IRC-Galleria

Suomessa!..vihdoinkin..Sunnuntai 21.12.2008 23:57

päivä alkoi kello viisi aamulla paikallista aikaa teneriffalla eli suomen aikaa 7.. kamat oltiin pakattu edellis iltana ja nippa nappa kaikki mahtui mukaan. Bussi nouti meidät hotelli atlantidasta viittä vaille kuusi ja matka jatkui sieltä lento kentälle. Kentällä söimme aamupalaksi sämpylät ja sen jälkeen menimme jonottamaan portille. Tähän asti kaikki kunnossa mutta ootteleppa ku päästiin koneeseen.
Ensiksi oli jotain paperi häikkää mutta päästiin kummiskin lähtemään melkein matkaan ajoissa, mutta kun se hieno auto joka ajaa lentokoneet kiitoradalle oli vienyt meitä portilta noin 200 metriä kuului koneen puoli välistä hirveää huutoa. Eräs mies oli saanut sairas kohtauksen ja asiaa hoideltiin siinä paikallaan noin 15 minuuttia jonka jälkeen jouduimme palaamaan takaisin portille josta tuli ambulanssi miehiä, jotka myös hoitelivat asiaa noin puolen tunnin ajan´. Puolen tunnin jälkeen mies oli saatu ulos koneesta ambulanssiin, MUTTA! Hänen laukkunsa oli ruumassa ja ruuma piti purkaa jotta saataisiin laukku pois sieltä, sillä se joutu jäämään teneriffalle sairaalaan. No kone oli noin tunnin päästä taas lähtö valmis mutta kapteeni kuulutti mikrofoni nappulan jääneen jumiin ja kone pitäisi resetoida että emme häiritsisi koko atlantin alueen radio taajuuksia. NO. nappula saatiin pois päältä mutta se itse radio ei toiminut. ei siinä mitään mutta se oli juuri se mikrofoni kolmesta jolla saataisiin yhteys suomen päähän. Hälytettiin mekaanikko toisesta päästä teneriffaa vaihtamaan kakkos ja kolmos mikkejen paikkaa. Muuten ei saisi lentää.. siinä meni joku tunteroinen, jonka jälkeen oltiin TAAS valmiita lähtemään MUTTA. Teneriffan jokin lennonjohto kielsi koneita nousemasta ainakin tuntiin.. mutta pääsimme kai säälistä lähtemään reilun puolen tunnin kuluttua,sillä kapteeni oli saanut tukea muiden maiden lennonjohdoista. Muut koneet olivat saaneet ainakin 2 tunista 3 tunnin lentokiellon..
Tuona aikana meidän viereen laskeutui lentokone joka kerkesi lähteä lentoon ennen meitä vähän otti päähän =)
Kaiken kaikkiaan kone oli myöhässä miltein kolome tuntia :) Finnairin lupaus "illaksi kotia" piti paikkaa sillä meijän piti olla viieltä oulussa ja oltiin lähössä autolla kentältä kahdeksan aikaan.. -.-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.