IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Jatkumoa...Tiistai 23.10.2007 15:33

Siitä on "vaihteeksi" aikaa kun viimeksi oon päivitelly päiväkirjaani, on ollu vähän kiirettä nyt töissä ja pikku skulkin kanssa. Skulkki on nyt asustellut meillä vähän yli viikon nyt ja on kyllä melkoinen veitikka ;). Alussa oli tietenkin vaikeampa kun hän oli niin peloissaan ja etsi emoaan muutaman päivän iltaisin ja oli meitä piilossa sohvan sisällä, oli vaikea saada nukutuksi yöllä kun kisu nauku melkein läpi yön etsien emoaan ja veljeksiään. Noh kuitenkin uteliaisuus voitti ja on nyt ominut kämpän itselleen :D. Vaikka luultiin että skulkki on todella arka kissa niin kyllä hän antaa rapsuttaa ja jopa vieraita käy osittain moikkaamassa että ei luiki kokonaan pois silmistä. Pakko sanoa että tuon ihanuuden touhuja on kiva katsella kun saa omituisia päähänpistoja ja on vaan pentu ;).

Työhaastattelu oli tosiaan viime perjantaina ja olin jännittänyt sitä tilannetta jo maanantaista lähtien :oops:, mutta ihmeen hyvin se haastattelu meni, olin oma itseni ja tuli kyllä itse heitettyä outoja kysymyksiä että ei varmaan kovin moni sellaisia kysele :lol:, mutta itselle siitä jäi ihan hyvä fiilis vaikka jännittikin julmetusti. Tällä viikolla pitäisi tietää että saanko työn vai en. Vaativa työhän tuo olisi verrattuna nykyiseen, paljon enemmän vastuuta kun olisin yksikseni hoitamassa näitä atk hommia mutta se olisi haaste jonka voisin ottaa vastaan. Muutenkin tuolla olisi hyvät työajat, ei olisi ylitöitä eikä viikonloppu töitä koska sanoin suoraan että en tee viikonloppu töitä koska ne on sellaisia jolloin mä haluan vapaata ja lepoa. Jos siellä jostain syystä tulisi ylitöitä niin ne pystyy ottaa pois seuraavista päivistä että pääsee aikasemmin lähtemään töistä. Sekin olisi hyvä kun tää paikka olisi ihan lähellä "vanhaa" työpaikkaani myös niin pystyisi käydä piihtamassa sitten siellä. Odotellaan nyt mikä se vastaus on....

Tässä on ollut työn puolesta melko kiireistä, että on ollut aika väsynyt kun himaan on päässyt, onneksi rupee nyt kuitenkin vähän helpottaa kun rundi on saatu hoidettua työparin kanssa.

Oli viime keskiviikkona tosin bänditreenit vanhan koulubändin kanssa :), oli tosi mukavaa päästä PIIIIITKÄSTÄ aikaa soittelemaan ja tapaamaan vanhoja tuttuja, sinne tuli myös vanha luokkakaveri jota en ole nähnyt kymmeneen vuoteen, oli tosi mukava vaihdella kuulumisia ja jutella sekä tietenkin soitella. Päätettiin että soitettaisiin useammin tästä lähtien kunhan vaan ajankohdat natsaa ihmisillä ;).

Fiilikset on ollut melko korkealla vaikka väsynyt ehkä oon ollut; onnistunut (omasta mielestä) työhaastattelu, bänditreenit, skulkki ottanut meidät hyvin vastaan ja taitaakin muuten pitää murua emonaan ja mua leikkikamuna (siitä todisteena vähän naarmuiset kädet :lol:), ja muutenkin murun kanssa on mennyt hyvin, silmissä näkyy edelleen kiintymys ja rakkaus :). Sitä mä oon muuten miettiny että mikä siinä on kun toinen käy kampaajalla ja on uudella hiustyylillä niin tulee aina VAU fiilis ;), noh ehkä se on jotain noita parisuhteitten omia mysteereitä :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.