IRC-Galleria

Behnfordsilta johtavaa vettäSunnuntai 17.08.2008 15:54

Pikavisiitti hikiseen pääkaupunkiin poiki kotituliaisiksi kassillisen herkkuja. Walkers-sipsejä, kanelilta maistuivia TicTaceja, Gilmoren tytöt -fiilistelyyn PopTartseja ja Calvin&Hobbes -fiilistelyyn minivaahtokarkkeja kaakaoon. Huimin hankinta oli kuitenkin kofeiiniton Diet Coke. Mitä kolamiiniin jää jäljelle, kun siitä otetaan pois kofeiini ja sokeri? Vastaus: Nokian johtovettä. Loistotuote!

Onneksi tuo Behnfordsin kauppa on HKIssä asti ja netistä ei parane lähteä tilailemaan vesijohtovettä. Rahat eivät kyllä riittäneet kaikkiin niihin hankintoihin mitä olisin halunnut tehdä, siitä kaupasta olisi voinut ostaa yhden kaikkea.

Gourmetmatkani jatkui kotikaupungin Tukatakanaan. Siellä saa nykyisin tilata listalta mitä vain hintaan 12,80. Ihan tolkutonta! Ja tolkuton oli myös se määrä, jonka söimme. Tukatakana! Nykyisin tukata myös anka. Suosikkiannostani "Kana-sieni-bambunverso" oli täydellistetty: "Kana-sieni-bambunverso-katkarapu". OOH!

Ja kun kerran on laittanut puolen kuukauden kauppalaskuun riittävän rahan menemään, niin samallakos toisenkin puolen tuhlii? Eilen söin mm. sherrymarinoituja herkkusieniä ja valkosuklaalla maustettua espanjalaista paahtovanukasta. Taivaallista.

Ja teitä varmaan ihan sikana kiinnosti, että mitä meitsi on syönyt viimeisen viikon aikana. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.