IRC-Galleria

Synnytyksen jälkeinen masennusMaanantai 10.07.2006 16:37

Kissoilla on pidemmät viikset ku mulla, ja ne on kasvattanu partaansa vasta muutaman kuukauden. Onko reilua?! Ei voi olla ajattelematta, että asiat olisivat varsin toisin, jos mun viikset olisivat kasvaneet ajoissa. No... Tällainen SJM tulee tietysti, kun ehtii nähdä paljon unia, aika paljon olen öiseen aikaan ollut tuolla koululla.

Niin ja tietysti kun oli niin hauska viikonloppu, niin ei tää arki tunnu miltään :) Ihania vieraita ja lämmin keli; Countdown On Air oli erittäin onnistunut!

JuustonaksuhääpäiväLauantai 08.07.2006 01:41

Miinushääpäivät:
-3: poimulastu
-2: popcorn
-1: juustonaksu
0: hääpäivä

Ja sittenhän tulee jotain paperia ja nahkaa ja timanttia...

Tänään myös:
* GinGin kotona ("kampiakselin stefa" - elä kysy)
* liityin Haddaway-yhteisöön ("No ei varmaan oo! Vaikka onkin Shampoo-yhteisö, niin ei Haddawayta! Liityn kyllä jos on!")
* uippailua Niemisjärvessä
* KesPro
* kissojen kiusaamista
* GG 3.-kausi alkoi DVDltä ;)

Stressiä pitääKeskiviikko 28.06.2006 18:36

Olin hetki nukkumaan mentyäni nostanut päätäni ja lausunut vielä viimeisen filosooffisen ajatukseni:

"Mikä mulle on tullu! Kun laitan silmät kiinni, niin en nää enkä kuule enää mitään!"Sellasta se nukkuminen kuulkaa on...

GinGinSunnuntai 25.06.2006 23:52

Fiiuni GinGin osoittautui paskaksi. Tosin eihän se edes ole vielä minun. Mutta niin ku Kaa sanoo: "Kaikki autot on paskoja." Ja se sentään tietää mistä puhuu.

FiatTiistai 20.06.2006 21:34

"Autoradio äkkiä räsähtää
rytmi tunkee takapenkin hämärään
tuoksuu myski, hehkuu natsojen päät
kylkeä hiertää toisten kyynärpäät"
-MS

Huomenna haen sen...

Helvetin hiilistä puristettua...Maanantai 19.06.2006 22:39

Diamantit!

"Maybe the diamonds are not for everyone
Maybe the lie you live is all they really want
You stay silent watching all dreams around you fading
Slowly, slowly, slowly more away from you"

-Sunrise avenue

Toivon kaikkea hyvää autokaupoille ja autokauppiaille, koska sellaisia Paholaisen esikartanoita kyllä olen tänään nähnyt, että...
Ärsyttää että ärsyttää tämmöiset näin paljon!

Hyvää tuultaTiistai 13.06.2006 21:28

Hyviä hetkiä!

1. Bussissa Nurmeksen ja Kuhmon välillä
Rakastettavan bussikuskin, sokerihumalan ja PetShopBoysin Fundamentalin siivittämä ihanan sekopäinen olo. Helkanuoret <3

2. Killerirock
MS!!!, aurinkoa, lämpöä, hyvää seuraa ja Samppa Lajusen bestmanin minulle antama kärpäslätkä. Niin ja Sunrise Avenueta kannatti jäädä kuuntelemaan.

3. Äitiys
Hain eilen kissavauvakaksoset Hannalta, ovat ihan yli-ihkut. Kastajaiset pitämättä, tosin nimetkin päättämättä!

Kiitos SinulleLauantai 03.06.2006 14:46

En olisi ikinä uskonut, että tästä päivästä voi tulla minulle näin merkityksellinen. Ilon ja surun kyyneliä, sillä te olitte niin loistavia. Kiitos teille lähteneille, olette minulle tärkeämpiä kuin uskottekaan. Jäätte ajatuksiini.

Ajatuksiini jäät myös Sinä, joka varastit polkupyöräni. Muistan varmasti äskeisen kotimatkan, kun olisin halunnut vain päästä nopeasti kotiin rauhoittumaan ja itkemään itkun loppuun. Teit päivästäni täydellisen kurjan.

Rock'n'roll zombieLauantai 27.05.2006 17:46

Joo, mitään ei nähty tai kuultu (paitsi siivet kyllä nousi ;)), mutta ihan JÄRJETÖN fiilis! Se ihmismassan näkeminen ja kokeminen oli kyllä... whoaa.

Bitter spinsterKeskiviikko 24.05.2006 18:36

Meen sentään torille kattomaan Lordia. Vaikka kuitenkin tässä käy niin, että tämä, niin kuin kaikki muukin suunniteltu, menee ihan käsilleen.

Tänään laskettiin, että on tasan 10 vuotta siitä, kun viimeksi pääsin peruskoulusta. Sen kunniaksi tänä keväänä ilmainen uusinta. Ystäväni muistavat varmaan, että ilta alkoi kauniilla auringonlaskulla rannassa ja päättyi - kenenkäs muun kuin Maaritin mökille. Voitaisko uusia se ilta, voitaishan?! Webis?! :)