IRC-Galleria

Sain yöllä ahaa-elämyksenMaanantai 27.10.2008 00:05

Raotin silmiäni ja päätin kirjoittaa saamani oivalluksen paperille. Siinä lukee näin: "Lepakko. Kiiltokuva. Bo Kaspers Orkester ja Ruisrock." Ehkä ensi kerran voisi pistää pari sanaa lisää, koska ihan en muista, mitä unen seassa kynään tarttuneena halusin näillä muistiinpanoilla kertoa?

No sen verran muistan kyllä, että Bo Kaspersia mietin jo aiemmin. Näin bändin Ruisrockissa joskus ajat sitten ja niin minä sen tosiaan muistan: minä *näin* sen, en kuullut. Muistaakohan toiset ihmiset ääniä paremmin? Muistan kyllä kuinka Bo juonsi hassuja: "...eftersom barn är så härliga..." Mutta mitä siinä musiikissa oli? En edes muista yhtään biisiä.

Niin käy muidenkin bändien kanssa. Muistot ovat näönvaraisia, ei yhtään kuulokuvaa. Ja silti, kun pistää Hittillsin soimaan, niin kaikenlaisia muistoja ja tunteita häilyy mieleen. Ja kyllä minä kuulen muistona, kun sain nähdä, kuinka Marraskuun alku tehtiin. Alastonmalli-biisinkin olen keikalla nähnyt, ja siitä muistan vain "kuin sormet ristiin laitetaan". Tuntemuksiakin muistan; Rautakanteletta kuunnellessa jytisee Lutakon lavanreuna lantioon Halmkronan bassottaessa.

Mutta missä on ne äänet?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.