IRC-Galleria

Miljoona, miljoona! Ja mitä vaan!Tiistai 25.11.2008 20:19

Joulu - turha.
Tavarat - turhaa.
Omaisuus - turhaa.

Elän järkyttävässä yltäkylläisyydessä. Kun yrittää koskettaa viikon aikana jokaista omistamaansa tavaraa, vaatetta, ruokapakettia, miljoonaamitävaan:ta, tulee kuvotus omasta elämäntavastaan.

En enää ikinä osta mitään.

Perjantaina alkaa Älä osta mitään -päivän sijaan kokonainen nuuka elämä...


(Kyllä mä tiiän, että tää on vaan laantuvaa uhoa.)

Syysmanian loppuPerjantai 21.11.2008 19:59

Syysmania loppui alkuviikosta, merkkinä pidän vahvasti kiristyneitä hermojani. Yritin kyllä syödä omenanpuolikkaan jos toisenkin, mutta merkittävää olotilanmuutosta ei saatu aikaiseksi.

Loppuviikosta autobongaus eteni numeroon 23, ja muutenkin asiat kehkeytyivät hetkellisesti parempaan suuntaan.

Mutta miten sitten vaan.. Hmh. Pöh. Huonojen sanojen viikko.

Elämä ok!Tiistai 11.11.2008 22:07

www.elamaok.fi
~ Niille, joille en muka vielä ole e-korttia lähettänyt. Lähetin kyllä kaikille, jotka tunnen :)

Sain yöllä ahaa-elämyksenMaanantai 27.10.2008 00:05

Raotin silmiäni ja päätin kirjoittaa saamani oivalluksen paperille. Siinä lukee näin: "Lepakko. Kiiltokuva. Bo Kaspers Orkester ja Ruisrock." Ehkä ensi kerran voisi pistää pari sanaa lisää, koska ihan en muista, mitä unen seassa kynään tarttuneena halusin näillä muistiinpanoilla kertoa?

No sen verran muistan kyllä, että Bo Kaspersia mietin jo aiemmin. Näin bändin Ruisrockissa joskus ajat sitten ja niin minä sen tosiaan muistan: minä *näin* sen, en kuullut. Muistaakohan toiset ihmiset ääniä paremmin? Muistan kyllä kuinka Bo juonsi hassuja: "...eftersom barn är så härliga..." Mutta mitä siinä musiikissa oli? En edes muista yhtään biisiä.

Niin käy muidenkin bändien kanssa. Muistot ovat näönvaraisia, ei yhtään kuulokuvaa. Ja silti, kun pistää Hittillsin soimaan, niin kaikenlaisia muistoja ja tunteita häilyy mieleen. Ja kyllä minä kuulen muistona, kun sain nähdä, kuinka Marraskuun alku tehtiin. Alastonmalli-biisinkin olen keikalla nähnyt, ja siitä muistan vain "kuin sormet ristiin laitetaan". Tuntemuksiakin muistan; Rautakanteletta kuunnellessa jytisee Lutakon lavanreuna lantioon Halmkronan bassottaessa.

Mutta missä on ne äänet?!

Oulun PahuusTiistai 14.10.2008 17:20

Oulu on Paha, koska:

1. Oulu on kaukana.

2. Oulussa on aina kylmä.

3. Oulu(ssa) haisee.

4. Oulussa kissasikin muuttuu pahaksi ja heräät aamulla siihen, että matkalaukkuun on pissitty (mistä seuraa mm. koko vaatekerran ostaminen).

5. Oulussa saa aina pahimmat kilarit.

6. Jos menet Oulussa rentouttavalle kylpylälomalle, niin samassa altaassa on Hannu_O.

-> Kannattaa lomailla muualla, esim. Ruukki on aika ihana =)

Tänään ajattelinTiistai 23.09.2008 19:37

...että on varmasti syksyn kaunein aamu. Sellainen on parasta, mitä voin kuvitella: syksyä, sumua, värejä, kauneutta.

Viime vuonna oli vastasatanut ensilumi.

Isn't it ironic...

PitsailtaSunnuntai 14.09.2008 15:55

Mieheni teki minulle pitsaa. Luv <3

IdolsLauantai 13.09.2008 20:04

Mikään, ei siis mikään ei valmenna siihen, että tapaa idolinsa perhemarketin käytävällä aivan yllättäen. Minä en punastele, minulla ei ole siihen mitään taipumusta, mutta tänään helahdin kyllä ihan pinkiksi. Vatsaa kouraisi ja alkoi hihityttämään - oh mikä teinifiilis. Sitä me vanhukset nuoruudesta kaipaamme: näitä positiivisia ensikertalaisen tunteita; kun pieninkin hymy ihastukselta saa tajun heikkenemään.

Nukahdin, näin unta että heräsin...Lauantai 06.09.2008 12:56

Pari aamua sitten heräsin kesken Miljoonasateen DVD -julkkareiden. Olin onnistunut pääsemään tilaisuuteen myymään uutta MS-krääsää, esim. "MS-avaimia". Niihin oli kaiverrettu nimet ("Nurro" tai "Hovi" jne) ja avaimen ostettuaan sai siis kuvitella - noh, mitä nyt kukin sitten kuvitteli :)

Juhlatila oli koristeltu MS-henkisesti. Saliin oli tuotu kaikkea, mistä biiseissä laulettiin, ja tarkoitus oli, että yleisö sai sitten yrittää yhdistää tavarat sanoituksiin. Osa oli helppoja, vaikkapa se seinään maalattu: "Varokaa meitä ohjaillaan!" Tomujoen taas tajusin vasta herättyäni.

DVD-julkkareissa oli tietysti nähtävillä pätkiä DVD:stä, mutta ikävä kyllä kello herätti ennen niiden herkkujen näkemistä.

Toivon, että tämä oli enneuni...

Behnfordsilta johtavaa vettäSunnuntai 17.08.2008 15:54

Pikavisiitti hikiseen pääkaupunkiin poiki kotituliaisiksi kassillisen herkkuja. Walkers-sipsejä, kanelilta maistuivia TicTaceja, Gilmoren tytöt -fiilistelyyn PopTartseja ja Calvin&Hobbes -fiilistelyyn minivaahtokarkkeja kaakaoon. Huimin hankinta oli kuitenkin kofeiiniton Diet Coke. Mitä kolamiiniin jää jäljelle, kun siitä otetaan pois kofeiini ja sokeri? Vastaus: Nokian johtovettä. Loistotuote!

Onneksi tuo Behnfordsin kauppa on HKIssä asti ja netistä ei parane lähteä tilailemaan vesijohtovettä. Rahat eivät kyllä riittäneet kaikkiin niihin hankintoihin mitä olisin halunnut tehdä, siitä kaupasta olisi voinut ostaa yhden kaikkea.

Gourmetmatkani jatkui kotikaupungin Tukatakanaan. Siellä saa nykyisin tilata listalta mitä vain hintaan 12,80. Ihan tolkutonta! Ja tolkuton oli myös se määrä, jonka söimme. Tukatakana! Nykyisin tukata myös anka. Suosikkiannostani "Kana-sieni-bambunverso" oli täydellistetty: "Kana-sieni-bambunverso-katkarapu". OOH!

Ja kun kerran on laittanut puolen kuukauden kauppalaskuun riittävän rahan menemään, niin samallakos toisenkin puolen tuhlii? Eilen söin mm. sherrymarinoituja herkkusieniä ja valkosuklaalla maustettua espanjalaista paahtovanukasta. Taivaallista.

Ja teitä varmaan ihan sikana kiinnosti, että mitä meitsi on syönyt viimeisen viikon aikana. :)