IRC-Galleria

TJ 170tuntia!!!Perjantai 27.06.2008 06:36

200!!Perjantai 27.06.2008 05:30

alkamassa, oon addiktoitunut!!! WASTED

Eilinen tai oikeastaan toissapäiväinenPerjantai 27.06.2008 05:21

oltiin paulin kanssa jumbossa! ja erätukussa, ostin harry potterin, uusimman, joka kuuleman mukaan ei ole enää niin "uusi", sitten näin korkeasaaren, kävin lintsillä, tutkin vanhankaupunginlahtea, tiirailin pasilan torneja, pyörin espalla ja hengasin kiasman kupeessa postitalon varjoissa! näin kuhan kauppatorilla, melkein kuulin tuomiokirkon kellojen soivan, ja vilkutin presidentille linnassaan! oli hurja päivä se eilinen, ainiin ja kävin nesteellä, jossain puolivälissä matkaa porvooseen.. sitte "poltin tupakkaa" kontulassa ja tulin kotio, tää päivä meni nukkuessa ja sitte joskus iltapäivällä bongasin jeren ja sitte näin satun tutkittiin ealaukku kuntoon ja sitte hengannu nyt jeren kanssa, pauli ja ville kävi tässä kans katottii fussee ja sillee, nyt on musiikki soinu jo kauan ja vähän torkuttaa. huomiseen

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 23:53

eilen oli maakun synttärit, ja ehkä loistavin lahjapaketti tuli tehtyä ikinä!
sitte oli humala ja sen jälkeen ollut tämä aamu ja päivä.. viime yö oli suht nihkee, hikoilin vaan ja oli tosi kuuma ja vaikka oli ikkunat ja ovet ja kaikki auki niin mistään ei tullu mitään ja sitte vaa jumitin tässä tuolissa tekemättä mitään... sitte oli kellossa viisarit tunnilla siirtyny eteenpäin niin näin aiheelliseksi siirtyä takaisin sänkyyn pyörimään.. ja sitte aamusta saakka pyöriny siinä ja tässä ja tuolla ja ulkona en ole käynyt hetkeäkään, mutta kohta sitte sinne vähän tennistä ja korista pelailee ja sillee

keskiviikkoPerjantai 20.06.2008 11:27

ihan uskomattoman siistiä! 20laskua, 5 yläköydest ilman varusteit, 3tstvyö+ase,2täyspakkaus selässä, ja sitten alaköydest sama setti! ihan uskomattoman siistii!!

http://tuuliajolla.org/kuvat/Laskeutuminen01.jpg siinä kuva vastaavasta hommasta, seinän korkeus meillä oli 15metriä, tuosta kuvassa olevasta en tiedä..


ah, nyt puoltoist viikkoo lomaa ja sitten enää viimeset 5päivää!!!

19Sunnuntai 15.06.2008 22:25

tänään tuli 20täyteen, ja toisaaltaan silti tuntuu niin hyvältä että 20 oli eilen ja tänään on 19..
laskin tuossa että maanantai,tiistai,keskiviikko,maanantai,tiistai,keskiviikko,torstai ja PERJANTAI!! mutta vielä tuon lisäksi on yksi kölli jonka voisi johonkin väliin yrittää ängetä..


Syvennyt kiireisiis
vain puoleksi kuulet
mitä haaveilen
Sä siinä oot kaunis niin
ja kuin ohimennen poskeas hipaisen

Sä käännyt minua päin
sun hymysi tarttuu
kun lähemmäs tuut
Mua katsotko vielä näin
kun vuosia karttuu
kun päät harmaantuu?

Vuodet vieriä saa
toiveena mulla
on jokainen niistä vierelläs taivaltaa
sinuun nähdä kun saan
ja nähdyksi tulla
kaksi pelkonsa voittaa

Mä muistelen taaksepäin
kai haavamme arpeen
on umpeutuneet
Toisillemme siks näin
oomme edelleen tarpeen
niissä yhteen kasvaneet

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.06.2008 22:21

ihan hyvä sauna oli, sitten starwarsseja ja yöstä kotio, aamusta aikasin ylös ja lastenohjelmia.
sitte alko hirmunen soittelu ympäriinsä kun piti haalia pelureita fusseen, lopulta saatiin yhdeksän rohkeaa paikalle, ja ihan kunnon pelit aikaan, siihen saakka kunnes jere päätti kaatua kuoppaan ja turvottaa nilkkansa, onneksi olin ensiaputaitoinen ja totesin ettei mitään voida tehdä ja käskin miehen mennä kotio.
äsken tossa tässä kotona huomasin että on vähän selkä+olkapäät+ehkä vähän muutkin paikat palanu että näin, joten kai todettava että kesän ensimmäinen aurinkoinen päivä kotona!


kohta takas "kotio" ja viimeinen leiri laitetaan aamusta käyntiin, sieltä kun perjantaina palataan niin alkaa olla jo oikeasti todella vähän!

ps. sain jereltä pokemonin lainaan!

Kesäkuu vuosi sittenLauantai 07.06.2008 20:34


http://tinyurl.com/3haw7v

jeps :D vuos sitten oon matiaksen kanssa leikkinyt "elämä"-leikkiä ja luulen että meillä se elämä leikki jatkuu, nykyään matias on irtisanoutunut vaimostaan ja eronnut parturikampaamosta, lapset se möi intiaan lehmän ruuaks. meikäläisen bisneksethän meni vituiks sen tukan lähdön myötä joten pitää kai lähteä opiskelemaan.. nyt harkitaan yhteisen asunnon hankintaa ja haaveillaan kesämökistä ja koirista <3


kohta haagaan saunaan, sitä ennen tiksistä mies mukaan

kesäkuun ensimmäinenSunnuntai 01.06.2008 22:20

nyt on toukokuu takana, taas kuukauden verran vähemmän, oikeastaan enää kuukauden verran jäljellä!!

lomat ollu taas pitkät, jo keskiviikkona tulin salaa kotio, en pahemmin tainnu kavereille ilmotella ennen torstaita että täällä hengailen, olin himassa ja otin ihan iisisti, torstaina sitten pipsan kanssa käytii ties missä kaupoissa ja valmisteltiin perjantain juhlia... perjantaina sitten aamusta lähtien kakkua kehiin ja juhlia, juhlien jälkeen, sitten illasta tillikkaan ja malmin suunnalta haagan kautta kotiin tai melkein.. mellunmäessä taidettiin siinä matkalla vielä käydä.. ja sitten lauantaina jo ennen kuin edellinen humala oli laskenut turhaan niin lähdettiin seuraavaan nousuun! skumppaa ja skumppaa ja sitten vähän muutakin.. ja lopulta illasta päädyttiin varsin onnistuneesti ankkikseen josssa sitten varsin mukava ilta tuli vietettyä, jopa niin mukava ettei sieltä aiemmista suunnitelmista huolimatta viittittykään baariin lähteä vaan vietettiin siellä loppuun saakka ja sitte bussilla kotio.. bussissa näin vielä markon, ja jonkun alppilan lukiolaisen tia siis entisen jota en tiedä mutta tiedän että siellä se on ollu.. ja sitten tuossa kotitiellä vielä ennen kuin sisään pääsin niin oli joku setä kovasti taksilla mua kotiin heittämässä mutta sain sille lopulta vakuuteltua että asun tossa aika hienon näkösessä "huvilassa" ja että asun oikeasti siinä ja ettei mulla siis tosiaankaan ole pitkä matka kotiin :D


http://lirama.net/song/184544

EI VITTUMaanantai 26.05.2008 20:16

olipas taas lomat!

perjantaina pääsi jo aikasin lomailee, ilta meni rauhallisis merkeis
lauantaina päivä hengailles, leffaan, känni, pullonpyöritystä, pakaroiden tunnustelua, petangia ja autoilua
sunnuntaina darra+sauna
maanantaina hengailua

"Mä en oo tunnevammanen,
mul on tunteet,
mut suljen suuni tunteilt umpeen.
Kumpaa rankasen suuta vai tunteit,
ku mä en osaa puhuu
mä osaan vaan puskee
Mä en muka osaa sanoo "rakas",
en osaakkaan, otan sen takas
se on niin ruma sana,
et vaik kuin humalas tuut vastaan mua,
ni mä nielen sen alas.
Oonks mä katkera kallellaan
Kai mä kaipasin varmempaa,
mun aivot on tallella
ja annan aivojen aisteja valmentaa,
jos mä en nää sua, haista sua,
kuule sua, en voi rakastaa sua.
Kukka mä annan sun lakastua,
Tapan sut mun sydämmest en kaipaa sua."


Mikko Maltsust on sanonu niin paljon oikein...