IRC-Galleria

razhuk

razhuk

Tarvitsee lisää kavereita.

Uusimmat blogimerkinnät

Toimii.Tiistai 31.07.2007 20:08

Nyt toimii, ei vitun pillu nyt toimii. Eli siis ei toimi. Eli siis kärpänen ja tursas. Eli siis ötökkä joka tuli HMorgin parrasta tai ranulin pala joka roikku HMorgin hiuksissa.

...Sunnuntai 29.07.2007 10:24

Oikeesti... Siis ei vittu....

\o/Sunnuntai 29.07.2007 10:18

Miten voikaan homma toimia.

Joo'oLauantai 28.07.2007 08:02

Fiilis mitä mahtavin... tai sit ei..... jeesjees sukkaposkinaamakalatursaskärpänen.

nonniPerjantai 27.07.2007 05:49

Nyt on aika ettiä pölyset juhlatamineet päälle, elekääkä unohtako kenkiä! Jeah nyt kyllä paatipaati lähtee käyntiin. Tämä tässä, tuo tuossa. Elämä on yks iso miehen perse: ruma, karvane, haisee pahalle, eikä mitään muuta saa siitä irti ku paskaa tuutin täydeltä! Jeah! Lets do it maaaan! Kärpäset ja sen sellaset lentelee pitkin ja poikin mannerta mut sellasia ne on, koiratki haukkuu!

mmmmjupjup

Siis ei helvata, nyt ei toimi...Torstai 26.07.2007 06:58

Jumanskega, mikää ei taas toimi, on se jännä... Haluisko joku myydä mulle vaikka elämän? Tai jotai... Emt...

siis ei jumalauta!Keskiviikko 25.07.2007 21:12

Vähäkö raha on perseestä jos sitä eio. :'<

Oli jonkun takia aivan pakko tehrä :DKeskiviikko 25.07.2007 01:09

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen ----*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija


Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.

http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.php

[Ei aihetta]Maanantai 23.07.2007 23:58

Näkkisäiliö.

Jees...Lauantai 21.07.2007 02:22

Kuin hienoa. Eka puhelin sanoo ittensä semisti irti, sit kitara sanoo ittensä irti ja seuraavana päivänä kone sanoo ittensä irti. Elämä toimii, kaikilla on kivaa, kukat kukkii ja sademetsät kukoistaa! Mannerjäätki vaan isonee ja otsaan kasvaa kyrpä joka nousee taivaalle nii et aurinkoa ei näy. Mut hei, mikäs vielä vois hajota ny ku kaikki on rikki? Sentää jotai positiivista...

Heissulivei ja maidot läikkyy, vitun jeesustelijat menkää suolle poimii jotai vittupillumarjoja ja laulakaa Ari Koivuisen piisejä miesten stringeissä jumalauta!!! Ja jos se ei riitä nii ostakaa kaupasta kumivasara ja tunkekaa se poikittai korvaa ja työntäkää imuri perseesee oikeen jalan kautta.