IRC-Galleria

yöSunnuntai 15.10.2006 02:01

nukkuu pieni ihuna. se on NiIn nIIn kiltti <3 hiukka se vikis isiä mut sit kun selitin et kyl se siitä, et niittenkin tarttee välillä tuulettuu et ne jaksaa tätä hemmettiä ja otettiin villekallekonstaapelisuuripelottavakarhu mukaan yläkertaan ni sit se rauhottus. hullu lapsi tykkää piparkakkupoika kirjasta vaiks se on tosi raaka. ei lasten sadut voi loppuu siihen et päähenkilö syödään! viekkaudella ja vääryydellä vielä. :D no nii siin kuiteski tapahtus et se kuoli ja karppa nukahti.

nyt on ihan hullu olo. tahtosin bilettää. ei miul kuulu olla semmosta oloa. O.o hullua. mut olis silti kiva jos vois laittaa ja meikkaa ja mennä. mut oon täällä. kun toiset bilettää. varmaan kaikki kaikki muut paitsi mä. nöötnööt.
no joo, tiiän kyl et se johtuu lähinnä siitä et tarttis lukee tenttiin ja kirjottaa uppsatsia. sain nimittäin koneen kuntoon tänään. taikuri mirko taikos. se ruuvas ainaski 52 ruuvia ensin irti ja sit takasin. sanos et emo oli menny särki ja kovat on kunnossa. nyt miun koneessa lukee eri fontilla ibook mut muuten tuntuu suht samalta. sain oman näppiksenkin. nyt tääkin on siis kesy ja viaton. onkohan se ihan reilua? emmä tiiä mitä koneesta pitää muuttaa et se muuttuu eri koneeks. sama kun ihmisessä. jos sydämen tai aivot vaihtaa ni onks ihminen sillon sama? entä jos vaan vaihtaa kaikki veret? liika vaikeita juttuja mulle. en pysty käsittää.

ärr murr. lukemaan. kirjottamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.