IRC-Galleria

I'm walking on the ice..Tiistai 25.12.2007 20:21

Oli hyvä joulu. Aatonaattona meinasin kuolla nauruun. EyeToyn reaktiopelit puoli yhdeltä yöllä ei välttämättä ole paras ratkaisu :D Jouluaattona sain ihan tosi hyviä lahjoja (Myyrä-kirjan, Hello Kitty -krääsää, magneettitaulun, palapelin, Pokka pitää -dvd-boxin ja vaikka mitä ihkua, oli taas lahjoja aivan mielettömästi), ruoka oli aivan äääääärimmäisen hyvää ja ei tullut edes tappelua. Kinkku oli ylikypsää (aww <3) ja vintistä löytyi vanha MS-kasetti, vuoden 89 ja 91 bootleggejä...! En jääny myöskään ilman perintöä; äiti ymmärsi lahjan idean. Vaan olipa sitten ihan vetelänä, että miten uskaltaa ajelulle lähteä. Ja että voisikohan samalla käydä kukkatukussa. Ha!
Joulupäivänä oltiin jäällä melkein koko perhe ynnä naapurit. Vesiputki oli jäässä ja sahattiin moottorisahalla ja hakattiin ja kiroiltiin ja kiinnitettiin painoja. Ja mä luistelin. Jäällä oli vettä ja siitä nousi ihanan talvinen tuoksu. Se oli niin ihanaa. Sitä vapauden ja ylemmyyden tunnetta!
Kotimatkalla Riepu oksensi tunkiolta syömänsä kalkkunarullan kuoret, tiedetäänpä nyt ainakin, mihin se tulee kuolemaan (ei tullu koko verkkoa).
Hyvä joulu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.