IRC-Galleria

huomenna perjantai??Torstai 10.01.2008 21:32

hyppytunti. näen itseni lappamassa karkkia pussiin makuunissa, istumassa jossain kaupungissa penkillä, pregossa siemailemassa kaakaota kermavaahdolla. kyllä, näin teen. lähden käveleen kohti takkiani, ja aijon toteuttaa juuri näkemäni haaveen. yhtäkkiä kuulen takaani äänen: "ainiin annu, tiesithän että sun pitää mennä nyt oppilaskunnan kokoukseen?" zaqwxsecdrfvtgbyhnjimk NOUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
sinne meni kaakaot ja karkit. ennen kaikkea sinne meni vapaa tunti :< jouduin 75minuuttia olemaan luokassa valittamassa kaikista koulumme huonoista puolista, likaisista haisevista vessoista, hitaasta ruokalasta ja liian suurista tutkielma määristä.
hmh onneksi loukusa pelasti mut. rakastan historiaa ku se on niin huippu ope=D

sain eilen katottua dexterin ekan kauden loppuun, nyt pieni tauko, ja sitten alan seuraan kakkos kautta. se oli kyllä huippu ohjelma, hieman ennalta arvattava tosin.
katoin äsken Bratz-leffan :DDDDDD miksi jokaisessa amerikkalaisessa teinileffassa on highschool, koulussa diivablondi-johtajatyttö, joka on mahdollisesti cheerleadereitten puheenjohtaja, se seurustelee jalkapallo joukkueen kapteenin kaa, tai muuten koulun parhaimman näkösen pojan kaa. elokuvassa on tietysti myös tämä "ei suosittu"-tyttö. joka lopussa nappaa cheerleaderin poikakaverin ja voittaa kykyjen etsintäkisan, josta on palkintona stipendi yliopistoon<3 tottakai :) tässä tarinassa täysin sama =) tosin musta jotku amerikkalaiset, tän kaavan mukaan menevät teinileffat on ihan hyviä....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.