IRC-Galleria

Rock'n'roll zombieLauantai 27.05.2006 17:46

Joo, mitään ei nähty tai kuultu (paitsi siivet kyllä nousi ;)), mutta ihan JÄRJETÖN fiilis! Se ihmismassan näkeminen ja kokeminen oli kyllä... whoaa.

Bitter spinsterKeskiviikko 24.05.2006 18:36

Meen sentään torille kattomaan Lordia. Vaikka kuitenkin tässä käy niin, että tämä, niin kuin kaikki muukin suunniteltu, menee ihan käsilleen.

Tänään laskettiin, että on tasan 10 vuotta siitä, kun viimeksi pääsin peruskoulusta. Sen kunniaksi tänä keväänä ilmainen uusinta. Ystäväni muistavat varmaan, että ilta alkoi kauniilla auringonlaskulla rannassa ja päättyi - kenenkäs muun kuin Maaritin mökille. Voitaisko uusia se ilta, voitaishan?! Webis?! :)

Don't mourn what is goneLauantai 20.05.2006 22:14

"When darkness is no less than everything you've built become undone
there's no fight and no flight, disaster leaves your passion overrun

it's time to let go, time to carry on with the show
don't mourn what is gone, greet the dawn"
-potf

Eli show must go on. Yritetään ainakin...

Kahvia, kompetenssiaMaanantai 01.05.2006 17:26

Työhaastattelut:
ti 2.5. Hankasalmi
to 4.5. Jyväskylä

Hermostuksissani olen rikkonut tärkeimmän kahvikupin, särkenyt kahvipannun ja puhunut ja kävellyt unissani koko viikonlopun. Niin ja yrittäny keksiä vastauksia haastattelukysymyksiin.

Ai miten niin on hermo kiree?! HÄH?

"So go ahead and label me an asshole
'cause I can
accept responsibility for what I've done
but not for who I am"

[nofx]

Ilkka ja IdolitPerjantai 28.04.2006 00:12

Ostin tänään Ilkan levyn. Ilkka on ihana, Antin kannattaa varoa, koska Ilkka on kaiken hyvän (hirveä ääni, ylisöpöstelevyys, renttuus) lisäksi ope. Ope on maailman napa!

Aironmusiikissa sanottiin, että tämä on luultavasti ainoa Ilkka, mitä heiltä tullaan ikinä ostamaan (jouduinkin tilaamaan sen erikseen). Niin, ei kannattaisi mennä lehdessä valittamaan, että heillä ei noi Idolsit myy. Siitäpähän saavat. Hah.

Tässä Ilkka-fiilistelyn keskellä jo mietin, että liittyisinkö Lukion ruotsinope <3 -yhteisöön. Lukion ruotsinope on kuitenkin tällä hetkellä suurin idolini: sai töitä Hanksulta.

Oon niin kade.

"muttei pisinkään yö oo loppumaton"
Ilkka <3

Essä vai KooLauantai 15.04.2006 03:26

Myöhäisyön merkintä.

Oletteko käynneet Essässä, Koossa ja Ämmässä (aka Teessä)? Mä käyn Koossa. Nämä muuten periytyvät suvuittain. Äiti käy, isoäiti käy...

Koon täti kysyi tässä jo yhtenä päivänä, että minnenkä on siippa hävennä, ku ei oo kahteen päivään näkyny ja olen niin masentuneen oloinen. Ihuna! <3

Jyväskylässä se kaikista tutuin kaupantäti (kaljukin vielä) ei edes tervehtinyt, jos jokus tuli tiellä vastaan.

*kuinka paljon* voi rakastaa Hankasalmea :) <3(es oo koo - essä, tiedättehän?!)

Teetä ja sympatiaaTiistai 04.04.2006 23:11

Joo, tollaisia blogimerkintöjä sitä tulee sitten, kun juo teetä joka "aktivoi positiivista elämänhalua". Mitähän on negatiivinen elämänhalu?

Tänään oli hieno near-death experience. Lumi meinasi tappaa meidät kaikki. Tämmöstä se kuulkaa keväällä on! Paree ois olemati.

Plus että vois alkaa taas kirjoittamaan tota paperipäiväkirjaa, tää on paljon tylsempää. Kuka näitä edes viittii netistä alkaa onkia sitten kun oon kuuluisa (ehkä arkkipiiska) ja musta halutaan tehdä omaelämäkerta?

[Now thinking: Jone Nikula]

Tuulen viemääMaanantai 03.04.2006 01:26

Tänään se on paras biisi! Monestakin syystä. Tekijähän on siis Heikkinen, ei Heikkilä (oi sitä hetkeä!!). Levyn kannessa on nimmarit, jotka hain Paviljongin keikan jälkeen. Tästä tulee myös mieleen, kun joku joskus väitti, että ei ole ollut koskaan niin naiivi, etteikö olisi ymmärtänyt kaikkia lyriikoita kerralla. Surullista, koska parasta on se, että tänään tämä biisi on auennut minulle ja on niin paras. Aiemmin tämä oli mielestäni vain heikko kopio jostain vanhemmasta ms-kappaleesta. Ei, en ees osaa sanoja ulkoa kun on uusimmalta levyltä :) En ole koskaan nähny elokuvaa josta puhutaan. Levy on ostettu Helsingistä, kun olin serkkujen luona yökylässä.

"Kun tuuli vie on tärkeää
ettei petä itseään
ei vala jäähän sydäntään"

Ja kuinka paljon voi nukuttaa.

KiitoksinPerjantai 24.03.2006 20:02

Ihme juttu, hyvä päivä! Ensin ruikutin aamulla keskusradiossa kuinka arsesta tämä kevät on, soitin vastoin apulaisrehtorin tahtoa biisiä 4 minuuttia ("Ei soiteta ku kolme! Varmana!" *grin*) ja notkuin kaksi tuntia opehuoneessa tekemättä mitään. Iltapäivällä sain tuliaisruokaa kotsanluokasta: pitsarullapullia ja mokkapaloja. <3 :)
Kotiin lähtiessä vielä huomasin, että ylläripistarin toiselle puolelle oli kirjoitettu ihan tolkuton runo. =]

Sitte menin postiin viemään kaksi kirjettä: hain töitä toiselta paikkakunnalta. Kurjaakurjaa!

Ei se kuitenkaan vähennä iloa hienosta päivästä.