IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.04.2007 02:47

tiedätkö tunteen kun olet... äh alotetaas ihan alusta... oletko koskaan syönyt ruisleipää? arvaan että olet.. hyvä tiedät siis tunteen, oletko koskaan syönyt reissumiestä? arvaan että olet ainakin nähnyt, hyvä tiedät siis koostumuksen. jeps eli hieman rakeista ruista, tiedätkö kun siitä sitten nappaa yhden rakeen pois murusen jutun ja sitten kun sellanen eksyyn niellessä mahalaukun sijasta nenään, tai siis sinne kanavoihin jotka johtaa nenään niin onpas mukavaa, koita sitä sitten jollain saada pois! on kaksi vaihtoehtoa viimeks käytin sitä että nieleskelin kovasti ja lopulta sain sen nieltyä, tänään kun minulle kävi sama juttu päätin alkaa räkimään, nooh niistelin lopulta niin kovasti että räkäinen ja hieman verinen klimppi lopulta ilmestyi...en ehkä kerro mihin niistin sillä ystäväni häviäisivät samalla hetkellä, mutta pääasia on että se tuli ulos, siis se palanen, oli muuten mukava kokemus, kaikille suosittelen!

The Rain - Tie 316Torstai 26.04.2007 04:18

mitä sitten kun tieni tulee päätökseen? jääkö joku suremaan, entä jos varmistan ettei kukaan jää, entä jos vien kaikki mukanani, mitä on sen jälkeen kun ei ole tätä? mitä tämä on? onko tämä nyt muka elämää... onko elämä todellakin näin perseestä? mikä olisi oikea tapa ottaa viimeiset askeleeni.. olisiko väärin ampua itsensä, hirttäytyä, olisiko itsemurha väärin, olisiko parempi kuolla tuskattomasti, pitkä aikaisen sairauden lannistamana sairaalassa tehtyyn armomurhaan? olisiko parempi antaa se päätös jonkun suuremman käsiin, milloin on tieni loppu, kuin lopettaa se varmasti ja omakätisesti, nyt! mitä jos se loppuisi nyt, jäisikö joku suremaan, miksei jäisi, tottakai jäisi, mitä sitten jos jäisi, keneltä se olisi pois? kuka olisi se joka menettäisi eniten, luulen ja tiedän vastauksen, heitä olisi kolme, enkä halua yhdellekään heistä tuottaa sitä tuskaa, en yhdellekään, ja sitten on vielä kaksi jotka eivät kokisi tuskaa, mutta myöhemmin ymmärtäisivät ja kun he ymmärtäisivät en haluaisi heidän pitävän minua minään, minään mitä en ole, vai olenko? mitä minä olen? mitä sinä olet? onko meistä kukaan mitään, ja kuka on parempi, onko se parempi joka saa täydet pisteet kokeesta vai se joka voittaa idols-kilpailun, onko biljardi pelin voittaja parempi kuin häviäjä, mitä jos häviää aina, eihän kukaan pidä häviämisestä, mitä jos ei uskalla pelata kun pelkää häviävänsä niin paljon, voiko enään hävitä mitään jos on menettänyt jo kaiken, eikö olisi parempi vain lopettaa kaikki ja jättää tämä tie tähän...
"Ja toiset uskoo voimakkaan
luonnolliseen valintaan,
tiedon tulvaan kasvavaan,
pörssikurssiin nousevaan!
Tai mielivaltaan sokeaan
kaiken oikeuttavaan,
sankaruuteen, kunniaan,
ihmiskunnan kuolemaan!
Ja jotkut uskoo sattumaan,
yhteen hetkeen ihanaan

Jeesus, auta!
Kotiin vie!
Näytä meille toisenlainen tie!"

"Sitä pastori katseli kummissaan
kun kirkossa näytti niin vaisulta
oli mummoja muutama tummissaan
kaino kuorsaus karkasi Kaisulta
Kävi leimahdus pastorin aivoista:
"Miksi saarnata helvetin vaivoista?
Turha kirkon on kätkeä kilpeen pää!
Evankeliumi vois olla hilpeempää!"

Siispä tuumasta toimeen! Ja sarvista
tarttui härkää ja jännitti joustansa.
Täyttyi temppeli kuulijaparvista
jotka suuresti tykkäsi showstansa.
Oli saarnansa nyt monipuolista
Heitti vitsejä saarnastuolista.
Lauloi jenkan ja löysäsi kaulusta
Jeesus hurrasi alttaritaulusta.

Kertoi Jeesuksen ihmetoimista:
Esimerkkinä vaikkapa Kaanaan häät.
Oli kuulu hän henkensä voimista.
Kun hän yskäisi, kääntyivät kraanaan päät.
Jopa uskoivat Jumalan luomaksi:
vettä loihti hän hääjuhlajuomaksi
Viisi leipää - ja kahdesta turskasta
hän siunasi särvintä hurskasta!

Oli Pietari pitkällä siimalla
Genesaretin suurella järvellä
rajumyrsky kun yllätti viimalla -
oli Pietarin purren se tärvellä.
Huusi Pietari: "Pois piru merrasta!
Meripelastus kiinni on Herrasta!"
Kukaan tullut ei Jeesusta saatille
vettä pitkin hän tallusti paatille.

Mutta piispa kun on mustasukkainen,
hän syytteli jumalanpilkasta:
"Sinä pastori liehuvatukkainen!
Voisit sääntöjä pikkasen vilkasta!"
Ja hän hirveesti pappia painosti,
mikä tietenkin showtansa mainosti -
hippakunnassa kun sakaristoissa
oli pastori mustissa listoissa.

Pater Noster se katteli pilvestä
kirkonpalvelijaa radikaalista,
joka muistutti reipasta ilvestä:
kolehdissansakin oli saalista.
Tuumi Sebaot: "Tuon kyllä raivaan pois,
muuten vallata multa hän taivaan vois!"
Sitten pastori tukehtui öylättiin,
ja kohtapa kirstua höylättiin!"

polkuni, minun tieni...Keskiviikko 25.04.2007 03:53

hmm... seisoin tänään tien vieressä, katsoin sitä, se tuli kaukaa vasemmalta ja jatkui niin pitkälle oikealle etten nähnyt sen loppua, katsoin sitä, mietin: "onko tämä minun tieni?" oliko se todella tieni, tätä minun oli kuljettava, tätä, synkkää ja karua tietä, eikö minun tieni ollutkaan koristeltu ruusuilla ja muilla kukkasilla? eikö tieni ollutkaan helppo, oliko minun tieni sittenkin raskas, niinkuin muidenkin? katsoin tien yli, katseeni ei kohdistunut mihinkään,katsoin vain eteenpäin, en nähnyt mitää, näkymä sumeni, silmäni valuivat vuolaana, itkin... näin vain piikikästä orapihlajaaitaa, sen piikit näyttivät hyökkäävän kimppuuni kuin tuhannet pistävät hyönteiset jotka haluavat imea sinut tyhjiin viimeistä veripisaraa myöden... mietin tulisiko minun ottaa askel tuolle tielle vai kävellä sen yli, sinne toiselle puolelle sen aidan luokse, otin askeleen, astuin tielle, tunsin kuinka kylmä levisi, ensin se tuntui sormenpäissä, sitten se kipitti hiljaa pitkin käsivarttani kohti hartioita, hartioista se vyöryi lailla raskaana kaatuvan aallon koko selkäni yli aina varpaisiin saakka, palelin, palelin niin etten kyennyt liikkumaan... katsoin vain tietä, seisoin tiellä, tunsin ja tiesin nyt ettei tämä ollut tieni, ei nyt, ei tänään, otin muutaman reippaa harppauksen ja olin tien toisella puolella, piikikkään aidan vieressä, katsoin aitaa, katsoin sitä ja tiesin ettei minun tieni ollut senkään seassa, sekään ei ollu minua varten, pohdin ja mietin, olin ymmälläni, en tiennyt mihin mennä, "mihin minun nyt tulisi kulkea?", käännyin ympäri ja näin, näin sen, tiesin, tuo on minun polkuni tuonne minun tulee mennä ja kulkea, näin polkuni, olin kulkenut sitä aina tänne saakka, ja nyt tiesin näin sen, näin kaukana polkuni päässä valoa, valo hohti kirkkaani, polkuni näytti tästä alkavan synkkänä mutta hieman kauempana oli valo, valo joka näytti lähtevän eri suuntaan kuin polkuni, tiesin että minun oli palattava polkuani, mentävä menneisyyteen, palattava niihin hetkiin ja tunnelmiin, aloitettava jokin asia alusta, jotta voisin saattaa elämäni loppuun...jatkoin matkaa kohti menneisyyttä...


saa nähdä miten käy... toivottavasti näin on hyvä...

ja jotta mitään epäselvää niin tämä ei liittynyt mihinkään, eikä ainakaan tähän päivään vaan tämä oli jotain aivan muuta...


eilen oli 24.04.2007

<----loppu slut!

ja hyvä näin... <3 : )

[Ei aihetta]Tiistai 24.04.2007 02:58

"Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali. Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään. Vaikka jakaisin kaiken omaisuuteni nälkää näkeville ja vaikka antaisin polttaa itseni tulessa mutta minulta puuttuisi rakkaus, en sillä mitään voittaisi.

Rakkaus on kärsivällinen, rakkaus on lempeä. Rakkaus ei kadehdi, ei kersku, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaa etuaan, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee totuuden voittaessa. Kaiken se kestää, kaikessa uskoo, kaikessa toivoo, kaiken se kärsii.

Rakkaus ei koskaan katoa. Mutta profetoiminen vaikenee, kielillä puhuminen lakkaa, tieto käy turhaksi. Tietämisemme on näet vajavaista ja profetoimisemme on vajavaista, mutta kun täydellinen tulee, vajavainen katoaa.

Kun olin lapsi, minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli ja lapsen ajatukset. Nyt, kun olen mies, olen jättänyt sen mikä kuuluu lapsuuteen. Nyt katselemme vielä kuin kuvastimesta, kuin arvoitusta, mutta silloin näemme kasvoista kasvoihin. Nyt tietoni on vielä vajavaista, mutta kerran se on täydellistä, niin kuin Jumala minut täydellisesti tuntee.

Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus."1. kirje korinttolaisille 13:1-13
niinpä... Rakkaus ei koskaan katoa.

[Ei aihetta]Lauantai 21.04.2007 23:26

"Me noustaan joka aamu ennen seitsemää
Isä tuskin aamukahvin juoda ennättää
Kun se työhön jo kiiruhtaa
Tehtaanpiipun takaa nousee aurinko
Aamuvuorolaiset ahkeroivat jo
Liukuhihnalta leivän saa

Mä painan nenän vasten kylmää ikkunaa
Ja katson ulos elämään
Jos voisin peiton alle jäädä nukkumaan
En haluaisi mennä mihinkään

Mietin miksi aina täytyy kouluun ennättää
Enää tuskin koskaan ehdin leijaa lennättää
No kenties ahkeruus palkitaan

Mä painan nenän vasten kylmää ikkunaa
Ja katson ulos elämään
Jos voisin peiton alle jäädä nukkumaan
En haluaisi mennä mihinkään

Hiljaa, hiljaa, lumihiutaleet leijailee

Mä painan nenän vasten kylmää ikkunaa
Ja katson ulos elämään
Jos voisin peiton alle jäädä nukkumaan
En haluaisi mennä mihinkään"

[Ei aihetta]Maanantai 16.04.2007 00:07

<heräsin->koti->esso->viestitie->riihimäki->viestitie->esso->shell->koti->sauna->sänky->nuq>
Saa mennä saa
Anna junan viedä vaan
Mennessään
Sä oot vapaa lähtemään
Saa mennä saa
Anna tuulen viedä vaan
Mennessään
Et oo velkaa kellekään

kertosäe:
Toiset tulee toiset menee
Mutta minä jään
Sä tulit ja sä menit
Ja mennyt oot

Jään minä jään
Kevätillan hämärään
Junan lähtevän mä nään
Ja mennyt oot
Ei siitä pääse mihinkään
Teen mitä teen
On ihan sama minne meen
Vaikka kirjoi kattelee
Kun mennyt oot
Ei oo kiire mihinkään


<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.04.2007 00:27

"fuck pride, pride only hurts, it never helps."


hmm... noo... jos myönnän nyt jo tänne tähän että mä olin väärässä, mutten ihan periaatteesta tuu pyytämään anteeksi, niin onko tää nyt niinku astetta parempi juttu? tai ku oon sitä mieltä että ku oli sen verta tyhmä juttu ettei kummankaa tartte pyytää anteeksi tai siis kenenkään ja jotta sellasta mut nyt lenkille -->

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.04.2007 16:38

kello on noin 1336 ja se alkaa vähitellen olla tämän ihmisen kohdalla finaalinpaikka, eli loppu ja silleen... tänne jää vielä lukuisia urheita ja vähemmän urheita, mutta minä lähden, kaipa oisin voinu käydä poissa ja tulla illalla yöksi takaisin mutten jaksa, en enää, en yhtään enempää, tämä nimittäin jos jokin on puuduttavaa, paljon kivaa ja hyvää on tullut saatua ja varmasti jotain kivaa ja hyvää on jollekin tullut annettuakin joten kaikki kiitos siitä ja niistä!

kiitos J&J:lle kaikesta, pyysa kiittää ja kumartaa

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.04.2007 10:39

kello on noin 0735 ja äsken saatiin flatout combo loppuun, itse jäin alkueriin, homma toimi muuten ihan hyvin, mutta auto meni paskaks, kerrankin pysyin ajamalla yllättävänkin hyvin mukana : ) "jee" jojoo sitte finaali meni kivasti ja reepo hoiti homman kotiinsa, maaku taisi olla kolmas ja silleesti, nyt ois aika joko käydä nukkumaan tai sitten sitkeästi valvoa vielä seuraava päivä joojoo, taitaa mennä valvoessa koska turhaanpa sitä enää nukkumaankaan menee... jepjep nyt on jäätelöä tarjolla!
<---


joo onpahan ihan vitun väsynyttä tämä juttu taas tällä kertaa tai jotain ei vaan jotenkin jaksa millään mihinkään keskittyä tai kun emt mutta kuitenkin nyt jotain pokeri kuvia