IRC-Galleria

razhuk

razhuk

Tarvitsee lisää kavereita.

Uusimmat blogimerkinnät

Tuskaaaaaaaa...Maanantai 29.06.2009 00:58

Joo se oli siinä. 3 päivää tuskailua ja kaikkee kivaa bändiä näin. Ja viel voitin mun ahdistushäiriöt ja kohtaukset niinkö 500-0 et oon ehk paras!
Eka päivä meni sii All that remainsin jämät ku tulin vähä myöhäs, siit Rotiska joka oli vitu kovis ylläri, siit neurosis joka oli kans iha vitu hassu ja nii khuul, siitä Black Dalhia murderi joka oli kyl sinänsä aika köyhä mut mikäs siin, ja siit kotio ku immortalia ei jaksanu.
Toka päivä meni Gama Bombin rippeet, ja sai repeillä kyl hyvi siel ku läppä lens ja kimakat huudot raiku, siit Profane Omen joka oli iha vitu guut, siit facelessiä vähä niinkö sivusilmäl, sit korpiklaanin vodka tuli kuunneltua ja sit venaamaa amorphissiä jossa esa heitti plekun ku soitti kipaleen ja nyt se löytyy multa, ja siit kotio. :)
Vika päivä eli tänää oli kyä rocks, Medeiaa kuuntelee joka toimi ku samalla veti aamupalaks picnikin patonkii, siit stam1naa joka oli kyl piru kova livenä, siit sit taukoilee ja täysii kuuntelee My Dying Bride joka rokkas nii vitusti!!!! Sit hajoilee nurtsille ku kuuma ja liika vähä nestettä join. Siit Volbeattii kunnes meinas lähtee taju ja menin taaemmas varjoon juomaa vettä ja kuolemaa kunnes näin tutun poppoon edessäni, ja kyseessähän oli tietysti MDB:n kitaristit, basisti ja oliko se sit varakiippari/viulisti tai jotai siihe suuntaa, tai näi ilmas herra Hamish. Tuli sit sellaset 15min höpöteltyä paskaa sen pörröpääihQkitaristin kans ja sillai.

Et aika onnistunu tuska ainaki minu mielest. Näki frendei ja joitai joit ei hetkee ollu nähty. Nyt vois mennä nukkumaa ku jalat tuntus räjähtävän.

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 08:12

I can smell... DRAGONFLY!!!

My Bloody Valentine 3DLauantai 20.06.2009 19:10

Kyl mä sanon et on liia aikasta noi 3D jutut vielä, et pää tyylii tuli vaa kipeeks koko hommasta. Okei oliha sii kivasti leikitty niil 3D jutuilla et kamaa lens päi näköö ja verta lens päälle ja sillee, ja se et kiväärin piippu on sii 10cm naamasta, mut ollaapa rehellisiä, ei tarkennukset toiminu yhtää. 3D meinaa sitä et katot mihi katot nii seo tarkkaa, mut eipä se ollu, ja suurimmaks osaks näytti silt et kaks 2d kuvaa päällekkäi ja toine vaa lähempänä ku toine. tausta oli sellane kunno taustakuva ja sit siihe päälle sellane paperin ohut auto/henkilö/muu juttu siinä sit, et kyl tos on viel hommaa. Juoni oli hassu, ja kiva käännekki siinä josta saa kyl boonusta. Oliha tuo kauhuleffa 3Dnä kokemus, et kyl se kannattaa mennä kattoo, eikä leffakaa iha paska ollu vaikka pääosissa heilu sellaset teiniurpot(lukuu ottamat sitä supernaturalin ihQ poikaa <33). Ei ollu perus juoni niinkö sadassa muussa teinikauhussa, vaa jopa yllätti. (Elokuvahan perustuu vanhaan leffaan joka tehtii vuon näkki, et jos et ole nähny alkuperästä nii juoni osaa yllättää.) Tässä tälläne elokuva-arvostelu ja avautuminen ;D

Kyl mää annan leffale 7 pistet, siis niinkö 1-10 skaalalla. Ja suosittelen jos eio 3D leffoja viel katellu. Katotaa sit joskus 5-10vuode päästä ku 3D kehittyy enemmä ja ne elokuvatekijät huomaa ottaa monta kameraa kuvaamaa samasta kohtaa niitä juttuja, et saahaa tarkaks oikeet jutut ja focus oikeesti toimii. Tämä tästä, pitäkää kivaa jos meinaatte sen kattoa, jos ette, ootte turhia homoja! noei :D

Goatse <3Torstai 18.06.2009 07:10

Nii parhautta ku yölä vilasee gallerian ja ihQpejpegoatse se siellä pyllistää <3

Että näin...Keskiviikko 17.06.2009 03:17

rassu sanoo (0:16):
*meen katto childs play 2
Asta sanoo (0:16):
*Mä jatkan tappamista.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.06.2009 19:14

Käärmeet uivat kosteassa turpeessa.

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 22:17

Kuin vitun vaikeeta on löytää rumpali ja laulaja...

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.05.2009 18:40

Luuleeks oikeesti kaikki etteikö meikälä ole halua mihinkää? Et mulle ois ihan sama...

Niille jotka luulee nii tässä tälläne tietoisku; Halua on nii vitusti päästä eteenpäi, mut paniikkikohtaukset tulee niin vitun helposti, etten yksinkertasesti PYSTY! Kokeilkaa ite sitä et joka kerta ku meette bussilla tai käytte ruokakaupassa teille iskis kauhee kylmä hiki, tuntuu et oksennus tulee ja taju lähtee, tulee vitullinen paniikki ja sellanen olo et tekisit IHAN MITÄ VAAN et pääsisit pois.
En vähättele mut oha se iisi ajatella sillai ku ite pystyy normi asioihi, nii jokapäiväsii juttuihi ettei voi ees käsittää et joku ei vois. Joku bussil meno tai kaupaskäynti, normi juttu. Mut et sellasissaki tulee jo paniikkikohtaus! Nii vitullinen pelon tunne et tekisit oikeesti mitä vaa et pääsisit siitä pois, ja jälkeepäi et muista siitä ku ehk puolet.. Kylhä lääkkeitä kohtauksii on, mut niitä saa ottaa yhen päivässä, joka auttaa sen muutaman tunnin. Ja niissäki varoaika ettei jäis koukkuu sunmuuta kivaa on kolme päivää.. Jos joku oikeesti tietää jotain mikä auttais tälläsissä, ettei sais noita kohtauksia, nii saa sanoa. Itellä alkaa olee voimat aika lopuillaa...

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.05.2009 00:46

- Wut was that?!

- Explosion!

Mahdottomuus.Maanantai 18.05.2009 23:30

Onko olemassa rumpalia joka 1. ois asenne kohillaa 2. osais muuta ku peruskompin 3. asuis jossai pk seudul?
Meikästä alkaa tuntuun et ei.