IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 16:21

vähän oon rikki. toissapäivänä oltiin vinkkarissa kaisan ja hennan kanssa ja meillä oli päiväkännipäivä ja olin heikoimmillani ku olin ollu edellisenki päivänä ja iltana radalla niin sitte siel oli jonku safarifirman päättäjäisetki meneillään ja sit joku mies piti siellä puheen et kiitos kaikille ketä on ollu täällä töissä koko tunturissa ja blaablaa niin meinasin alkaa itkeen. en haluu et te lähdette kaikki pois. en haluu jäädä viimeseks :( yhyy kuolen.

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 04:26

ajattelin värjätä hiukseni kirkkaanpunaisiksi.

[Ei aihetta]Tiistai 22.04.2008 05:07

joku oopperalaulaja-mies esitti mulle töissä oo soole miion. oli kivointa :) sit kaikki taputti ja olin ihan hämilläni :D

[Ei aihetta]Perjantai 11.04.2008 08:00

joo. en tiedä miksi join sen jallukolan jonka joku mulle anto. se oli pahaa. ja sen seurauksena kysyin joltaki jonka nimeä en muista. joltain ihan kivalta pojalta, ihan viattomalla mielellä et voinko tulla nukkuun niille sohvalle. no se ymmärsi ilmeisesti kysymykseni väärin ja oli vaan et meil ei oo sohvaa, sori, nähään taas. voivoi ellu oot tyhmä. no ei se haittaa. luulin kadottaneeni kaikki rahat mut ne löytyki hupparin taskusta. ja kyllä joo. mulla oli huppari baarissa. mut hei me ollaan levillä. ihan oikeesti, inhoan leviä. ja sitä että mansikkarahka on loppu just ku tarvisin sitä. ja sitä et mulla ei oo asuntoa. tulin tänään kodittomaan kotiini ja tajusin et ei tää vaan mee näin. ja en tiiä mitä näppäintä painan kokoajan ku tää heittää jonnekki tonne yläriville. mut hei. osaan silti kirjottaa. ja se on hyvä. puhuin tänään muka viisaana ihmissuhteista vaikka en tiedä paskaakaan niistä. vaikka pitäis ehkä tietää ku on asunu jonku kanssa 2vuotta. vähänhän se on mut tässä iässä paljon. mut vois olla paljon enemmän. haluisin riidellä ja huutaa ja paiskoa tavaroita ja sit sopia. ois jees. haluisin jotain oikeeta. mut me ollaan levillä. mut mulla väsyttää nyt niin paljon et meen. heippa.

MULLA ON PAKKOMIELLE.Tiistai 08.04.2008 05:12

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.04.2008 19:33

ainiin joo. hieno urheiluautoni oli jostain kumman syystä jäänyt poron pihalle. niin jouduin sit lumitöihin koska autoni näytti vain lumikasalta.

eilen.Sunnuntai 06.04.2008 19:32

oli kiva ilta. henna pitkästä aikaa<3 ja sit nukuttiin kaisan kanssa safarien keittiön lattialla patjalla ja juteltiin henkeviä ja syötiin herkkuja sängyssä. olipas sangen mukavaa. mutta kurkku ja niska on kipeenä. ei muuta. heippa!

awwwwwww.Lauantai 05.04.2008 16:04

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 03:26

tää tyttö lähtee helsinkiin kesäksi. sitäpaitsi jo toukokuussa :>

[Ei aihetta]Torstai 13.03.2008 04:07

niin ja sitte tää uni. haluan jakaa sen teille kaikille koska se oli hyvin erikoislaatuinen.

Olin tallilla. ja sara oli kans siellä ja sitte sinne tuli sellanen tyttö joka oli ennen ollu töissä siellä tallilla ja menin sen kanssa sisälle ja sit siellä oli sellanen heppa ku viva la bam. ja sen viereisessä karsinassa oli ilves joka vaan hyökkäili ympäriinsä. sit se tyttö meni sen ilveksen karsinaan ja se alko kehrään ja se tyttö tuli ulos sielt nii se ilves muuttu ihan hulluksi hepaksi.

no, sit me lähettiin ratsastaan jollain minihepoilla johonki suolle missä oli hulluna karhuja. ja mulla pelotti niin et itku meinas tulla. ja me ratsastettiin jotain 8km ja sit oltiin jossain rannalla ja toisella puolella sitä meree oli turku ja siellä oli vaan hulluna kaikkia tehtaita ja se ilma oli siellä puolen ihan harmaa. ja se oli tosi ahistavaa. no sit ku oltiin siin rannassa niin kaikki vaan alko yhtäkkiä hyppiin sinne veteen ja joku pikkupoika sit meinas hukkua mut jotenki potkasin sitä vahingossa siellä veden alla niin se nous pintaan.

sit jatkettiin matkaa ja tultiin jollekki hylätylle tosi ahdistavalle koululle. sitä pikkupoikaa hoidettiin siellä ja sille laitettiin vilttejä ja kaikkee. menin sit vessaan ja menin vahingossa poiken vessaan ja siel oli myrkynvihreet seinät ja ku yritin päästä pois niin olin jääny lukkojen taakse. ja sit yhtäkkiä kaikki oli lähdössä ja mulle tuli hirvee paniikki ja yritin saada stä ovea auki niin sit sieltä toiselta puolen kuulu jonku pikkutytön kuiskaus et miten se ovi aukee ja ku menin ulos niin siel ei enää ollu ketään. kaikki oli lähteny.

olin sit takas tallilla ja olin vaan pihalla ku joku ratsasti siinä ja sara oli irti. yhtäkkiä metsästä alko kuuluun hullua örinää ja siellä vilahti jotain. sit yhtäkkiä siellä näky kuus jotain hullun karvasta ja isoa mut en tienny mitä ne oli ja ne vaan huusi ja juoksi tallille päin. sara meinas lähtee sinne metsäänpäin juokseen mut otin sen syliin ja juoksin sen kanssa talliin sisälle mentiin piiloon yhteen karsinaan ja sit ne äänet vaan läheni ja läheni ja mulla pelotti niin paljon. ja sit ne tuli talliin sisälle ja ne oli lordi ja ne oli kuvaamas jotain videoo. ja sit kaikki nauro mulle ku olin pelästyny niitä. loppu.