistunu kokonaa taikoo ittees takas ni nyt se on sellanen.. hamet käyttävä kaunis mies :D mut räjähtäny. ku joku kulkuri taitaa olla. noita-akka-ukko :) joo ja sit se jussi muuttu naiseks ku niila oli selittäny tarinan ja sit se nainen sano et pitää leikata silt akalt kalu irti. sit jussi pussas mattii ja hiplas sitä yäk, ja sit ne lähti karkuu ja jussi jäi itkeen ja sit pojat matkal näki mummeroisen ja sit se jotai ja jotai ja sit ne leikkas sen kalun irti ja tää oli muute kauhee kohta.

-Niila repäisi kiireesti hänen kaapunsa kahtia. Hän oli sen alla alasti. pari vanhoja ryppyisiä naisen jalkoja ja musta karvapehko niiden välissä. Ja karvapehkon keskellä oli jotain inhottavaa. varsi. joka eli. kiemurteli kuin käärme. se heilahti niilaa kohti ja sylkäisi. niila tarttui sen kyhmyiseen päähän, piteli sitä tukevasti ja sivalsi ripeällä liikkeellä kalun irti juurestaan-

ja sit se akka vajos sementtii ja joutus varmaan helvettiin. ja sit hajosin taas tänki kappaleen lopus.

-Viikon päästä saimme ensimmäiset munakarvamme-

haahaa :) asiast viidentee :)

nyt kaikki varmaan luulee et luen jotai kikkelikirjallisuut mut en sentää. täs kirjas on vaiks mitä. toi matti just seurusteli neljä päivää sellasen tytön kaa <3 aiettä.

tos alus oli yks ihana ajatus mitä en oo aiemmin tullu ajatelleeks.
-lapsena sitä tunsi, miten pitää olla-
niimpä :) enää ei osata käyttäytyy vaik tiedettäski mite pitäs olla.

seuraavaksi..

Yhdestoista luku
-jossa kaksi härkäpäistä sukua yhdistyy avioliiton kautta, minkä yhteydessä lihakset pullistuvat ja sauna syttyy tuleen.

MEEN LUKEE MOI

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.