IRC-Galleria

so long goodbyeLauantai 03.12.2005 23:33

hiha. mulla on joku asennevamma varmaan. oon ollut positiivinen ja iloinen ja höpsö.
kävin tänää uiskentelee :) oli märkää. mut kivaa. sit katottiin kristan kaa tosi huono leffa, zombiet vaan tappo toisiaan. ja oli viel 15 ikäraja. huono!
selvityjät menos.ei niit jaksa kattoo enää ku tullu jo tuhat tuotantokautta. mut kyllä henna jaksaa. se osaa myös kirjottaa nenällä jos kädet on sidottuina. interesting.
oltiin pari tuntii sit sairaalalla,oli kamera messis.tytöt aateltiin pitää hauskaa,otettiin kuvii sit siel jonkun kuusen luot ja autossa,mut meni ainakin aika nopeesti. :D kannattaa kokeilla.
eilen muuten tuli mukava kävelymatka mulle ja ristalle. käveltiin meille, iha siihen keskustan lähelle, niiku jotkut luulee. oikeesti käveltiin meille. eli keskelle ei mitään. eli se on kaukana keskustasta.yrtettiin pummi kyytii kytiltä mut nei ei vieny.tai ei ihan yritetty. tai yritettiin,mut ne ei tajunnu . sit ku kristan kaa oltiin sen siskon autossa,soi kauheen hyvää musiikkii. "raa raa rasputin" sun muuuta,se oli suomipoppii. huomenna kun on sunnutai,on kaupat auki ja kiva,voi ostaa lahjoja teille ;) ja vaatteita tekis mieli :p mutta katsellaan.

yks hyvä keskustelu tältä päivältä. serkkuehdotti mulle ammatteja:


h: entäs paino assistentti?
r:mikä se on?
h: no sellai et voi painaa mitä vaa?
r:täh?
h: nii, et se painaa kaikkee
r:painaa kaikkee?!
h: nii
r: seuraava.


sit toinen hyvä. oli siskon tyttö kyläilee.annoin tytölle jtn.

k:kiitos
r: ole hyvä
k:ei kun sun pitää sanoo "eipä kestä" !
r:eipä kestämoi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.