IRC-Galleria

raitasukka

raitasukka

menos s1en1d44 metsää ^^

päivääTorstai 29.11.2007 19:01

Mummojen elämäntarkoitus
Mummojen tehtävänä on määritellä, mitkä asiat ovat syntiä, minkä lisäksi he antavat fyffeä.
Mummojen pitää myös olla todella huolissaan, jos lapsilla tai lapsenlapsella on jokin pieni sairaus.


Mukavat mummot
Mukavampi ja yleisesti pidetty laji leipoo pullaa ja antaa rahaa aina, kun käyt mummon luona kylässä. Mukavat mummot asuvat erityisissä mummoille tarkoitetuissa asunnoissa eli Mummolassa. Mummot siivoavat paljon, koska he myös pölyävät normaalia enemmän. Mummojen mielipuuhaa on kutominen, Kauniiden ja rohkeiden katsominen ja rahan antaminen vierailijoille. Opiskelijat ja nuoret käyttävät mummoja rahoittajina kaikkeen kivaan. Mummoilla onkin kansantaloudellisesti merkittävä asema taloudellisena auttajana.


Äkäiset mummot
Vihatut äkäiset mummot (big mamat) haisevat kuselle, heillä on pullonpohjalasit ja he liikkuvat laumoissa ostoskeskuksissa ja kauppojen eteishalleissa. Äkäiset mummot kiilaavat aina kaupan kassajonossa ja maksavat pikkukolikoilla. He ostavat älyttömät määrät tavaraa ja sitten etsivät laukustaan pienimmät kolikot, jotta aikaa menisi mahdollisimman kauan. Lähes aina mummot jättävät jonkin hedelmän/vihanneksen punnitsematta ja käyvät kesken maksun punnitsemassa sen, tämän jälkeen he joutuvat "aloittamaan maksun uudelleen". Jos äkäiselle mummolle alkaa ryppyillä, se saattaa huitaista laukullaan. Lisäksi äkäiset mummot kuluttavat aikansa (ja eläkkeensä) Citymarkettien auloissa pelaamassa rahapelejä pipot silmillä, eivätkä näe tai kuule mitään.

juttujaTiistai 27.11.2007 18:16

M: " No mene sinne cittarii ja pyydä oikee apuu siltä ja kysy onks teil niit patukoit. nii muute sanot viel et haluut patukkaa nii se kelaa jotai muuta. sit te etitte ekan vessan ja sit PIIP PIIP ja sen jälkee toinen jää sinne vessaa viel vähäks aikaa ku toinen lähtee ettei se ois epäilyttävää ja sit loppujen lopuks et ees saa sitä suklaata "


moi : DD

piippiip

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 01:45

miggo

terrrrrrvePerjantai 23.11.2007 16:45

oon vuokatis. piti päästä tänää vähä snoukkailee mut tääl on joku hirvee myrsky. sataa lunta hullusti nii en haluu mennä :< :--DD huomenna sitten ! pitäs paistaa vähä aurinko ja olla jopa miinus asteita. nyt on kai plussaa. jjjeee. hahah mitä tänää tekis. ei oikee mitää tekemist muutaku datistella : D no ööh. joo . eipä muuta .

mitä einari teki peiton alla ?Torstai 22.11.2007 00:01

m0iTiistai 20.11.2007 21:03

mitä ideaa kortsul joka maistuu vaik mansikalle. kikkelihän sitä maistelee sit vai ? naminami <33

banaani <3 suklaa <2 ooh kermavaahto <3 persikka <3

päivääTiistai 20.11.2007 15:27

olen koulussa. dataus bilsaa. hahah en oo tehny mitää. no parii juttuu vastailin mut ei jaksa se on tylsää ! jeejee-

hekohekoPerjantai 16.11.2007 17:33