IRC-Galleria

kovin olen onnellinenTorstai 30.11.2006 13:59

jihuu, tsiksit on meillä kaffel. minuu väsyttää mahottomasti.

oon niin niin ylpee mun kissasta. se näpäytti sandroa ja se on ihan ihmisten ilmoila vaiks toi tyhmä kissa vaanii sitä vieläkin. iduska ei ehkä sittenkään meinaa alistua kohtaloonsa. lalllalllaa. oon niin niin onnellinen. Vaiks sil kyl on pitkä tie edessä jos se aikoo ottaa paikkansa tässä huushollissa. Sandro on ollu niin niskan päällä et sitä on vaikee laittaa ruotuun. Mut ehkä mun kissa on nii viksu et se osaa :)

oi, heidi soittaa juri gagarinia :DTiistai 28.11.2006 16:16

hohoo, mulla ei oo mitään sanomista :) oli pakko kirjottaa se tänne kun se on niin harvinaista!

väsy vaa ja paha olo liiasta kahvista. tsidim.

jaahasTiistai 28.11.2006 00:46

ei se raisa oo imuroinu eikä tehny koulujuttuja :)

mut mul on hyvä syy! Katrin kysys haluunks ilmaseks kattoo talvisirkusta ja tiettyhän mä tahtosin. (Oli muutes tosi hyvä ja suosittelen jos ei oo nähny parempaa. Ne varjot oli kaikista hienoimpia. Ja sit tajusin miks en tykkää vaa niistä jotka käy salilla et olis isoja lihaksia ja jaksais kauheesti nostaa. Enempi hienoo on jos on lihaksia sitä varten et voi käsillä riippua tangossa vaakatasossa ja kieputtaa itteensä korkeuksissa!) Ja sit en ollu aikasemmin ollenkaa muistanu et on kouluakin kuteski. Mut tykkäsin tästä päivästä silti. Vaiks onkin tyhmää kun on väärässä paikassa. Mut huomen en oo ja se on hyvä.

Tyhmää kun tänne ei voi kirjottaa kaikkee mitä tahtos vaiks tiiänkin et se jonka takia en kirjota ei ees lue tätä. Ja on ehkä tyhmää varjella toisia omalta elämältä kun se kai on kuitenkin niiden vastuulla jotka tänne miun päiväkirjaan eksyvät. Mut en silti haluu satuttaa, tulee huono omatunto kun alkaa miettii et jos kirjottais ja sit toinen tulis ja sit sil tulis kauhian paha mieli. Tulee sil kyl tästäkin jos se lukee, mut sille en sit voi mitäkään.

Hui, kohta tarvii mennä nukkuu kun lupasin. Opettelen mäkin elämään semmosta elämää kun kuuluu. Kunhan vaan ei tulis liika tylsää jos menee aina ajoissa nukkuu ja herää ajoissa ja sit tekee vaan koulujuttuja ja syö terveellisesti. Plaah. Mut ehkä sit vois paremmalla omatunnolla keksiä kaikkee vielä hauskempaa tekemistä mitä nyt ei voi tehä kun tulee nii kauhian huono omatunto.

Mulla on ilmiselvästi vittumainen omatunto joka estää mua monessa jutussa.

koulussaMaanantai 27.11.2006 18:40

Meillä on koulua maanantaina neljästä kuuteen illalla. Istutaan maahanmuuttajien kanssa meijän koulun tietokoneluokassa ja ne puhuu kauheesti hassuja kieliä. Opettajat ei varmaan tykkää et mä oon täällä galtsussa, mut en tiiä yhtään mitä muutakaan voisin tehdä. Ainakaan mitään semmosta mikä näitä auttais.

Aika vaikeeta yrittää pitää järjestystä ja antaa jotain semmosta noille mitä ne tarttis. Niinku siis semmosta mistä olis hyötyä niille kun ne on niin eri tasosia tiedoissa ja taidoissaan ja hyvin harvat niistä osaa suomea.

Väsyttää.

moipsMaanantai 27.11.2006 14:58

oho, kello on jo yks. mun tarttis olla tekemässä ruokaa eikä tässä galtsuilemassa. et kerkeen takas stödiksen kans. lupasin näyttää sille vähän Turkua. En vaan tiiä mihin sen veisin.

Tyhmää kun tarttee opiskella. Tykkään mun elämästä näin et voi vaan olla. Yllättävää ;) Mut et olis pieniä projekteja ja sit vois tehdä niitä ja olla päivisin siellä missä haluu. Niinku just semmosta ku tänään:

Kävin hengaa stödiksen kans ja sit lähin pois. Vein sormuksen vihdoin ja viimein kaiverrettavaks. Sit kävin kyselee uutta laturinjohtoa herra Valkoselta, mut se sanos et se maksaa opiskelija-alennuksillakin yli seittemänkymppiä eli pitäkööt laturinsa. Sit juttelin Alvarin Matin kanssa sen elämästä ja lueskelin iltapäivälehtiä. Sit kävin kaupassa ja törmäsin Ohjaamon tätiin joka kertos kauheesti uutisia ja sanos et voisin mennä sinne stödiksen kans käymään. Sit juttelin talkkarisedän kans ja nyt oon täsä. Tarttis vihdoin imureerata ja tehdä sitä ruokaa. En vaan kohta kerkee enää. Khih. Hoppua vaikkei mitään tee.

Tulee kiva viikko jos saa itteensä niskasta kiinni. Jos ei saa ni alkaa ahistaa ihan hirmusesti. Onneks on maanantai ja hyvästi tää ehkä alkaa. Kattotaan illalla oonks vielä samaa mieltä.

öhMaanantai 27.11.2006 02:12

puhelin kadoksissa jossain kotona, akku loppu siitä. ei voi soittaa et löytäis.

tietokoneen laturin johto rikki, heikosti lataa ja vaikee kirjottaa.

sunnuntai meni ohi. liian nopeesti. ei sit tehty mitäkään. niinku yhtikäs mitäkään. murisen. :)

mut sadulla on uus hauvavauva ja baarissa paljon mielenkiintosta höpötettävää + MUN kavereita ;) , puhumattakaan muista hyvistä höpötyksistä.

perjantai Perjantai 24.11.2006 15:27

Tasan kuukaus jouluun. Hui.

Mä en osaa päättää onks mun elämä järjestyksessä vai ei. :) Lasken plusseja ja miinuskia:

+ koti on siisti
+ pyykit pyörii koneessa
+ oon syöny aamiaista
+ tulin koneelle tekee koulujuttuja
+ on paljon normaalia ruokaa jääkaapissa
+ nukun öisin hyvin
+ on ihminen josta tykkään kovasti
+ mulla on paljon ideoita kaikesta mitä vois tehdä

- heräsin tänään yheltä
- eilen tulin taksilla kotiin enkä ollu tunneilla
- oon muutenkin ollu aika paljon poissa koulusta
- koulujuttuja on rästissä taas vaiks kui paljon
- mulla ei oo mitään suunnitelmaa täks päiväks
- en saa mun ideoita toteutettua
- en osaa kuvitella mun elämää puolen vuoden kulttua

nii, et onks vai eiks? jos mä koittasin nyt tehdä niitä koulujuttuja ni sit kun joululoma alkaa ni olis enempi plussia kun miinuksia. mut sit tarviiin kans sosiaalisia suhteita kun muuten tuun mökkihöperöks. eikä perjantaina kuulu olla vaan yksin kotona koko päivää.

oon ylpeä nuori nainen :)Torstai 23.11.2006 20:30

en äkää yhtään. en äkänny aikasemminkaan :) huomasin sen vasta. kivaa.

ja sit miettisin mikä täs nyt niin kauheeta on ja keksin monta asiaa. mut sit kun oon aikuinen ni otin itteeni niskasta kiinni ja hävitin ne jotka pystyin. nyt on:

-kaunista (siivosin rojut ja roinat pois, tuuletin ja laitoin kynttilöitä ja kaunista musiikkia)

-puhdasta (mä ainakin, niin kauan kun tulee taas likanen olo mut ostin nii pal pesuaineita et voin käydä suihkus vaiks kymmenen kertaa päivässä)

-hyvä olla (paitsi vähän kaipaisin ihmisiä joitakin)

-kissa sylissä (se on onnellinen kun Sandro on poissa, vihdoinkin oma ittensä)

-ruokaa kaapissa (päätin viettää jouluni tänään ja ostin lanttulaatikkoo ja herneitä. sit kauheesti terveellisiä juttuja ja herkkuja)

-lääkkeitä (jotka ei kyl tehoo, ei sit ollenkaa)

Tadaa, mä tein sen. Ite.

[Ei aihetta]Torstai 23.11.2006 18:21

Kauheeta. Mitä jos tästä tulee tapa et kerran kuussa makaa vuorokauden pimeessä hiljaa tekemättä yhtään mitään? En haluu.

Jos on kipee ni sit saa vaatia.
Haluisin et:

- joku olis siivonnu kodin ja tuulettanu kans ja sit
-kävis kaupassa ja apteekissa
- tekis perunamuussii ja jauhelihakastiketta ja laittas rauhallista musiikkia ja
- tois mulle sohvalle filtin alle jonkun hyvän kirjan ja paijais vähän.
- keittäis kahvia ja kaivais kaapista yllärisuklaata
- paijais lisää ja rakastais

Voikun vois karata menneisyyteen kipeenä takas. Vaiks ei kipiöiden hellimistä osaa kunnolla kun omat äidit, ja äitin luo en kyl enää haluu asumaan vaiks se ihuna onkin. Eikä oikeestaan sekään oo mikään paras sairaanhoitaja koskaan ollu kun sit kun se jäi kotio hoitaa sairasta lasta, se siivos koko päivän kaappeja ja laatikoita. :D


Koska oon iso aikuinen ihminen ni Yritän reipastautua. Laittaa tavarat paikoilleen ja kirjottaa kauppalistan. Kauppaan, apteekkiin ja takas tänne kun tääl on siistiä ja kaunista.

kvaakTorstai 23.11.2006 16:18

sattuuuuuu.

onneks on kissa joka lohduttaa ja lämmittää.

harmittaa kans. vietävästi. kun olin tehny läksyt kunnolla ja sen takia tullu ajoissa kotiinkin, aamulla olin hereillä jo monta tuntia ennen ku olis ollu koulua.

ja mä viel OLIN koulussa, mut sit tilasin taksin ja ajoin kotio kun sattus niin niin paljon. Aa, ja varasin lääkärinkin, tosin kolmen viikon päähän kun yllätysyllätys, niil on aika hoppua siellä. mut en mä kuole ennen sitä kun oon vaa.


heidi meni varmaan jo pois. mut en tajuu ottikse Sandro-miaunsa moneks tunniks kouluun mukaan vai mitä on tapahtunu kun miauta ei oo missään. ehkä se selvii..ennemmin tai myöhemmin.