IRC-Galleria

Geneveretkellä 2Sunnuntai 16.07.2006 01:46

Tilannekatsaus: Ruoka on syöty, kakarat kattoo vidioo ja kävyt laittaa tiskejä. Mä vaan meseen. Tänään ehkä baariin.

Seuraava päivä oli erilainen.

13.7.06
Kuuma on. Suihku teki kipiää koivelle kun rullikset söi siitä palan. Mut sittenkin pipitti kun ulkona tuli heti hiki ja suolat valu pyörylään.
Eilinen oli muksa. Tsybynb äiti tuli höpöttelee ja sit se vaan katos. Vähän ajan kulttua tuli se tsiksi joka sanos et mun tarvii odottaa et sen mutsi löytyy. Sit jonkun ajan päästä mutsi viiletti turistijunalla ohi ja tsiksi lähti kipittää perässä. Sen jälkeen niitä ei enää näkyny.
Ukkonenkin tuli. Murisi ja sadatti. Ahh. Käpystelin rullikset tassuissa isille enkä vieläkään saanu ovea auki. Umberto kerto lisää isin portailla ja turvalliset TUC-keksit meni tasapainottamaan suolaa eli suolia.

Paikalliset sanos ettei saa kävellä paljain jaloin katuja ja isin naapurit sanos kaikki Bonjour! Sit käytiin kaupassa, tehtiin ruokaa, syötiin parvekkeella ja mä väsähdin.

Tyhmä netti ei toimi, mut suurempi huoli on ettei mun laturin pistoke uppoa seinään Kärsä on liian suuri.

Nyt vilvottelen vielä hetken vaikka toinenkin patteri loppuu ja sit suunnistan museoon.

Kävin kattomassa modernia museossa mut en ymmärtäny. Kävelin katuja ja etsin vettä. Löysin kaupunginkirjaston ja pingviinejä. Monta. Monta kaunista pingviiniä. Ja vessan. En nettiä. Kipusin korkealle ja vierailin kirkossa joka oli aika paketissa. Löysin varmoja turisteja. Nyt menen etsimään lisää vettä ja ehkä tien kotiin. Jos en löydä nettiä. Haluan lukea postin ja vastata ja etsiä nuorisotiedotuspisteen. Nih.

Vesi löytyi, turisti-i löytyi ja sitä kautta nettikaffila jossa sai 2 rahalla 20 minuuttia ostettua aikaa. Ehdin lukea 5 postia ja vastata yhteen. Harmi kun netti ei toimi kotona. Haluisin enempi ja useemmin kirjottaa.

Menin bussilla kotio. Ostin papuja ja patonkii. Tein valkosipulivoita ja kaadoin lasin punkkua. Oih ja voih tätä elämää! Ihanaa! Tosin tuli hoppu kauppaan isin kans. Sit metsästettiin Katjoja kadunkulmassa kauan kunnes iloinen kaunis perhe tuli. Ruokaa parvekkeella ja hihkumista. Ja paljon tiskiä. Mukavaa. Ihanaa. Lepposaa. Ihquu.

Klo 1 ja jotain olin omalla hengellä saanu ilmat patjaan ja vetäydyin nuksii. Mä ja isi oltiin jääty höpöö kun muut meni ennen meitä. Parveke on muksa paikka nukkuu :) :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.