IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 18.12.2007 07:34

Olin tänään oulussa raveissa ja se oli eka kerta sen jälkeen ku oon ollu siellä Vallun kanssa. Puoltoista vuotta sitte viimeksi. Oli vähän haikea olo. Tuli mieleen kaikki hienoimmat hetket mitä Vallun kanssa koin.

Esim se ku kerran silloin ku se oli vielä terve niin se oli muistaakseni ykkössuosikki just Oulussa ja sitte se kuitenki laukkas lähtöön ja jäi muista semmoset 150metriä ja sit oltiin jo silleen et helvetti ja lähettiin käveleen varikolle päin et otetaan se vastaan ku se näytti se laukka menneen pitkäksi niin sit yhtäkkiä vaan kuulu jotain että Farmer Boy saavuttaa muita heppoja ja sieltähän se kiersi lopuksi kaikki ja voitti pystyyn :)

Tai ku Rovaniemellä oli joskus se joku Grand Prix ja en muista kuka sen voitti mut vallu tuli tosi hyvin kolmenneksi, nii heti ku se ohitti maalin niin se alko ontuun. Se viimeseen asti taisteli kolmella jalalla ja maalin jälkeen sit vasta ontu. Ja muistan ku mentiin sit pesupaikalle pikku matka silleen et jouduin suunnilleen tukeen sitä pysyyn pystyssä. ja itkin. mutta ei voinu olla nöyrempää hevosta.

Ja kaikki suunnattoman monet klinikkakäynnit Oulussa kahden ja puolen vuoden ajan ja kaikki hoidot mitä vaan ne eläinlääkärit keksi. Sille kokeiltiin sellasta suomessa uutta juttuaki. Ja kuinka suuri ilo ku se jalka alko lopulta kestään. Mut siitä iloittiin liian aikasin. Ja kesti puol vuotta ja se meni sit lopullisesti aivan yhtäkkiä yhtenä päivänä viime vuoden elokuussa.

Sitte pappa sai seisoskella kuukauden kunnes se ei pystyny enää nauttimaan hevosen elämästä. Se oli ollu ennen niin virkeä ja sai aina tarhassa hirveitä pukkilaukkakohtauksia. mutta sit se vaan seiso pää alhaalla ja se yritti muka olla mukana ku muut hevoset villiinty mutta ei se pystyny edes hypähtään ilmaan.

25.9.2006. En päässy sunnuntaina tallille. Ja ku maanantaina menin niin vallu oli jo hevosten taivaassa. Se oli mennyt aamulla.

Aluksi olin niin vihanen että mulle ei kerrottu. Ja en kerenny hyvästellä sitä. Mulle ei jääny mitään käsinkosketeltavaa siitä. Mutta nyt jälkeenpäin oon miettiny että ehkä ihan hyvä. Ehkä se hyvästeli minut omalla tavallaan lauantai iltana ku halailtiin.

Välillä tulee tosi paha ikävä, niinku tänäänki. Mut täytyy miettiä et mitä sain sulta ja ne muistot ei häviä koskaan...ensimmäinen voittajaesittely, kaikki reissut mitä tehtiin yhessä ja monesti kahestaanki, se ylpeys sinusta että olit juuri minun :)

"I can sense the chemistry
When you are standing close to me
I feel like a ship that's lost at sea

It's getting harder to ignore
It's not like anything before
I know it's carzy baby but I want more

I wish I could be close to you
And feel your every move
Neva meant to feel this way
Maybe you would come around one day

I wish I could be close to you
To feel your every touch
Becoz the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.