IRC-Galleria

riiggs

riiggs

forget the video girl, kevin jonas rocked my world

Our FarewellTorstai 27.10.2005 01:12

Soi: Within Temptation - Our Farewell
Mese: Pauli, Anna, Pauliina

---

Aika kohtuullisen tavallinen päivä. Rämmin lumisateessa kouluun kylmässä ja meinasin jäätyä. Olisin sitten ollut subfossiilli. Mutta pääsin kuitenkin koululle asti, joka oli aika ihme.

Koulussa ei ollut mitään erikoista, meillä oli aika kiva uskonnon tunti ja matikassa me vaan laskettiin polynomeja (jesh ;D ). Mitäköhän ruottissa oli? Hmm.. Meillä oli kielioppia ja vihdoinkin opin taivuttamaan substantiiveja kunnolla. Hyvä minä.

Illalla olin Pauliinan ja pikkusiskoni kanssa katsomassa Madagascaria. Se oli ihan hyvä. Kaikista paras kohta oli se kun se seepra lähti kaupunkiin ja alko soimaan Bee Geessin Stayn' Alive. Se vaan on niin hyvä. Oli se "Mä haluun veivaa veivaa" hyvä, mutta ei enää niin hyvä kun olisi ollut jos kaikki ei olisi laulanut sitä koulussa. Meni joka ikiseen ihmiseen, joka sitä laulo, hermo, koska se englannin kielinen on parempi ja oikea biisi. Miksi siis laulaa tuolla.

Nyt mua masentaa. Ihan älyttömästi. En kestä, hajoon kohta. Tuntuu kamalata, Markon mielestä olisi paras että meninsin jollekkin kallonkutistaalle. Tosi kiva :( Olenkohan mä sen mielestä hullu? No varmana olen. Eipä tässä muuta tänää ole kirjoitettavissa kuin se että: Kiitos Pauliina, olet mulle todella tärkeä YSTÄVÄ. :)

- Daniela

Soi nytten: Humane - Whis God was a woman

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.