IRC-Galleria

renizcae

renizcae

on se joskus ihmiseltä näyttänyt

KrääsääTiistai 19.12.2006 22:33

http://www.mtv3.fi/helmi2005/kuudesaisti/numerologia.shtml

Elämänpolku:

Materian kaipuu, omaisuus, raha

Kahdeksikko-ihmiset ovat synnynnäisiä johtajia, joilla on myötäsyntyinen taito kerätä omaisuutta. Olet taitava johtaja, erityisen hyvin sovellut liike- ja talouselämään. Tiedät vaistonvaraisesti, miten yritys kuin yritys saadaan menestymään. Lahjakkuudellasi ei kuitenkaan ole mitään tekemistä kirjanpidon tai henkilöstöhallinnon saralla - olet suurten visioiden ihminen ja asetat tähtäimesi pitkälle.

Olet sekä visionääri että jonkin asteen rämäpää samanaikaisesti. Sinulla on kyky innostaa ihmiset mukaasi, mutta he harvoin sisäistävät suuria visioitasi. Sen vuoksi sinun onkin muistettava, että he tarvitsevat jatkuvaa tukea ja ohjausta sinulta.

Mikään muu numero ei vedä luokseen menestystä niin kuin kahdeksikko, mutta ei sekään mitään saa ilmaiseksi. Haasteesi elämässä on ymmärtää, että valtaa on käytettävä koko ihmiskunnan hyväksi. Ne kahdeksikkoihmiset, jotka eivät ymmärrä rahan todellista arvoa, tulevat helposti ahneiksi - ja siksi joutuvat myös vaaraan menettää kaiken saavuttamansa.

Kahdeksikko-ihmisen on syytä kehittää itselleen selviytyjän taitoja - kahdeksikko tuo usein tullessaan taloudellisia takaiskuja, vararikkoa myöten. Mutta se pitää sisällään myös taidon rakentaa miljardiomaisuus ja useita menestyviä yrityksiä. Epäonnistuminen avioliitossa tulee sinulle kalliimmaksi kuin kenellekään muulle.

Huolimatta vaikeuksista, joihin matkallasi joudut, saavutat myös tyydytystä, jonka taloudellinen menestys ja sen mukanaan tuoma valta antavat. Liike-elämä, sijoittaminen, kiinteistöt, laki, tieteet, julkaisutoiminta ja suurten laitosten johtaminen ovat alueita, joissa viihdyt parhaiten. Valta kiinnostaa ja kiihottaa sinua, siksi myös politiikka ja opettaminen ovat sinulle sopivia uravalintoja. Myös urheilu ja journalismi usein kaipaavat taitoja, joita kahdeksikko tuo tullessaan.

Olet hyvä arvioimaan ihmisiä, ja osaat valita yhteistyökumppanisi oikein. Kahdeksikkojen sosiaalinen verkosto on kuin suuri perhe, ja mafiapäällikön tavoin he sitovat ihmiset itseensä joskus liiankin tiukin sitein.

Vaikka oletkin ihmisenä joviaali, et ole suurieleinen rakkauttasi osoittaessasi. Kaipaat luksusta ja mukavuutta, ja sosiaalisen arvostuksen saaminen on sinulle tärkeää. Ole varovainen, ettet eläisi yli varojesi. Elämäsi kulkee läheltä valheita ja korruptiota. Vaaranasi on myös ylimielisyys ja ylikorostunut vallanhimo, helposti ajattelet, että oma valintasi on se ainoa oikea. Seurauksena on eristäytyminen ja ristiriidat läheisten ihmisten kanssa. Perheesi ja ystäväsi ovat kaikkein suurimmassa vaaravyöhykkeessä - itsekkyytesi voi satuttaa syvältä.

Kahdeksikko-ihminen kasvaa usein tyrannimaisen ankarien vanhempien lapsena, ja saa taakakseen negatiivisen elämänasenteen. Vaarana on itsepäisyys, kärsimättömyys ja suvaitsemattomuus. Toisaalta heillä on yleensä varsin hyvä ja vahva fysiikka.



Minuus:
Mestarinumero. Kärsivällisyys, valaistuminen, fenix-lintu.

Ihminen, jonka numero 11 on, pystyy toimimaan voiman ja inspiraationlähteenä toisille ihmisille. Kuitenkin hänen mielensä on niin tulvillaan ajatuksia, ettei toisten ole kovin helppo seuratat hänen ajatuksenjuoksuaan. Siksi hän helposti vetäytyy kuoreensa, ujostelee. Aivan turhaan.

Sähköistät ilmapiirin, mihin tahansa menetkin. Teet sen kuitenkin tiedostamattasi, energia virtaa lävitsesi kuin tahtomattasi. Tämä antaa sinulle voimaa - mutta se voi myös hämmentää sinua syvästi. Sinä olet syntynyt toimimaan viestinviejänä olemassaolon eri tasojen välillä. Ideat, ajatukset ja ymmärrys tulee sinulle kuin taivaanlahjana, ilman että joudut ponnistelemaan. Oman alitajuntasi ja tietoisuutesi välillä tuntuu olevan vankka yhteys, joka tekee sinusta erittäin intuitiivisen, jopa telepaattisen ihmisen. Tämä tuo väistämättä tullessaan valtaisan kapasiteetin. Monilla näyttelijöillä, uskonnollisilla johtajilla, profeetoilla ja muilla historian johtohahmoilla on ollut elämänpolun tai kohtalon numerona 11.

Olet poikkeuksellinen ihminen, eikä osasi ole helppo. Silloinkin kun haluaisit sopia joukkoon, tunnet helposti itsesi ulkopuoliseksi. Olet hyvin kriittinen itseäsi kohtaan, vaikka olet hyvin monipuolisesti lahjakas.

Sinut on valittu suorittamaan joku erityistehtävä elämässäsi. Ennen kuin pystyt siihen, sinun on tietoisesti koko ajan kehitettävä itseäsi. Eikä se tule olemaan helppoa. Mestarinumero 11 vie kantajansa kärsimyksen kautta voittoon, ja fenikslinnun tavoin sinun on opittava nousemaan tuhkasta.

Ihmiset, joiden numero 11 on, kehittyvät yleensä melko hitaasti, vasta noin 35-45 ikävuoden vaiheilla alat olla riittävän kypsä toteuttamaan kohtalosi sinulle määräämää suunnitelmaa. Asetat liian suuret tavoitteet itsellesi, ja se tuo väistämättä mukanaan turhautuneisuutta. Ryhdyt helposti rakentamaan pilvenpiirtäjää, kun tarvittaisiin vain pieni saunamökki.

Sinun voi myös olla vaikea löytää elämällesi suuntaa. Masennus kurkkii kantapäilläsi, ja liian suurten toiveiden aiheuttamat epäonnistumiset ruokkivat sitä. Vaistoat omat kykysi, ja haaveilet suuria, mutta loppujen lopuksi sinulla ei kuitenkaan ole riittävästi itseluottamusta toteuttamaan unelmiasi. Vasta monien kokemusten kautta kerätty vahva, realistinen usko itseesi vie sinut menestykseen.

Stressi ja masennus ovat suurimmat terveydelliset riskisi. Hakeudu tasapainoiseen elinympäristöön. Kuuntele rauhoittamaa musiikkia, noudata terveellistä ruokavaliota niin, että saavutat tasapainon ja sisäisen rauhan.

Numero 11 tuo ihmiseen kakkosen ominaisuudet moninkertaisina.



Kohtalo:
Omatoimisuus, johtajuus, itsenäisyys, itsekkyys

Jos numerosi on ykkönen, olet synnynnäinen johtaja. Haluat tehdä itse omat päätöksesi, ja vaadit itsellesi ajattelun ja ilmaisun vapautta. Sinussa on tahtoa ja päättäväisyyttä. Kun kerran olet valinnut tavoitteesi, päätäsi ei käännä kukaan. Mielestäsi vastuullasi on huolehtia ja suojella niitä ihmisiä, joita rakastat. Vaadit kunnioitusta ja huomiota, ja ärsyynnyt helposti, jos asiat eivät mene tahtomallasi tavalla. Haluat olla asioiden johdossa, eikä avustajan rooli sovi sinulle alkuunkaan. Pyrit, ja pääset, parrasvaloihin.

Olet erittäin luova ja originelli. Sinulle epätavallinen on tavallista. Suhtautumisesi asioihin ja ongelmiin on hyvin yksilöllinen, et pelkää poiketa tutuilta poluilta. Omat ja toisten ihmisten vajavaisuudet ärsyttävät sinua, voit olla hyvinkin kärsimätön. Oma asemasi on sinulle tärkeä, menestyminen elinehto.

Varo itsekkyyttä ja liiallista ulkoisiin asioihin keskittymistä. Sinun kannattaa myös hillitä aggressiivisuuttasi. Jos et kehitä itsehillintääsi, sinusta voi tulla hyvin dominoiva ja jopa väkivaltainen.

Selviydyt parhaiten, kun saat toimia omin päin. Ideaalitilanteessa omistat oman yrityksesi, olet oman itsesi herra. Jos pidät tiukasti kiinni unelmistasi, sinulla on kyky saavuttaa ne.

Menestymisen pakko voi tehdä elämästäsi hyvinkin stressaavaa. Tarkkaile ruokavaliotasi ja harrasta säännöllisesti liikuntaa. Pura kilpailuviettiäsi urheilussa, erityisen hyvin sinulle sopivat juoksu ja uinti.

Älä anna ylpeyden sanella valintojasi. Muista, että taitosi ja kykysi ovat lahjoja ylemmiltä voimilta, ja niiden tulisi aiheuttaa ennemmin kiitollisuutta ja nöyryyttä kuin ylpeyttä ja itsekeskeisyyttä.

Hyvin usein ykkönen tuo mukanaan menestystä elämässä. Ykkösihmisillä on paljon erityislahjoja, ja heidän mahdollisuutensa menestyä ovat huomattavat. Bisnes ja armeija houkuttavat ykkösihmistä, varsinkin jos hänelle on tarjolla johtava asema ja mahdollisuus tehdä asiat omalla tavallaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.