IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Uusinta uutta :)Torstai 11.10.2007 01:30

Vois taas päivitellä mitä tässä on tapahtunut viime merkinnästä; noh viime viikonloppuna olin taas viettämässä "kuukausittaista ryyppäjäispäivää" frendillä ja oli ihan mukavaa, oli taas hauska puhuu pskaa, pelailla ja kattoo wrestlingiä . Se on semmonen traditio josta pidän vaikka se ei mitenkään terveellistä olekkaan mutta mieli on ollut aina hyvä niillä kerroilla jopa eron jälkeen se oli semmoinen joka helpotti oloa ja oli mukava viettää rentoa iltaa ilman että ajattelisi jatkuvaa pahaaoloa tai puhuisi vaikeista asioista. Lauantaina sitten olikin vähän krapulaa mutta kaikkein ihmeellisintä tuolloin oli se kun aloin siivoamaan oikein kunnolla kämppää, kävin pyykkituvassa pesemässä lakanoita yms. (pesukoneessa joka meillä on niin ei hirveästi niitä pestä ja kun meiltä noita lakanoita ja peitteitä löytyy melkoisesti ). Tuli myös pestyä vaatteita ja muutenkin siistittyä kämppää; kaikki tämä krapulassa ja pakko sanoa että se oli oikein kunnon krapulalääke . Huomasin siinä että "tämä olen se minä oikea ihminen kaiken tuon masennuksen alla", oli mukava nähdä sitä vanhaa qbasia joka on vähintään 70% masennuksen alla. Nyt tätä ihme energiapiikkiä on jatkunut monta päivää, tänään tosin oli ensimmäinen kerta kun olin aika väsynyt töitten jälkeen. Mutta tällä viikolla olen tehnyt hyvin paljon asioita, yhtenäkin päivänä (maanantaina) kun tulin kotiin töistä ja muru oli todella pahalla tuulella kun ei olisi halunut lähteä töihin niin mietin kuumeisesti millä tavalla voisin piristää hänen mieltään kun tulee töistä kotiin, aluksi ajattelin ostaa jotain kivaa kuten ruusun mutta kukkakauppa oli jo ennättänyt mennä kiinni joten päätin alkaa silittää vaatteita kun niitä puhtaita oli alkanut kerääntyä melkoisesti niin minä vaan menin tuumasta toimeen ja silitin kaikki vaatteet mitä löytyi pestyinä . Ja pakko sanoa että vaikka se ei parasta tekemistä ollut niin jotenkin zenmäistä se kuitenkin oli osittain, aikaa tuohon meni sellaiset pari tuntia . No arvata saattaa niin muru oli iloinen kun olin tehnyt tuon ihan omasta aloitteesta .

Muutenkin tuntuu elämässä menevän melko nopeaa tahtia asioita, olin lähetellyt työhakemuksia kun en voi jatkaa tässä nykyisessä työssäni enään tämän vuoden jälkeen niin kappas; tänään soitettiin minulle ja mulla olisi ensi viikon perjantaina työhaastattelu samantyyliseen työhön jota nytkin teen . Olen yhtäaikaa todella iloinen, hämmentynyt, pelokas/jännittynyt ja osittain surullinen .
- Iloisuus siitä että edes pääsen johonkin työhaastatteluun.
- Hämmentynyt että se tapahtui noin nopeasti (lähetin eilen yhden hakemuksen ja olen tottunut vastaamattomiin maileihin tai niihin yleisiin "kiitos mielenkiinnostanne mutta valitettavasti valintamme ei kohdistunut sinuun plah plah plah"),
- Pelokas/jännittynyt siitä että jos mahdollisesti saisin niin siinäkin tulee paljon muutoksia elämään kun on ollut tässä nykyisessä työssä kolmisen vuotta ja siellä on mahtavat työkaverit mutta tiedän että olen nuori vielä ja elämään kuuluu muutoksia varsinkin tässä vaiheessa elämää, jännittynyt siitä itse tilanteesta että osaanko varmasti paikalle kun olin Stokkalla kun tämä mies soitti minulle ja onneksi kuitenkin osoitteen sain selville ja että mistä firmasta oli kyse ja onhan se ymmärrettävää että varsinkin hulluilla päivillä on vaikea keskittyä kunnolla puheluun, sekin jännittää että miten tämä vaikuttaa nykyiseen työhöni koska mulla on sopimusta vielä jäljellä, pystynkö ottamaan vastaan tuon työn JOS (ISO JOOOS) saisin mahdollisesti tuon työn.
- Surullinen siitä että mun on jätettävä tämä työ, koska ne työkaverit jota mulla tuolla on ovat olleet sellaisia avunantajia vaikeina aikoina ja VARISNKIN vaikeina aikoina, ilman tuota työtä olisin varmasti vielä pahemmassa kunnossa kun olin silloin, tiedän että yhteistyö heidän kanssaan ei pääty vaikka menenkin toiseen työpaikkaan ja haluan pitää heidät jollain tasolla elämässäni.

Noin nyt on tärkeimmät saatu ulos systeemistä, nyt voisi vähän surffailla ja kuunnella Atreyuta, ja kohta onkin muru kotosalla . Kohta onkin taas miitti, kiva päästä taas viettää vanhaa kunnon raflamiittiä .

Niin ja skulkki tulee perjantaina!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.