IRC-Galleria

nimipäivä...........Sunnuntai 09.12.2007 17:21

hoihoi, meidän perheessä viikonloppu aamut ei ole nukkumista varten. vaan joka lauantai ja sunnuntai on aamulla äiti ja isi laittanu kaiken kattavan aamupalan. tähän sisältyy kahta erilaista puuroa, kananmunaa keitettynä, paistettuna ja munakkaana, kahta erilaista paahtoleipää, erilaisia ruisleipiä, paistettua patonkia tai sämpylää, pekonia, kurkkua, salaattia, paprikaa, tomaattia ja kaikkia muitakin kasviksia, marjoja, erilaisia juustoja ja leikkeleitä, jugurttia, teetä, kahvia, kaakaota, mehua ymsymsymsyms
lista on pitkä, valikoima on kuin hotellinaamupalalla. toisinaan se on hienoa, mutta tänä aamuna ei. katoin nimittäin viime yönä 6jaksoa sinkkuelämää, jotka loppu vasta 2.20. olisin siis voinu nukkua kovinki pitkään tänään. no ei onnistunut, koska äiti (tai isi.. en muista) tuli herättään minut jo ennen kahtatoista aamupalalle.
tänä aamuna heräsin siis jo kaheltatoista, hain keittiöstä yhen palan kurkkua ja menin takasin nukkumaan. mutta en saanukkaan nukkua koska äiti tuli herättämään minut uudestaan, että pitää alkaa tekemään joulusiivousta omaan huoneeseen HOHHOIJAKKAAAA. mitä järkeä jossain joulusiivouksessaki muka on? kerkeän kuitenki sotkea tuon huoneen vielä kymmeniä kertoja ennen joulua. mulla jotenki ahistaa koko joulu. viime vuonna oikeasti minun lahjatoive-lista oli tosi pitkä ja siihen sisälty kannettava tietokone, taulu tv, mp3puhelin ynnä muuta kallista ja isoa. nyt toivoin vaan uutta muistikorttia puhelimeen ja lahjakortteja. tänä vuonna mie mielummin haluaisin ite antaa lahjoja. mulla itellä on jo kaikkea.. paitsi rahaa. rahaa, jolla ostaisin niitä lahjoja perheelle ja kavereille.
no ei sillä että en mie ole enää moneen vuoteen ostanu kaikille kavereille lahjoja. mutta minusta on ihanaa paketoida niitä lahjoja, varsinki jos on ostanu toiselle jonku sellasen lahjan mistä tietää sen tykkäävän :)

jep mut ainiin, mulla on tänään vähän niinku nimipäivä! tai no okei, tässäkin asiassa äiti ja isi teki mulle kivasti.. minun nimethän on haettu Nimipäivättömien lasten -kirjasta :DDDDD eli mulla ei ole nimipäivää. tai no Liinan nimipäivä on joskus kesällä, mutta Annulla ei ole nimipäivää. mie oon kuitenki nimittäny tän päivän minun nimipäiväksi. Koska tänään nimipäivää viettää ainaki Anna, Anne, Anne, Anni, Annikki, Annika, Anneli, Annette, Anu ja Annukka!
eli kun on anna, anne, anni; niin eikö vois olla annuki?! niin ja kerta on anu ja annukka, niin eikö vois samantien olla annu samassa listassa? :):) minun mielestä ainaki vois. siispä, hyvää nimipäivää Annu!
meen nyt tekeen sitä joulusiivousta.. mo see ya

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.