IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Päivää...Lauantai 07.01.2006 14:01

Se on taas viikonloppu ja tietää ihmisten juhlimista ja känni puheluita kaikille joiden numero löytyy puhelimesta :)
Vaikkakin tää urakka tais alkaa jo torstaina, kiitos ylimääräisen vapaapäivän!
Maanantaina taas kaduttaa kun tuli soitettua pomollekkin ja haukuttua sekin.
Entiset soittelee ja tilittää kuinka olit hyvä tyyppi ja mä olen pahoillani kaikesta voitaisko vaikka vielä kerran yrittää ja nykyiset poikaystävät lähtevät poikaporukalla pitämään hauskaa ja kas tulipas mokattua "olin niin kännissä etten tajunnut mitään", no onneksi kamut pitää puolia ja vahvistaa tarinan, "joo oikeesti se sammu pöytää ja sieltä vietiin se Kallen kämpille, ei ole tapahtunut mitään, se leidi oli Kallen vanha tuttu jne... Niinhän ne kaikki on vanhoja tuttuja tai entisiä... Ihan vaan kavereita kaikki.
Ei voi muuta kuin ihmetellä kuka hel.... ymmärtää miehiä? Mä en ainakaan! Miksi ihmeessä pitää elämästään tehdä niin vaikeeta? Jos hyppii vieraisiin pöytiin niin miksi aina silloin kun tietää että joku odottaa luottavaisena?
Vaikka tää taitaa olla ihan meidän naistenkin keskuudessa ihan yleistä.... Selitykset vaan paljon kierompia!? Sitten voi aina tietenkin jättää vaikka tekstiviestillä kun vientiä olis tai vaikka kilauttaa nykyiselle ja kertoa kuinka kusipäinen se on ollut viimepäivät ja sanoa heipä hei tää oli tässä! Mitenkäs aamulla? varsinkin kun ei muista itse niin tehneensä...
Oliskohan ihmisten aika pysähtyä ja miettiä missä vika? Mun mielestä suhteessa ei kaikki voi olla hyvin jos vieraat viehättää! Ainakaan itselläni ei tule mieleenkään lähteä "hakemaan salarakkaita" , vaikka muotia nykyään onki.
Sitten on tietysti nämä ihanat rakastavaiset jotka saavat kännissä tappelun aikaseksi ja seuraavana päivänä huomataa kun on huulihalki ja silmä mustana! Pyydellään anteeksi ja vannotaan että näin ei tule enään koskaan tapahtumaan. No ei tietenkään ennen kuin seuraavan kerran! "Ei se enään koskaan, sehän sano että sitä kaduttaa ja se rakastaa mua niin paljon että suuttu kun menin tanssimaan kaverin kanssa tms... Mun vikahan se oikeastaan olikin..." Hei herätkää jo unelmistanne!
Nyt siis rakkaat ihmiset miettikää mikä on tärkeintä, seikkailut vieraissa vai se oma kulta joka uskoo ja luottaa ja onko oikeasti ihmistä joka lopettaa pahoinpitelyt siihen yhteen kertaan?

Ei muuta kuin parempia viikoloppuja ja poistakaa ihmeessä ne numerot puhelimistanne kenelle ei pidä kännissä soitella.... On helppoa ottaa vaikka känniliittymäksi joku prepaid tms ja siihen vaan pakolliset numerot!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.