IRC-Galleria

AWWWTorstai 29.05.2008 16:45

Aoi on ihan muumilimu-fani vielä kolmenki vuoden jälkeen! ;~; <33

pitää lähtee ostaa muumilimuu ->

Ayabie @ Tavastia 28.05Torstai 29.05.2008 14:41

tekis todellakin mieli vaan nukkuu viime öisen jälkeen, mut tänne on EHKÄ tulossa jotai vitun äijii tarkistaa jotai.. juttui, joten:

AWW, NE OLI AIVAN IHANIA ♥ Intetsun blogi on ihan täyn kuvii ku ne kierteli Helsingis 8D ja jos oltas menty vähä aikasemmin sinne tavastian läheseen kulmamäkkiin nii oltais törmätty niihi.. ._. mut ainaki niil näytti olevan hauskaa! yhyy ikävöin vuoden ja nyt on taas ikävä </3 aloin itkee ku Intetsu puhu (told ya) XD se vaan on niin sulonen, ettei sulosempaa voi olla ;_;

JA SABI SAI YUMEHITON PLEKTRAN, VITTU SE SAA AINA KAIKEN -______-

saatiin jonotusnumeroks 187 :'''D mut oltii silti tokan seinustan keskel, ehkä vähän edempänä. JA VOI JUMALAUTA SABINA SEN LAPUN KAA! XDDD

siihen tuli joku kyselee et saisko nähä jonotusnumeron just ku Sabi ja Ixu oli lähteny kauppaan jne.

"Saisko nähä sen jonotusnumeron?"
"... Tota ööh."
"Missäköhän se on..?"
"..Se on meiän kaverin rintaliiveis ja se on just kaupas!"

meni läpi, vaik ihan totuushan se oli (mitä nyt kaikki nauro siin vieres) :
D ja sitte Sabina pakotti mut lähtee sen kaa vessaan joskus 20-15 vaille kuus. mentii kampin alakertaan ja se sit onnistu valitsee just sen vessan, mis ei toiminu valot. noh, menin sit sen mukaan sinne ja näytin kännykän valol mis on pönttö ja paperii jne. XDD siivooja katto vähä pitkään ku tultii ulos sielt.. :''D

tavastial Sabi sit halus ihan välttämättä mennä keskelle, mikä ei vieläkään ollu hyvä idea. oltiin jossai kuudennes tai seittemännes rivis, en nyt muista tarkalleen. aika kulu ja yleisö tiivisty koko ajan ja yhes vaihees en saanu enää käsiikää ylös ja sit Ayabie tuli jajaja. olin siinä paineessa varmaan neljä ekaa biisii, sit en nähny enää Sabinaa ja käännyin karjuu Jonnalle, et mennää taakse. yngettii sielt sit pois ja bailattii takana lol ♥

nähtii Renoo ja sellasii ja sit bustattii portsarille joku vitun typerä muija, joka otti kuvii/videoo. toivottavasti jäit bussin alle keikan jälkeen. vittu oikeesti näitä ihmisii, jotka ei osaa kunnioittaa niinkään pientä bändin toivetta, että ei kameroita keikalle.

sit menin kattoo oisko myyntipöydäs viel mitää jäljel ja päädyin ostaa viime vuoden kiertuepaidan (koska se oli hienompi ja puolet halvempi ku tän vuoden paita). juotii vettä ja jonnaa pyörrytti, mut se halus välttämättä mennä takas ja menin sit sen mukaan. hetken se siin hyppi ja lähti nopeesti takas toiselle puolelle istuu. :'D se sit angstas siin jotai, mä olin tosi empaattinen ja kuulostettii äidiltä ja tyttäreltä XD

"tää ei oo reiluu, miks mua pyörryttää just tällä keikalla, ku koskaa ennen ei oo pyörryttäny!"
"koita tajuta, että sä et voi mennä tonne, jos sua pyörryttää!"
"mut mä haluun! mä oon oottanu tätä niin kauan!"
"JONNA!!"

istuskeltii siin baaritiskil sit Renon kaa ja seurattii keikkaa niist telkkareist, joista näky pelkkä lava (plus ayabie siel laval, daa) ja taputettii ja hurrattii siel XD kävin hakee kamat narikasta encoren aikana, jonna lähti takas salin puolelle ja mä jäin sit juttelee Renon kaa. keikka loppu, Jonna tuli takas ja hetken päästä löydettiin Ixu sielt vähän kauempaa sohvalta (nyt alkaa sit se ei-kiva osa). se itki ja täris ja kerto et se oli oksentanu verta ja nenästäki oli tullu verta ja sen kyljet oli kipeet ja oli vaikee hengittää. oltii sillee et ehkä pitäis lähtee lääkäriin tai sairaalaan, mut Ixu ei oikeen innostunu. kävin sit ettii Sabinan ja kerroin sille ja sehän sai melkein kohtauksen, ryntäs Ixun luo ja sano: "Ixu, nyt me lähetään sairaalaan" ♥

käytii sit kertoo jolleki jätkälle siitä (ei mitää hajuu kuka se oli) ja siihe tuli jotai muutaki henkilökuntaa ja sit mentii sinne eteiskäytävään, Sabi haki niitten loput tavarat ja lähti sen jälkeen Ixun kanssa vessaan kattoo, jos sen kylkiluiden kohal näkyis mustelmii tai muuta. ne tuli takas ja portsari pyys meitä siirtymään takas sinne missä aluks oltiinki (sinne baaritiskin taakse sohvalle). siihen tuli sit taas jotai ihmisii ja juteltii. joku yritti soittaa hätänumeroon, mut linjat oli tukossa. Ixu vaan itki, koska sitä sattu niin paljon, eikä se pystyny seisomaan kunnolla ja muutki tyyliin itkettiin siinä x_x sit saatiin vihdoinki tilattuu ambulanssi, mut senhän tulemisessa tietenki kesti. mentii takas sinne eteiskäytävään ja joku japanilaine roudari katto vähän pitkään.

ayabie lähti (kuulu selvästi ku ernut kilju siel, kävin viel tarkistaa ulkona) ja sit siirryttii siitä käytävästä ulos, koska siel oli joku toinenki keikka viel. ambulanssi tuli, ne vei Ixun sinne ja me siirryttii toiselle puolelle tietä oottamaan. taas kesti aika kauan, ku ne tutki Ixuu siellä, mut sit se toinen mies lähti tavastialle sisään, tuli hetken päästä ulos ja sit otti mut ja Jonnan sinne ambulanssiin. Sabinan oli pakko lähtee takas Turkuun, mut se vannotti et soitan sille heti, kun saan jotain selville.

lähettiin sit lasten ja nuorten sairaalaan ja taas kesti kauan, kun ne tarkisti Ixun verenpaineen. ootettiin, kävin soittamassa Sabille ja sit piti lähtee meilahden sairaalaan röntgeniin. sielläkin kesti ja sitte piti taas lähtee takas sinne ekaan sairaalaan. TAAS odoteltiin, Jonna piti Ixuu kädestä ku siltä otettiin verikoe (mä en pystyny kattomaan) ja sit selviteltiin Jonnan kaa, et miten helvetissä päästään sieltä pois. Jonnalla ei kulkenu enää bussei, joten sen piti tulla mun kaa junalla.

saatiin sitte Ixulleki vähän parempi mieli ku heitettii jotai läppää siinä (liittyen hyvin vahvasti Ayabieen XD), mut sit jouduttiin lähtee et keretään vikaan junaan, koska seuraava ois menny viideltä. röntgenissä ei näkyny mitään ja keuhkot kuulosti hyvältä ja Ixun tartti jäädä enää yhteen kokeeseen, jonka jälkeen sen ois ollu tarkotus lähtee taksilla johonki sen äidin työkaverin kämpälle. toivotaan, et näin kävi, koska oltiin liian väsyneitä ja tyhmiä, että oltais tajuttu pyytää Ixun numero!

löydettiin Jonnan kaa bussipysäkki, mut ei yhtää tiietty mihin bussiin piti mennä nii mentii sit vaa seuraavaan mikä tuli :'D jäätii keskustas pois, mentii rauttikselle ja OOTETTIIN SITÄ VITUN T-JUNAA -___- siin vaihees olin jo ihan saatanan väsyny ja vittuuntunu ja tietenki se juna oli täynnä jotai vitun juoppoja tai muuten vaa idiootteja. Jonna jäi keravalla ja mä raahauduin sit asemalta himaan. loppu.

voitte kaikki olla ihan satavarmoja, että kirjotetaan tästä jamelle ja jos mitään ei tapahdu ja miyavis on samanlainen meno, nii sitte kirjotetaa vielä eteenpäin. mulle on ihan vitun sama, vaikka suomeen ei tulis enää yhtäkää bändii japanista, MUTTA SIELLÄ KEIKOILLA EI VITTU TAPETA MUITA IHMISIÄ, ETTÄ PÄÄSEE ITE ETURIVIIN. oon niin saatanan vihanen tästä ja toivon, että Ayabie on jo saanu kuulla tästä, mutta toivon myös, että ne ei pahota mieltänsä (vaikka tietenki ne pahottaa mielensä), koska se on nyt viimenen asia, mitä tässä tarvitaan.

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 05:42

vihdoinki himas -> oli hauska reissu sairaalaan -> raivoon huomen (ehk ihkutanki vähä välii) -> nyt vittu nukkuu
ja näin unta et lensin sillee jännästi lääkeruiskul...

OMFG HUOMEN AYABIE D::

<3Maanantai 26.05.2008 18:17

Annu sanoo (15:12):
oot yks kilteimmistä ja ystävällisimmistä ihmisistä mitä tiiän 8) en ikinä vois kuvitella että sanot mitään ikävää kenestäkään!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDMaanantai 26.05.2008 14:16

kuseeko mun mese taas vaihteeks...Sunnuntai 25.05.2008 20:00

vai onko tosiaanki niin et kaikil muil on _sunnuntaina_ elämä paitsi mulla? 8<

..ku siis se ammottaa tyhjyyttään (mese). ONKS JYRILKI ELÄMÄ?

HYVÄ JONNA, HUOMENNA MAHTAA HÄVETTÄÄPerjantai 23.05.2008 23:47

viesti: "V hut mul on huono olo i"

ja vittu tähän aikaan illast, teinijuoppo :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.05.2008 00:34

"Ensi viikonloppuna Kampin kaduilla on mitä luultavimmin taas nuorisoa yökylässä. Silloin nimittäin japanilainen Dir en Grey saapuu Suomeen kahden keikan voimin."

hajosin tahtomattani.. 8( sen yökyläilyn muistan liek forever. ♥