IRC-Galleria

hihLauantai 30.09.2006 21:38

kaiken säädön ja ajattelun jälkeen Temelle onnellisena ja hyväntuulisena. Sit baariin. Onneks ehtisin kauppaan vaiks nukkusin päikkärit kisun kans.

iiiks. :)

okeiPerjantai 29.09.2006 00:34

tuli syksy. on pimeetä ja sateista. ja juu, kyl sen ehkä sittenkin huomaa musta. kun on niin pimeetä. kävin kävelemässä. porstan päähän ja takasin. oon ehkä vähän poissa. en vielä paljoa. enkä toivottavasti joudukaan kovin kauas tästä maailmasta. mut vähän. sen verran et hiukka pelottaa. mut ihan vähän vaan. kai tää tästä. jos huomenna vaiks paistais aurinko. edes hetken.

onpas hyvä olla :)Torstai 28.09.2006 19:55

On tosi harmaata, kylmää, tuulista ihan melkeen sataa. Mulla on vaan hyvä olla. Reipas ja rauhallinen fiilis. Koitan päästä tästä sängystä eroon ettei tuu taas selkä kipeeks kun nojailen vaan. Meen Alvariin ja oon ahkera. Kirjotan ja juon kaffet ja poltan kauheesti tupakkaa. Kuuntelen hyvää musiikkia ja hymyilen.

Heini ehkä soittaa illemmalla tai sit me nähään huomenna. Ei voi tietää vielä. Mut huomen nähää joka tapauksessa. Se kyl tietää et sillon ei pysty kun tulee kotikatu.

Miun käy vähän sääliks deficiä kun se joutuu raukkaparka valvomaan koulujuttujen takia. Mut toisaalta oma vika. Mä kyl jättäsin vaan tekemättä ja nukkusin. Paitsi en oo varma nyt kun tuntuu ettei mikään oo liika kauheeta. Kaikki on vaan kivaa ja hyvää. Hihii.

Ehkä mä kirjotan Alvaris lisää jos alkaa tökkii. Tästä tuli jotenkin..hmm..pliisu.

hassuaKeskiviikko 27.09.2006 12:27

heräsin tänään jo ennen tyttöjä. tämmöstä ei tapahdu usein! mut se johtuu vaan siitä et meinaan äkäillä loppuviikon. =D

kohta kouluun, kokopäivä stödistä ja sit darkyn kans kauppoihin jos se ei oo tuhlannu jo kaikkii rahoja ja sit ammiksen kans höpöö jonnekin. eikä kello oo senkään jälkeen kun vasta ehkä neljä. eli koko päivä viel aikaa tehdä kaikkee muuta. vaiks käydä postis kirjottaa kuoreen kylähulluntie! jag ska också väsä en kort. eller två.

okei, oon aika pihalla ja sen kyl huomaa. semmosta se on. mun kädessä lukee mitvit. hmm.

tiistaiKeskiviikko 27.09.2006 00:40

parempi :) kiitti kokiksesta.

olin painamassa kankai tänään Vimmassa. Se on Niin Niin HieNo!! Päivi oli töissä ja se neuvos tosi kiltisti kun olin ihan pihalla. tulikin ihan hienoja. miusta. joku toinen voi olla erimieltä. mut mä tykkäsin. ja aijon mennä uudestaan.

ainii, viula, ei välttis kande kauheesti opetella suomee tästä kun puhun ihan höpöjä. ei tällee sais kirjottaa. paitsi omaan päiväkirjaan kyl kirjotan. en kuuntele muitten murinoita! mut silti ei kande ottaa mallia.

selkä pipi. ei sais istuu nii kauaa koneella päivisin tai sit tarttis mennä sinne salille joskus eikä vaan roudata niitä kamoja kouluun ja sit takas kun ei meekään. mut tänään oli hyvä syy.

tarttis viel vähän koulua mut en jaksais :/ kello on koht jo kymmenen. nöötnööt.

jeshTiistai 26.09.2006 00:11

koneillu oon sit taas ihan koko päivän.

tiudiuMaanantai 25.09.2006 19:38

menee ajatusket ylös ja alas. ja fiilikset. heräsin onnellisena, sit olin tosi mökö, sit suht ok ja sit tosi mökö ja sit suht ok ja nyt taas ihan melkeen hyvä olla.

paitsi et tytöt sai mut houkuteltuu koulun kirjastosta kotio lukemaan enkä saa tääl tehtyy mitn järkevää. :/ ootan vaan kommentii galtsuun ja irkkaan miun ja heidin kotikanavalla. #hattivattila. heidi teki meil ni ei tarvi höpöö irl. kätsää. :) saa tulla virtuaalivierailulle jos uskaltaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.09.2006 22:17

päätin uhmata kohtaloa. en kopionu jonkun päiväkirjasta vaiks siin luki et jos ei kopio ni kuolee ens torstaina. huiii. jänskää. se oli semmosen salaliittoteoria-jutun alla. mut en silti. jos siis kuolen ens viikolla ni se on sit sen tytön syytä kun se oli laittanu hianon kuvan etusivul ja mä klikkasin sitä ja eksysin sitäkautta sen päiväkirjaan.
mut jos kuolen, kuolen onnellisena. toivottavasti tosin kotkikadun jälkeen vasta :)

sunn un tai?Sunnuntai 24.09.2006 16:36

kivaa :) sunnuntai. heidi tiskas ja mä huuhtosin. kävin suihkussa. kohta ruissaloon kävelee. ruokaa on valmiina eilisestä jo ja miulla on hyvejä opiskeluun liittyviä kirjoja joita himoitsen. tippadii.

miettisin yöllä. heräsin kolmelta kun kadulla tapeltiin. aikuiset ihmiset huus et koht mä soitan poliisin. mik ne ei voi yrittää itekseen hoitaa omia asioitaan ja riitojaan, aikuiset ihmiset. mik tarvii poliiseja soittaa. ääh. mut soittivat kuiteski. tai ainaski sinipukuset miehet tuli. toimivat kovin mallikkaasti. kiva kun palautuu pikkuhiljaa luottamus politsaihin. vaiks kyl mä vielki murisen Asem-jutusta. tosin se ei ollu niitten poliiseitten vika jotka siellä seisos. vaatis liikaa tavalliselta poliisilta lähtee tilanteesta pois vaiks kui tajuis et on ihan pimeetä kellottaa viattomia kansalaisia. mut ne johtotyypit, ne mä kyl kellottasin jos voisin. murisisin.

kiitos ja anteeksSunnuntai 24.09.2006 00:26

oon helpottunu kun en oo enää mustalla listalla.

mä oon tosi huono tajuumaan. multa puuttuu kokonaan se osa joka sanos mitä voi ja mitä ei. jos jollain on keino miten semmost vois harjotella ni saa kertoo. ettei kävis nii et tärkeet tärkeet ihmiset suuttuu tyhmistä jutuista ja meinaa kadota.

täällä tuoksuu sämpylät. Heidi kuorsaa sohvalla. Se sanos tosin et tuli kivisämpyleitä. Kissa nukkuu mun sylissä ja mä tahtosin jonnekin. Tietäs vaan missä se jonnekin on. :)