IRC-Galleria

"Kaato"Lauantai 30.08.2008 03:49

´paljon tuttuja,paljon ystäviä,paljon puhetta,paljon kuvia,jonkin verran musiikkia ja muutama olut..´

hurja päiväTorstai 28.08.2008 01:16

heräsin, kello oli aika tarkalleen 11.00, katselin televisiota ja sellaista, perushommaa, istahdin koneelle ja laitoin musiikin soimaan,katselin telkkaria vähän passiivisemmin ja hengailin sängys, kello oli jotakuinkin 11.35.30 kun matias soitteli: saatiin asunto!. WTF?! joo, mutta näin kävi, sijalta 97 ja sillä mennään, sitte vähän myöhemmin selviteltiin juttuja ja varmisteltiin sopimuksia ja sitte haeskeltiin papereita ja liitteitä joita tädit kaipaa toimistoissaan että niillä on kivaa. sitte loppu päivä menikin fiilistellessä..

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 02:13

eikä edes paljoa matun kanssa eilen valehdeltu ton homman kanssa...

heräilin tuossa puoli yhden aikaan, joka oli jokseenkin kumma juttu kun en juurikaan tän myöhempään nukkumaan mennyt, mutta kyllä tollaset 12tunnin yöunet on mun mielestä ihan jees ja pitäis olla jokaisen mahdollista suorittaa, joka päivä! niijoo ja sitte ku söin tänää aamupalaa joskus kolmen aikaan ni meijän kotipuhelin soi enkä vastannu! ku ajattelin että siellä on se sama jarmo joka on tässä viime viikkoina aika useasti soitellu meille ja sitte todettu yhessä ettei tosiaan oo soittanu a-klinikalle, vaan väärään numeroon.. : /

joo ja sitte sovin pankkitapaamisen tänää torstaiks!! wohoo!! tekemistä tälle viikolle!!!

ja sitte se ainut mitä tein oikeasti tänään, ni käytii matun kans aika peruslenkil, itis ja takas.

...Tiistai 26.08.2008 01:37

Pyry sanoo:
mitäs huomen?
matu sanoo:
ei mitää
Pyry sanoo:
jee

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 01:34

olipas kiva päivä


: )

Piippuja rassaamasKeskiviikko 20.08.2008 02:29

käytii Ison kanssa loviisas rassaamas vähän piippui.. tai ei me niitä rassattu mutta sellanne setä tuli sinne, availtii ovii ja sitte se laitto piiput kuntoo.. oli kyl proäijä, sano et oli ollu vuonna 72 tolla samal mökil tekee samoi hommii :D eli tuttu jätkä! sit tyhjentelin veneest vedet jne laiteltii paikkoi kuntoo ja sitte taas ovit kiinni ja autolla takasin.. ihan jees reissu.. varsinkin kun muuten ois ollu tyhjä päivä.. nyt on jo toinen päivä tällä viikolla ku on jotain tekemistä, ja huomennakin on kalenteri merkintä ja sitte ylihuomen on torstai...tyhjää... mutta perjantaina löytyy taas merkintä kalenterista!! eli ei tää elämä nyt ihan niin ikävää oo... eipä!... ens viikko taas ihan tyhjää... sitte se alkaa! vihdoinkin! sain tänäänkin jonkun kirjeen.. en lukenu.. jotain papereit pitäis kai viel palauttaa ja lähetellä, mut kai ne ehtii myöhemminkin...tai sit ei..

Kaikki paitsi Purjehdus on turhaaTiistai 19.08.2008 01:27

oltiin väisäsen veneellä! oli aika kuul, vaikka säähän nyt oli tietenkin paska ja valtaosan ajasta satoi tai muuten vain tihutteli vettä.. käytiin santahaminan hollilla ja vähän etiäpäin mutteipä nyt kaukana lainkaan mutta yhtäkaikki siistiä oli! oon ihan myyty! ja nii, oli kyl ihan jees nähä sitä jannuakin pitkästä aikaa ja habe oli messis kans, ihan hyvä miehistö oli kasassa, vaikkei kukaan mitään purjehtia osannutkaa, ja sen huomas siinä ku tuuli ylty jne... :D mut kyl väisänen homman haldas sen verta kuitenkin ettei kuoltu, vaikka se lähellä olikin, melkein jouduttii pukee liivitkin päälle :D mut onneks ne oli jossain sen verran hyväs piilos ettei ehitty : )

näissä merkeissä, huomenna loviisaan nuohoojaa jeesaa...

Kaikki paitsi Purjehdus on turhaa

[Ei aihetta]Perjantai 15.08.2008 17:09

"vähä Gmod hauskaa" : )

Aihkille!Lauantai 26.07.2008 02:51

aamulla lähtö aihkille, nyt on omat kamppeet pakattu ja kaikkien muidenkin. pitää vain toivoa ettei mitään tärkeää päässyt unohtumaan! jepjep. seuraavat kaksi viikkoa sitten aihki,jylli,helsinginkotkat+kontutytöt savu, mikä ikinä sen nimi lieneekään : ) vähän jänskättää kun olen ensiapuvastuussa ja mitä sitten jos tulee joku tilanne ja en sitte osaakaan, vaikka ehkä pitäis osatakin : / nooh, toivotaan ettei tule tai että osaan, jo ihan niinku kaikkien henkien ja terveyksien kannalta !


öitä


:'(Sunnuntai 20.07.2008 16:28

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Would you hold my hand
If I saw you in heaven
Would you help me stand
If I saw you in heaven
I'll find my way, through night and day
Cause I know I just can't stay
Here in heaven

Time can bring you down
Time can bend your knee
Time can break your heart
Have you begging please
Begging please


Beyond the door
There's peace I'm sure.
And I know there'll be no more...
Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Cause I know I don't belong
Here in heaven