IRC-Galleria

Eli nyt vasta minut on bongattu galleriasta. :)
Alkaa taas sensuuri sen suhteen, että mitä täällä päiväkirjassa voi lätistä. Vaikkakin tuntien nykynuorison, niin jos täällä ei oo jotain galleriakyselyä, esim. "testaa ootko hello kitty vai snoopy" -testiä, niin ei näitä muita merkintöjä kukaan jaksa lukea... ?)

Ihan hyvä päivä kyllä. Lopputuloksena oli yksi kirkkoveneen kuva etusormessa, mutta kävin sen liottamassa pois tuolla Peurungassa. Vesijuoksu on ihanaa. Melkein jo ymmärrän sen endorfiiniasian likkunnan jälkeen.

Printtailin muuten tämän galleriapäiviksen paperille, kun en ole oikeaa päiväkirjaa puoleentoista vuoteen kirjoittanut juuri lainkaan. Pari merkintää taitaa paperiversiossa olla. Aika jännä oli lukea noita vanhempia merkintöjä. Se ihanuushan tässä on, että huomaa, kuinka hyvin asiat on nyt. Voi nauttia elämästään :)

Mietiskelin joskus Hanksun työpaikasta lähtiessä, että voiko piexulaisia oppia .. no. Rakastamaan, sillä tavalla.. ei romanttista rakkautta vaan niin kuin ihminen voi työtään rakastaa. Niin nyt voi sanoa että ei, ei oppinut. Mutta nämä laukaalaiset ovat kyllä äärimmäisen ihania.

Kaikki on nyt niin ihanaa. Oisko nää nyt niitä endorfiineja? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.