IRC-Galleria

riikkiz

riikkiz

riikka ivalosta moi.

RIIKKA OULUSSATorstai 25.05.2006 21:42

Ojoi.2 viikon masisteluitkujen jälkeen päätin ottaa 23.5 tiistaina junan kohti oulua ja iiristä, se tuntu terapeuttiselta ja parhaalta päätökseltä pitkiin aikoihin!Pakko myöntää et itku tais päästä ku sanoin sartsalle,maailman parhaimmalle kämppikselle,heipat ja halaukset hki rautatieasemalla.Tais itku päästä junassaki moneen otteeseen.Mitenhän must on tullu tämmönen herkkis-riikkis?Helsinkiin jäi niin paljon kaikkea kivaa,onneks mä saan viettää koko vitun siistin kesän ihanassa ivalossa!En kai kuulosta mitenkään katkeralta...?
No mut tiistaiyönä saavuin tänne ouluun ja voi luoja!Ei oo aikoihin tuntunu niin hyvältä ku pääsin halaamaan iiristä!!<3 (itku pääs siinäki vaihees) tuntu et oli jotenki helpompi hengittää ja ahistukset jäi helsinkiin. Siinä sit taidettiin valvoo jonnekki neljään asti ja juoruiltiin täysiä, ei olla nähtykkään vissiin 4 kuukauteen.
Eilen sit juhlittiin riikan ja iiriksen tyyliin ja mitä muuta siitä seuraa ku järkyttävä humalatila :D mut hitto vie et oli lystiä!Sain tutustua iiriksen oulukavereihin,joita en kyl muista näöltä enää. Eilen myöskin kuulin maailman suurimman kohteliaisuuden ikinä!Semmonen riikka-nimisen (me riikat ollaan kivoimpia) tytön kanssa kihloissa oleva poika sano et jos maailma ois minunlaisia ihmisiä täynnä nii tää ois paljon parempi paikka olla.Kuinka nättiä!
Sit tänä aamuna taisin oksentaa.En harrasta darraoksentelua enkä muutakaan oksentelua mutta hyi yäk.Tänää se tapahtu.Plus et mun pää ei oikeasti ikinä oo ollu niin kipeä ku tänä aamuna!!!!!!!!SE MEINAS RÄJÄHTÄÄ!!mut siit selvittiin.Tänä iltana ois suuntana onnela,pakko mainita et iiris asuu onnelan takapihalla :D, ja euron ilta.Emme siis koskaan tule oppimaan noista darra-aamuista mitään.Mut otetaa ihan nätisti,sellane ujo jurri (oon oppinu uuden ilmasutavan),kyl te tiiätte.
Taidan jäädä tänne iiriksen luo ikuisiksi ajoiksi.Tää on tällä hetkellä mulle se place to be<3

kuunnelkaa leevi and the leevingsin tyttö jota rakastan- biisi.Rakkautta ihmiset<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.