IRC-Galleria

"sun pippeli on sininen"Lauantai 01.12.2007 15:19

nyt alkaa olla kokeiluja takana jo aika hyvä määrä.

yläasteella muistan kokeilleeni naisena esiintymistä ja oikeastaan samanikäisenä vielä toiseenkin kertaan kokeilin samaa hommaa, mutta sittemmin se on jäänyt, mutta kokeiluna ja juttuna oli ihan hauskaa molemmilla kerroilla, ei vaan ollu ihan se mun juttu.

käsilläni olen myös yrittänyt seistä, useastikin mutta ei sekään oikein mun juttu ole, muutoin kuin vedessä ja silloinkin niin että vain varpaat on pinnalla jolloin homma saattaa toimia enkä ehkä kaadu samointein nenälleni maahana

sitten eilen kokeilin miehen kanssa makuupussissa alasti olemista, joka sekin osoittautui loppuen lopuksi ihan hyväksi jutuksi, aluksi se oli lähinnä paskaläppä mutta loppuen lopuksi kun tunnelma alkoi lämmetä niin siitä tuli jopa ihan hauskaa, tästä kiitokset pussikumppanilleni Tood:lle : )

joskus aivan pienenä kun kokeilin ensimmäistä kertaa pyörällä ajoa oli sekin alkuunsa vaikeaa ja apu tarvittiin monessa myötöä niin lisäpyörinä kuin tukena ja neuvoina. mutta nykyään pyörällä ajo on helppoa kuin mikä ja harrastan sitä oikeastaan aika mieluusti.

elämässä yleensäkin on monia asioita joita voi kokeilla ja tehdä, puuhata ja yrittää, ja lopulta kaikki on kiinni vain ja ainoastaan uskaltamisesta, uskallanko minä tehdä jotain, on perimmäinen kysymys. joskus ryhmä kannustaa tekemään, toisinaan ryhmän tuoma paine hillitsee kokeilemishaluja ja tai ajatuksia. tällä hetkellä elämääni tunnen kuuluvani ryhmään jonka kanssa voisin tehdä ja yrittää mitä vain ja se on uskomaton luottamus jonka uskon olevan lähes ainutlaatuista.

Kiitos siitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.