IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Sunnuntaita...Sunnuntai 28.05.2006 23:10

Tänään on ollut melko tapahtumarikas päivä, mummo(t) ja pappa oli tullu käymään täällä etelässä ja kävin heitä nyt katsomassa kun eivät niin usein käy täällä, mukava nähdä että eivät enään pidä minua minään pikkupoikana vaan kohtelevat kuin aikuista ihmistä mikä on hyvä asia. Varsinkin pappa kohtelee sillä tavalla.

Käytiin siinä sitten katsomassa papan elossa olevaa sotainvaliidia, tuli vähän surullinen mieli siinä mielessä kun näki miten heiverröisiksi nämä miehet jotka puolustivat isänmaata ja tekivät kaikkensa tämän maan hyväksi niin ovat nyt laitoshoidossa .

Kyläilessä oli myös broidi ja sen poppoo, kyl ne lapset oli mukavia vaikka tämän veljenpoika on kyllä semmonen energiapakkaus että huhhuh, puhuu papattaa kokoaika ja mukava nähdä ettei enään ujostellut tätä peikkoa .

Tietenkin piti pitää maskia yllä etteivät isovanhemmat näe miten pahoin oikeasti voin ja ihan hyväkin että saavat sellaisen kuvan minusta että kyl mä pärjään koska harvemmin heitä näen. Varmaankin kesällä meen vanhempien mukana sitten pohjoiseen jos isän selkä vaan kestää sitä matkaa ja huomenna sitten näkee mitä röntgen kuva näyttää, toivottavasti ei mitään pahaa (keeping my fingers crossed). Äiti kuitenkin näki maskista läpi. Olisihan se kiva olla joku viikko tai kaksi siellä maalla ja nauttia maisemanvaihdoksesta ja mikä parasta siellä ei ainakaan ole mitään muistoa exästä . Kyl varmasti tuntuisi hyvältä käydä saunassa siellä ja grillata sekä vaan makoilla ruohikolla ja juoda muutaman huurteisen yrittäen vaan pitää pahat ajatukset loitolla.

Huomenna onneksi taas töitä niin pääsee taas arkeen käsiksi...on tää hullunkurista kun sitä HALUAA mennä töihin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.