IRC-Galleria

Wappu!!!Sunnuntai 30.04.2006 10:50

Huomentaa vaan taasen kaikille. Jostain syystä näyttää nää pitkät viikonloput olevan rankkoja.
Kotona pitäisi olla lasten kanssa, vaan eipä se taida sille herrapuoliselle sopia.
Sitä taas lähdetään käymään äkkiä hoitamassa "pari duuni juttua" ja tottai rakas tulen kotiin nopeasti! Ei mene kauan olen mielummin himassa sun kanssa kuin poikien kanssa radalla.
Vaan mitenkäs siinä käy? Isäntä istuu taasen baarissa ja kun uskallat kysellä koska tulis kotiin, tulee vastaus että luuri menee just kiinni älä sä puutu mun asioihin, mulla on nyt niin paljon tärkeempää juttua menossa. Haa! Tärkeempää! No eikö se kotona oleva mamma ole tärkee? Vastaus: Ei! Sä et tällä hetkellä kuulluu niihin tärkeisiin asioihin! Älä sä puutu mun elämään, ole vaan hiljaa himassa ja toivo että tulen kotiin!
Sitten sitä pyytää toista tulemaan suht nopeasti himaan niin kuinkas käy, sepä ei tule ollenkaan ja taas vissiin herätään jostain sohvalta, eikä mulla ketään muuta ole ollut!
Tässä vaiheessa voi jo sanoa että aika epäilyttävää on!
Miksi sä et rakas luota muhun? Jaa miks? no olisko just siitä syystä että nää käyn parilla reissut voi kestää vuorokauden, eikä edes voi ilmoittaa mihin mennään!
Odotappas jos itse olet lähdössä vaikka vaan kauppaan, missä olit, kenen kanssa? Pettämässä tietenkin! No onhan se hienoa että hommat toimii vaan toisen puolelta. Jos ihmiset haluaa parisuhteen niin eikö olis ihan ensimmäisenä tärkeintä se että suhun voi luottaa!? Eipä kannata lupailla tyhjiä!!! Etenkään jos vielä haluaa oikeasti perustaa perheen toisen kanssa ja päästä ilman narinaa viettämään poikien kanssa iltaa!? Narinat loppuis monen osalta varmasti siihen että pidät ne lupaukset jotka annat! Mitenkäs sitten ne yhteiset illat ulkona? Se mitä on sovittu muiden kanssa ei taida aina pitää, koska toiselle voi tullakkin parempaa tekemistä!? Vai onko taas kyse siitä että parisuhteessa toisella on vapaa liikkuvuus ja sen ei tartte selitellä ja sillä toisella ei? No eipä taida toimia ainakaan kovin kauan. Tässä taas tulee se mitä oon jo aikaisemminkin sanonut, kauanko luulette että se joka on kotona ja luottaa niihin tyhjiin lupauksiin pysyy siellä himassa? Miksi sekin ei tekis tälläisiä vapaa-iltoja ja vaikka etsis ihan vaan huvin vuoksi jonkun kivan pikku huvittelun? Jos toinen niin miksi ei sitten toinenkin? Kännin piikkiin on turha laittaa mitään! Se ei toimi, sen verran pitää jokaisella olla selkärankaa että sanoo ei kiitos menee sen oman kullan kainaloon oli tilanne mikä hyvänsä!
Miksi luottaa ihmiseen jolle on tärkeempää kaikki muu paitsi sinä ja se teidän yhteinen onni?
Tässä sitä tulee mietittyä kun kuuluu maailmalta päivästä toiseen samoja juttuja että onko edes olemassa toimivaa parisuhdetta? On varmaan jos molemmat tyytyy siihen että suhde toimii vaan sen menevän osapuolen ehdoilla. Vaan voiko sellaisessa suhteessa olla onnellinen? Vaikka kuinka rakastaa ja haluaa toisen olevan vielä kuitenkin jollain tasolla vapaa, ei kai se merkitse sitä että antaa sen mennä ja tehdä mitä tykkää? Rakkaus ja luottamus kulkee käsi kädessä, jos et voi luottaa toiseen voitko todella rakastaa niin ettei se satu ja et epäile? Mä en ainakaan vois, tosin mun luottamuksen saa sillä että on sanojensa takana, tekee sen mitä lupaa!
Kaikesta huolimatta HAUSKAA WAPPUA ja nauttikaa toisistanne! Antakaa anteeksi, sille joka taas mokas, ehkä sekin joskus oppii että ei näin! Toivon että jokainen voisi olla onnellinen ja elää sen oman kultansa kanssa ilman jatkuvaa taistelua!
Siihen kuitenkin hyvät ihmiset tarvitaan molempien panosta, yksi ihminen ei pysty tekemään tomivaa parisuhdetta eikä edes onnea siihen suhteeseen jos toisella ei ole motivaatiota näyttää että hänkin on tosissaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.